איך תדעו למי הצבעתם

איך תדעו למי הצבעתם

נכון, כל אחד ואחד מאתנו שהלך לקלפי היה משוכנע שהוא מצביע לאיש שייצג את המצע עליו הצהיר ובעצם ייצג אתכם וישמור עקרונותיכם ורצונותיכם בעירייה. ובכן כמו בביצת הפתעה - נפתחו הקלפיות ומיתוכן קפצו ההפתעות. ולמה כך ? כי ראש העיר הקים צוות משא ומתן שייצג אותו מול כל הסיעות לצורך הקמת הקואליציה. כעת, חפשו מי בצוות ותגלו לבד, (ולאן הוא השתייך יום לפני הבחירות). מצאתם? צבעו בצבעי הקשת ושלחו לעורך. פרסים ינתנו למבינים... הצבעת למישהו שייצג אתכם במשא ומן מול ראש העיר וקיבלתם מישהו המייצג את ראש העיר במשא ומתן מולכם מבולבלים ?? גם אנחנו ! נא לגזור ולשמור לבחירות הבאות

ariklev5

New member
גם אני שמעתי שמועות כאילו ולא רציתי להאמין זה

נראה הזוי לנהוג כך. אני מקווה שיש כאן תום לב,הדברים זולגים ואתה בעצם מאשר לי את מה שעד היום היו שמועות אשמח לשמוע מה אומרות על זה חנה ותמי בברכה אריק

אני בחרתי בראש העיר גם למועצת העיר...עמירם

מדבר אל מי שבחר במישהו אחר... וב, אגעמירם יודע בדיוק מה הוא מדבר, שכן כיהן בעבר שנים לא מעטות כחבר מועצת עיר מטעם מרץ... ברור שמי שהולך לקואליציה אמור להיות "מסכימן" או "יס מן" - סידרתי...אחרת - ימצא עצמו בחוץ... אבל היות ואני מתומכיו של ראש העיר, נחום חופרי...הישר וההגון...ואני מאמינה בו ובדרכיו יותר מבכל חבר מועצה אחר... הרי, שאני חיה מצויין עם מה שעמירם אומר...

Citizen Y

New member
אשמח אם מישהו ידבר עברית

דיי מטריד שאנשים מדברים ברמזים, מתביישים לכתוב את זה? לא כולם בקיאים בשמועות מוניציפליות

אפרש לך את דברי עמירם

(אני רגילה, אני עושה את זה כבר שנים
): הוא כועס על כך שנציג מפלגת העבודה נמצא בצוות המו"מ של ראש העיר (ל'). הוא לא לבד בכעסו, נשמעים הרבה קולות כאלו בעיר, ולא רק בעיר אלא גם ובעיקר בין חברי מפלגת העבודה. יע"ז אני עם תמי - בחרתי בראש העיר דווקא משום שאני סומכת על שיקול דעתו. נראה מה יוליד יום.

Citizen Y

New member
תודה, לפי מה שאני מבין...

היה ידוע שנציג מפלגת העבודה נפרד מרשימת ל' בצורה דיי מלאכותית. אין פה שום דבר מפתיע. בכל מקרה אני לא רואה בזה שום דבר רע גם מבחינת העבודה, נשמע לי שזה רק מקרב אותם לצלחת

ariklev5

New member
היה ידוע שטטאו אותו מרשימת ל' כדי לפנות מקום

לאחרים. ועוד היה ידוע,שאת הבחירות האילו הוא שרד בקושי .... אבל אני חושב שהוא בחור די חיובי בסה"כ בברכה אריק

שמונצעס

New member
הוא "בחור נחמד"

נראה לי שלחופרי נוח שיהיו לו "בחורים נחמדים" מתחתיו.

הלום

New member
לעמירם, איתן גינצבורג התחבר לראש העיר חופרי

במטרה אחת והיא לנסות ולהפיל את מי שעשוי להפיל אותו בעתיד - שי אבן ממרץ. נוכחותו של שי אבן מאיימת על גינצבורג שחושב שאם הוא היה קודם אז מגיע לו יותר. אני לא מבין את ראש העיר שאני מחשיב לאדם שקול ונבון - איך הוא נותן לחבר מועצה לשעבר שבקושי הצליח להתברג למועצה הנוכחית לקיים את המשא ומתן עם מרץ. למי שלא יודע על מה אני מדבר- אני אסביר. במשא ומתן עם מרץ יושב גם איתן גינצבורג שנבחר במפלגת העבודה והצטרף אל תנועת ל' והוא עכשיו קובע ברשותו של ראש העיר איך יתנהלו העניינים בעיר. הוא אמר לנציגי מרץ שלא יקבלו אף תיק. ושרונית וינטראוב לא תקבל סגנות בשכר. מה קרה לו לראש העיר? התחרפן? אני בהלם מאיך שהדברים מתנהלים בעיר. אני מקווה שראש העיר לא ירדם בשמירה. תושבי העיר בחרו במרץ כי הם מאמינים בדרכה. תן למרץ מה שמגיע להם ואל תתן לאיש קטן שכל מה שמעניין אותו זה נקמה להיות בסיפור.אני כל כך מצטער שעבר את אחוז החסימה. רק נזק הוא מעולל לעיר הזו. כל מה שאומר עליו יהושוע בן משה נכון! עמירם אתה צודק, שמעתי שחברי העבודה שבחרו בו מתמרמרים על הדרך שבחר כשעבר צי'ק צ'ק לרשימה של חופרי.הכל היה מתוכנן מבעוד מועד. מאחל לראש העיר להתפכח.

תרגיע הלום, ראש העיר יודע מה הוא עושה...אני

מאמינה שבסופו של דבר ראש העיר יתן לרונית וינטראוב סגנות בשכר...מגיע לה... לא יתכן שאחרי 10 שנים שהיא עובדת חינם ויותר מכל חבר מועצה אחר - היא לא תקבל את המגיע לה...ואני מאמינה שהכל יבוא על מקומו בשלום... כך שלדעתי אתה מנבא שחורות עוד לפני שהתחילו במשא ומתן...חכה קצת... אני סומכת על ראש העיר שירכיב את הקואליציה הכי טובה בעבורו. ואני מאמינה שאם מישהו ימשוך לכיוון שראש העיר לא יאהב הוא ייעצר... ראש העיר שלנו אינו מובל - ראש העיר שלנו מוביל ובגדול!!! ואגב הלום... לא ראינו אותך קודם...איפה היית עד הלום...?!
המשך יומקסים ופורה -

ariklev5

New member
מאמין שחופרי יכבד את החלטת הבוחרים

תמי את צודקת מאוד. רונית צריכה לקבל סגנות בשכר. יתרה מכך,מאמין שראש העיר הוא אדם ישר והגון וימלא את רצון הבוחרים כפי שצריך להיות בדמוקרטיה אמיתית הכל כרגע שמועות וספקולציות בברכה אריק

ארזS

New member
אחת הפעמים הבודדות שאני מסכים איתך.

גם לדעתי מגיע לרונית תפקיד של סגנית רה''ע בשכר. העיקר שישמור בידיו את תיק החינוך.

ארזS

New member
ודרך אגב

אני מושיט יד לשלום. אתה מקבל אותה ומתנצל על הביטויים שהטחת בי שוב ושוב ? אני מתנצל שנגררתי אחריך והגבתי לך.

ariklev5

New member
מתנצל אם פגעתי בך.שולם שולם לעולם!

העיקר שנחיה בדו קיום ונשמור על הסטטוס קוו,נהיה נאמנים לדרך זו,ללא שיקולים זרים והכל יהיה טוב. אגב,עד כמה שידוע לי אין דרישה ולא הייתה דרישה לתיק החינוך. בברכה אריק

שאלונת2

New member
תמי! גם מו"מ צריך לדעת לנהל... ואם לא, לתת לא

לאנשים שיודעים לנהל את המו"מ. מה אגיד לך... מקווה מאוד שאת צודקת, ממה שאני קוראת פה עכשיו...לא נשמע טוב, לא נשמע שאנשים באמת יודעים מה הם עושים...

הלום

New member
תמי, זה נכון שצריך לחכות אבל מרגיז אותי איך

שהדברים מתנהלים ומרגיז אותי עוד יותר חבר המועצה השרלטן הזה איתן גינצבורג. אני מכיר מערכות בחירות לא מעטות ואני יודע שאם זה מתחיל כך זה עשוי להסתיים לא טוב. אני נוטה להאמין כמוך, שראש העירייה מספיק נבון כדי לא להיות מובל ע"י נוכל חסר עמוד שידרה בדמותו של איתן גינצבורג. מקווה שאת וחנה צודקות בדרך מחשבתכן ושאולי באמת עדיף וכדאי לחכות. ותמי, אני קורא פורום זה באופן קבוע ודי נהנה ונכון שאף פעם לא הגבתי בו. אולם הפעם החלטתי כן להגיב כיוון שאני יודע דברים שאתם לא יודעים וכדאי לכם לשים לב לדברים אלה. אל לכם ללכת שבי אחרי ראש העיר עליו לפקוח את עיניו, שלא יולך שולל. והאמיני לי תמי שאני יודע ממה אני מזהיר ועל מה אני מדבר.

למעלה