אני מקווה שחופרי יתעשת
השיטה ששמעתי עליה כאן (אם היא נכונה) היא שיטת ניהול משא ומתן של אנשים חסרי כל הבנה פוליטית. למה להקים צוות משא ומתן אם מרווח ההצעות הוא אפס??? יש לי רעיון לחופרי לצמצם עלויות בעירייה. קודם כל משנים את השם של הצוות ל "צוות משא ומשא" ואז, דוברת העיריה מוציאה הודעה לעיתונות מטעם ראש העיר בה הוא מודיע לכל ראשי הסיעות כי החליט לא לתת כלום לאף אחד, לכן, מי שמוכן להצטרף לקואליציה בלי כלום מוזמן לשלוח SMS עם הספרה 1 מי שרוצה להיות באופוזיציה ישלח SMS עם הספרה 2 עלות משלוח SMS היא 10 שקלים (כך העירייה מרוויחה קצת כסף) מי שרוצה לחסוך כסף שלא ישלח כלום. וכך חסכנו את הזמן של צוות משא ומתן, חסכנו את זמנן של הסיעות, וביטלנו את תוצאות הבחירות. במידה והמידע שנמסר כאן שצוות המשא ומתן הציעה למרצ להצטרף לקואליציה ולקבל כלום היא נכונה זו בדיחה עירונית שראויה לפרס נובל. ובאופן רציני יותרת נראה לי שחופרי מאוד כועס על הציבור שלא נתן לסיעת "ל" 8-10 מנדטים ולכן החליט להעניש את "הבוחרים חסרי האחריות" שלא שיתפו פעולה עם רצונותיו ולבטל את כל הבחירה של הציבור בשיטת הדיקטטור הנאור. אני אחליט,,,, אני אנווט,,,, אני אקבע,,,, ואתם תעמדו דום ותצדיעו לרצונותי. ובפעם הבאה, שאני רוצה 10 מנדטים אתם תצביעו בהתאם. סלאח שבתי כל כך חי ונושם ברעננה שזה פשוט מעליב את האינטליגנציה.