איך שכחנו?

תמונה תמונה תמונה../images/Emo10.gif

שבוע טוב!

aYaLoLy

New member
תחתונים, ביריות ואורגיות המוניות|שף

אה, ויש גם סרט.

איזה אורגיות המוניות!!!

לא- זה ממש מעניין אותי, אתן אשכרה חושבים שאנשים במהלך כל הסרט פשוט מזדיינים ביציעים? כולה סצנה אחת של נשיקות ומזמוזים ולא כולם עושים גם את זה><

בכל הפעמים שהייתי שם

לא ראיתי שאנשים מזדיינים ביציעים :X, אבל טוב לדעת! חח

רייל

New member
יולי,

דברי איתי בהזדמנות. טוב, אולי לא ייצא לי להיות הרבה במחשב או קרוב לטלפון כלשהו שלא קשור ללימודים אז, אז, שבוע הבא.::

Lost Lullaby

New member
עזבי אותך אורגיות, אני שם עם הבחור

הכי יפה בעולם, למה שארצה לשתף מישהו בזה?
אבל ברצינות, זה כ"כ לא מה שהולך שם... מכ להפעמים שהלכתי [ 6, נראהלי...] אף פעם לא ראיתי משהו ממש מוגזם. אז כן, רוב הבחורות באות לשם בלבוש ממש מינימלי, והבחורים חושבים שזה מגניב להיות במחוכים וכאלו, אבל אם זה מה שעושה להם טוב- שיהנו[:

מה לעמוד הכל השבוע הזה!../images/Emo178.gif

היום(ראשון): יום פנוי לקארת הבגרות מחר באנגלית,לקנות ת'בית קצת,ללמוד להיסטוריה דחוףף,ללמוד למתמטיקה (עוד שבוע בגרות)... שני:בגרות באנגלית,לחרוש להיסטוריה שלישי:יום פנוי לקראת המגן בהיסטוריה וכל היום רק ללמוד להיסטוירה, ושיעור נהיגה רביעי:מגן בהסיטוריה, ועכשיו גם ללמוד לאזרחות :( וגם למתמטיקה!! חמישי: בצפר,מבחן ענקי באזרחות,ומתמטיקהההההה זהו, אוףף כמה לימודים הפעם אני באמת מקווה שאני ילמד!!!

e l u l a

New member
שבוע לשון:[../images/Emo153.gif

יום ראשון:סיימתי עם המתכונת בהסטוריה אבל אין שום הקלה ושום כלום כי גיליתי טעות שלי וזה מעצבן כי ידעתי את התשובה אבל לא הבנתי את השאלה כמו שצריך ואוף:[ אחרי המתכונת הלכתי לחברה שלי וסתם הייתי אצלה וגם הזמנו בורגרס בר[אני עם שניצל כי אני לא אוהבת המבורגר] חזרתי לפני כמה דקות.. ולהתחיל ללמוד ללשון תיכף יכול להיות שיש לי שיעור פרטי בערב אבל זה לא בטוח בכלל יום שני:ללמוד ללשון יום שלישי:פעולה יום רביעי:מבחן שיפור ציון בלשון וללמוד הרבה למתכונת בלשון יום חמישי:ללמוד מלא מלא מלא ללשון יום שישי:מתכונת בלשון ופעולה ובלהלבלהלהה איכ איזה יום מגעיל:[

Cranberry Sauce

New member
עשיתי פרפר ציקלופ.

ראשון למקס יש אילוף, אחר כך סתם, ובערב נלך אני ואמא להגיד שלום יפה לבנידודים שבאו מניו ג'רזי, ונעוף למכון כושר. שני טל עדי יואב, חוג והביתה. או שאולי קניון אחרי החוג. לא יודעת. שלישי יש מצב לטעם העיר עם חברונת. רביעי נ' ו-ש' כאן לעבודה במשפטים חמישי אני ו-נ' [אותה אחת מאתמול] הולכות לשמוע הרצאה של אמא. שבוע נהדר, ליידיז. ושרשרי משהו אם קראת.

©big smile©

New member
אין השיר שלנו, זה לא שווה ;[

אבל זה נחמד, אני גם רוצה ללכת. רק אוכלים שם יותר מדי ;[ תהני

למעלה