איך שכחנו?

naama1989

New member
../images/Emo10.gif

כל אתמול החדר שלי היה מסריח מגלידה כי חברה שלי אכלה לי בחדר! ועוד בטעם מוקה
!

רייל

New member
בלהבלהבלה.

יום ראשון - מתכונת במתמטיקה בשעת אפס. וויתרתי על בלונדיני בשביל היסטוריה. לא ממש גם התחלתי ללמוד, אני רק בהתחלה בהתחלה של התקופה הראשונה. אבל שמתי לי את "לא רק בלונדינית 2" בשביל קצת מוטיבציה, ואני חושבת שקיבלתי אותה. יום שני - אבריז משעתיים אמנות מעשי, אחזור הביתה ואלמד להיסטוריה. ב18:30 יש מרכז למידה עד 20:00. אעבוד בזמן הזה על שטחים במעגל, כי אין לי מושג בכלל בנושא הזה. יום שלישי - חופשת מגן. אקום מוקדם ואלמד להיסטוריה כל היום. יום רביעי - חופשת מגן. אקום מוקדם שוב, ואלמד להיסטוריה כל היום. יום חמישי - מתכונת בהיסטוריה. באים לביצפר, עושים את המתכונת, חוזרים הביתה ולומדים למתמטיקה ומתקשרים לליבת. יום שישי - מתמטיקה. יום שבת - מתמטיקה (וטלפון לסביון. יומולדת.). (יום שני בגרות במתמטיקה. אני מתה מפחד, בערך) אין לי חיים בקיצר. אללה.

e l u l a

New member
המון המון בהצלחה!../images/Emo24.gif../images/Emo153.gif

כמה יחידות את?

אניניני

יום ראשון: השלמות במת', קניון, ללמוד לכימיה, קוסמטיקאית ולא מזמן חזרתי :] אני חלקה
יום שני: השלמות במת' אח"כ ללמוד לכימיה עם יסמין, רופא שיניים ואז בטח ללמוד לכימיה או מתמטיקה [אמאא|:] יום שלישי: ללמוד לכימיה ומתמטיקה. יום רביעי: בגרות[!!!!1] בכימיה!!!1 אח"כ השלמות במת' ואז להתחיל לחרוש למת'. יום חמישי: השלמות במת', לחרוש למת'. יום שישי: מת', מת', מת'. שבת: כנ"ל לחץ.

EROTOMANIA

New member
גאד

יום שני: עבודה מ9 בבוקר עד 1 וחצי. ואז יום "כיפי" עם המשפחה, וופי יום שלישי: עבודה מ12 בצהריים עד 8.. לפי איך שזה נראה, אני אהיה בשירות לקוחות כל הפאקינג יום וזה הולך להיות פשוט זוועה. אחרי היום המזעזע הזה אין לי מושג מה יהיה. יום רביעי: יום חופש!! מקווה לבלות עם קולין. יום חמישי: עבודה מ11 עד 7.. איזה יום זוועה... לא יודעת מה בערב אלוהים גדול אני אהיה במחזור כל השבוע :[

הלוויה של סבא שלי [?]

לפחות הוא לא סבל. זה הדבר היחידי שעוד איכשהוא מנחם אותי. רק אתמול ראיתי אותו בבית חולים, מונשם ומקבל אוכל דרך הווריד, עם מיליון צינורות סביבו. מראה לא קל. הוא בקושי זיהה אותי.. גם לא עשה לי טוב להיות שם הרבה. נישקתי אותו ויצאתי. היום קמתי ב-3 בלילה, ממש במקרה. הלכתי למטבח וראיתי את אבא, יושב עם הידיים בתוך הפנים. רק הסתכלתי עליו והבנתי הכל, הוא לא היה צריך להגיד לי כלום.. "סבא נפטר טל". בקושי הצלחתי להירדם.. לא מזמן הם סיפרו לסבתא שלי.. ועכשיו כל ההתארגנות להלוויה.. להתקשר לכל האנשים.. אני חושבת שאני עדיין בשוק, כי.. עדיין לא בכיתי. אני עוד מקווה בפנים שהוא שם, בבית חולים, והוא יפתח את העיניים ולפחות יזהה אותי. יחייך אליי. יגיב. משהו. רק אתמול ראיתי אותו, רק אתמול..
אני אוהבת אותך סבא.

LimiMimi

New member
Children of the revolution..

המפ. מהיום בערך אני נכנסת לשגרה לחוצה ומגעילה. יום שני: הולכת לבגרות באנגלית, צריכה להחזיר ת'ספר "לכל בית יש מרפסת" (מומלץ, מומלץ ושוב פעם - מומלץ). בערב אני הולכת לאיזה משהו שארגנו לחברה שלי (אני פרנואידית שאיכשהו היא תגיע לכאן, אז נדבר בקודים.) יום שלישי: להתחיל ללמוד למתמטיקה. בסימן שאלה אם ללכת ליוםפעילות, ובשש יש פעולת שכבה. יום רביעי: ללמוד למתמטיקה, בערב יש מפגש סיכום פולין עם הורים והכל. צריכה לראות שהכל מאורגן (הכנו מצגת). לתכנן מה אני עושה לידיד שלי שטס למשלחת.. יום חמישי: ללמוד למתמטיקה, להכין משהו לאמיר. יום שישי: המ, יש לי בית ריק, כשחושבים על זה. אז אולי נעשה איזה התנחלות, או שפשוט נצא בלי לשים זין על השעות. יום שבת: פעולה ב16:30. חרישה למתמטיקה. ואו, איזה שבוע מגוון. סתם, אבל אני בטוחה שיצוצו עוד מלא דברים בהמשך.
ואני גם צריכה להתחיל מתישהו ללמוד לאזרחות ותנ"ך. ולהתקשר לאחראית על הקייטנה ולהחזיר תשובה...

y a ® d e n

New member
מרתק ממש../images/Emo3.gif

ראשון- היה אתמול. שיעור פרטי כפול במתמטיקה שני- ללמוד לתנ"ך, לפתור תרגילים במתמטיקה, הולכת לחברה בערב ומשם ממשיכות לטעם העיר שלישי- שיעור פרטי כפול על הבוקר במתמטיקה, ללמוד לתנ"ך, לפתור תרגילים במתמטיקה. בערב לא ידוע רביעי- ללכת לבצפר לקחת מגנים ולקבל ציוני הגשה בהיסטוריה. ללמוד למתמטיקה ולתנ"ך, בערב הכל פתוח חמישי- תנ"ך ומתמטיקה, הכל פתוח.

למעלה