איך תדעו למי הצבעתם

שאלונת2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חנה! אני דווקא תומכת בגישה של רענן../images/Emo41.gif|

כתומכת נלהבת של מר"צ... 5 המנדטים הושגו בזכות ועל כן על לנו להתבזות, להתקפל ולוותר לגורמים שונים. אני לא בעד קואליציה בכל מחיר, ראש העיר יקבל אופוזציה חזקה ולוחמת, אם לא הלוחמת ביותר שהייתה עד היום בתולדות העיר (ואם אכן לאה הלפרין תהיה במקום פולישוק כפי שנכתב בכלל...) גם אני מאלו שילחצו אם צריך כדי לשלוח את וינטראוב לאופוזיציה.

32103210

New member
שאלונת .רענן ,

לא הצבעתי למרצ . אבל אני חושב שיהיה זה ביזבוז אם מרצ לא תהיה בקואלציה .ביחוד רונית וינטראוב ,( לפני כ5 שנים בבעיה קטנה עם בני בגן ,היחידה שבכלל ענתה לנו היתה רונית וינטראוב שלא לדבר על הטיפול היסודי שביצעה וזאת מבלי לראות אותנו בכלל ) מה אתם חושבים שמהאופזיציה אפשר להזיז משהו ?? אתם חושבים על עוד 5 שנים ?? החיים זה כאן ועכשיו . עד עוד 5 שנים אתם יודעים כמה שינויים יהיו ,באיזה מצב רוח אנשים יהיו בדיוק ביום הבחירות הבא , הרי כל הרשימות היצהירו על "אותו" דבר ,אז ,,,,,

חלק ממשחק הפוליטיקה זה התמודדות

ולכן רענן, הדבר הכי קל זה לשבת באופוזיציה ולא לעשות כלום חמש שנים. קשה יותר להילחם בעבור אלו שבחרו בך להיות בעל השפעה מכרעת בניהול העיר עם חמישה מנדטים כדי שאכן תגיע לעמדת השפעה בניהול העיר. בריחה זו לא פרוגרמה לכלום. תראה איך נראו כל אלו שישבו באופוזיציה בקדנציות הקודמות ותבין איפה תהיה לשיטתך בעוד חמש שנים. זו כנראה תכונה "מרצית" ידוע לברוח כל פעם שנתקלים במכשול (ראה התפטרות שרי מרצ בכל פעם שהדתיים העמידו אולטימטום לראש ממשלה, מי נשבר? מרצ . ומי שלט והשליט את עקרונותיו - ש"ס ) הגיע זמן שגם חברי מרצ יעמדו כגוף אחד מאחורי מי שנבחר ברוב קולות לעמוד בראשם ויפסיקו את הבחישה העלובה שהופכת לבריחה מאתגרים והופכת לשמם השני של חברי מרצ ואני בכלל חבר מפלגת העבודה היום ...

ariklev5

New member
אנשים כמוך מקומם עם הטובים!!

אני מסכים עם דבריך ב100 אחוז כל חברי מרץ וכל מי שבחר מרץ,צריך להתייצב מאחורי מי שנבחר. בברכה אריק

ATAF151

New member
אין הבדל בין מפלגת העבודה לרשימת ל'

היה ידוע מראש שאין הבדלים מהותיים בין מפלגת העבודה, קדימה ורשימת ל', ובגלל שלא היה הבדל קדימה לא עברה את אחוז החסימה והעבודה בקושי עברה.

32103210

New member
ברעננה הרכבת הקואליציה ,

היא כנראה אחד הדברים הכי משעממים ,בגלל זה יש גורמים שמנסים לצור עניין .( אלא אם כן , יש רשימות שיש להם תוכניות שונות מהמצע שלהם לפני הבחירות )

lomeshane

New member
אבל אנשים שהצביעו ל' התכוונו ל-ל ולא ל-אמת !!

זה כמו להגיד שמפלגת העבודה וקדימה זה אותו דבר, וכמו שברק היה עומד בראש המו"מ של ליבני לנסות להקים ממשלה. יש בזה טעם רע וטעם של קומבינות לא נחמדות.

lomeshane

New member
לא יודעת אם כן מחבל או לא מחבל

זה מאוד מאוד תמוה ומעורר סימני שאלה. מה, אין לחופרי בסיעה אנשים טובים מספיק שהלכו איתו לבחירות, והוא מאמין בהם מספיק כדי שהם ינהלו בשבילו את המו"מ ? אם היו רוצים שגינצבורג ינהל את המו"מ ואת העניינים-היו בוחרים אמת ולא ל.

ariklev5

New member
לא בין למה ניטפלנו כאן לשליח?

איתן גינזבורג הוא רק השליח של יועצי האחיתופל של יועצי חופרי. מה יש לנו בעצם נגדו? גם ככה בקושי שרד. אריק

omnicom1

New member
אבל חופרי הוא הכי-הכי, לא?

הוא זכה רק לפני שבוע ל-71%, נכון? אני גם סבור שהכדור אצל חופרי עצמו. שיראה לנו שהוא נאמן ליושרו ולהתנהלותו השקופה.

אז תראו איך מה שהיה זה מה שיש ושיהיה ../images/Emo6.gif

אמי היקרה (שהיא גם אמו של עמירם), מצאה ונתנה לי גזיר עיתון מהמקומון "כאן רמת גן" מיולי 1979 (לפני כ- 30 שנה). יש שם תיאור חביב של תרגיל שעשה ד"ר ישראל פלד, ראש העיר דאז, לאחר בחירתו, שצירף אליו את סיעת העבודה כאילו היא חלק מורחב מסיעתו. שועשענו, ומביאה את זה לכאן כשירות לציבור. שנזכור, שעוד בקדמת דנא (זוכרים את הנסיך של מקיוויאלי? יצא לאחרונה תרגום עדכני לעברית, שווה קריאה) הפוליטיקה עשתה את מה שפוליטיקה יודעת לעשות
הדבר היחידי שמפתיע אותי זה הפרצוף המופתע של הפוליטיקאים כשעושים להם את מה שהם עשו לאחרים

omnicom1

New member
וזה אומר שזה בסדר?

אז מה אם כולם כאלה, למה זה מכשיר התנהלות שכזו? הרי אנו מתיימרים להיות מספר 1, גם בשקיפות, לא? לי זה ממש לא אכפת, שהרי לא הצבעתי לא לזה ולא לזה, אבל רואים שלאנשים שכן הצביעו עבור השניים- זה בהחלט מפריע- ובצדק.

למעלה