היום - לומדת למגן בהיסטוריה, בערב חזרות להופעת סופשנה באולפן. מחר - חופשת מגןןןן :]] היום היה אשכרה דיון שכבתי יחד עם רכז השכבבה על למה מגיע לנו לקבל חופשת מגן של יומיים. זה היה כ"כ ברור שהוא יתן לנו בסוף חולה עלינו. שלישי - חופשת מגן, אמורה לסיים את כל החומר במגן ולעבור עליו, ובערב כמעט בטוח שנלך לטעם העייייר!
מי באה? רביעי - מגן בהיסטוריה ב13:00. שיעבור כבררררר.. אחה"צ ישיבת צוות. וואייי צריך איפשהו לדחוף את החזרות עם החניכים
היום: ללמוד ללמוד ללמוד להיסטוריה. בערב השיר שלנו, ואולי יותר מאוחר לראות המסור עם מישהי.בא לי. :] יום שני: לקום מוקדם בבוקר וללמוד להיסטוריה לקבוע מתישהו חזרות עם החניכים [אביב מה נעשה
?!?@##!?] שלישי: לקום מוקדם בבוקר לחרוש ת'חייייייייייייםםםםםםםםםם להיסטוריה, בתקווה לסיים את כל החומר. לא יודעת מה אח"כ רביעי: לעשות חזרה על החומר, וב- 13:00 המגן הזה עובר סוףסוף בערב קניון בדחיפות כדי להיתפרק קצת אחה"צ ישב"צ מכאן והלאה אין לי מושג
יום ראשון: יום חופש לפני בגרות. הייתי אצל הפסיכולוגית ב9 וחצי. אח"כ הייתי בביתספר בתגבור באנגלית [היה כ"כ מיותר, סעמק]. ב1 אספתי את מור, ועכשיו היא איתי. אנחנו אמורות לעשות אנגלית, אבל לא בטוח שזה יצא לפועל בקרוב [אין לי כח לחרא הזה]. אין תכנונים להמשך. יום שני: בגרות באנגלית. פאקינג מרבע ל3 עד רבע ל6 בביתספר. אוף, שיעבור כברררררר. ארומה עם מור [?]. אולי אולי חוג בערב. יום שלישי: ביתספר ב8 וחצי. אמאלה, נראה לי שמחזירים מגנים בתנ"ך והיסטוריה ;[ להתחיל לחרוש למתמטיקה. חוג בערב. יום רביעי: פסיכולוגית ב9 וחצי. דיאטנית ב6 וחצי :\. ללמוד למתמטיקה. יום חמישי: חרא יום. ללמוד למתמטיקה. יום שישי-שבת: אין תכנונים. ללמוד למתמטיקה.
ראשון - היה נחמד היום. אמ,הגשתי עבודה בספרות שישבתי עלייה בסוף בלילה.כול שאלה לקחה לי 7 עמודים
. מתכננת הליכת-רצח בערב. שני- אני נוסעת לאיזה משפט ציבורי בנצרת עם המצוינות P: בערב יש לחברה יום הולדת-נראה מה עושים,הם רוצים לצאת למסעדה אבל ממש אין לי כסף כרגע ולא יודעת אם אני אבוא. שלישי- הרבה זמן לא למדתי יום שלישי D: יש לי חשק להבריז ^_____^ היה אמור להיות מבחן במת' אבל ביטלו.
רביעי- שוק.אני צריכה למצוא נעליים לסירונית P: אין כלום בחנויות :-* חמישי- מצוינות.מתחילים תפרוייקט על הסלרי XDDD. ושופרסל D: שישי- אני שוקלת לצאת כי כבר הרבה זמן לא יצאתי מהבית ביום שישי,כבר חודש שאני אוכלת גלידה או פופקו מול איזה סרט מעפן בDVD
ראשון - עשיתי קצת מתמ' שני - מתמ' ובגרות באנגלית שלישי - מתמ' ואולי אני אלך להתקדם קצת בפרוייקט באמנות + יום פעילות רביעי - מתמ' + מורה פרטי חמישי - מתמ' + יום עיון לצוות הדרכה שישי - מתמ' + יום פעילות לא זכור לי עוד משו..
ראשון- לחרוש את החיים שלי שני-בית ספר, חדר כושר,רופא עיניים, ללמוד שלישי-בית ספר, חדר כושר, ללמוד רביעי- בית ספר, חדר כושר, ללמוד חמישי- בית ספר, ישיבה, ללמוד שישי- בית ספר, בית חולים, תנועה
יום ראשוניק: אוי זה היום! אין לי כלום על הראש אבל אני מקווה שבערב יתנו לי את האוטו או שניסע עם קספר או משו ליהוד כי הבטחתי לשירונת לראות אותה וזה חשוב! יום שנייק: בגרות באנגלית. לא הכי כיף. אבל לפחות יש בצפר ורואים את כולם והכל..זה נחמד. יום שלישייק: אן לי מה לעשות. אני מניחה שאני אמצא כבר משהו. יום רביעייק: ב4-7 יש מיונים לחלוץ הנהגתי של הנהגת החוף לפי מה שהבנתי, וממשממשמממש בא לי ללכת. אז צריך לברר מתי יוצא לי אמסטרדם ולפי זה לדעת אם אני בכלל יכולה לצאת. אם לא אז ב5 יש יומעבודה ראשון למחנ"קקקק [שישישבת היה לנו סמינר ויש לנו ת'נושא הכי לפנים בעולם וכולם באים מהזהההה ברעלללל] יום חמישייק: מה נעשה מה נעשה..לא יודעת. אולי אני אחליט לגשת למתמטיקה מועד א' ואז אני אלמד ביום חמישי, אבל זה לא נראה לי יקרה כי אני מעדיפה לעשות מועד ב'.
ראשון- יושבת בבית ולא עושה כלום, להנאתי הרבה. שני- בגרות באנגלית, G ו-F. אין לי מושג באיזה שעות... שלישי- צריך להשיג את החומר באזרחות. חובה להתחיל להתכונן. רביעי- להמשיך להתכונן, בטח עם חברות, לבכות קצת ולהצטער על היום שנולדתי. חמישי- להיכשל באזרחות. ואחר כך נראה כבר. ^^ שבוע טוב!
היום: סיימתי צבא מוקדם, עכשיו קצת בבית. צריך להצטלם בערב אם יהיה לי כוח (נקווה). לעזור לאמא לתפור את הרב"ט על הירכית, לא בא לי לקבל תלונה. מחר: צבא כרגיל, יושבת בערב עם גלעדי בארומה. שלישי-רביעי: צבא כרגיל וטעם העיר (שלישי עם עדי רביעי עם ענבר ובלה). חמישי: צבא כרגיל ובטח אצא עם מישהו, לא יודעת עם מי עדיין.
ראשון: הממ קמתי ב16:00, התקשרתי לזאתי מהעבודה כדי לקבוע התלמדות והיא לא ענתה לי..:[, יותר מאוחר לסוע לאמא. שני: בגרות באנגלית, לפני זה אסור לשכוח לקחת מהבצפר את 'סיפור פשוט'. בערב יומולדת לאיה במונוסון. שלישי: בבוקר פסיכי (אני מבריזה בגלל זה מסוגשל תגבור באזרחות... וגם ככה המורה שונאת אותי.. אופס?), אח"כ בייביסיטר, בערב טעם העיר עם עמית. רביעי: אולי לפגוש את אחותי לבראנץ' D: ואח"כ אללה גדול. חמישי: וואו זה כבר ממש רחוק!
היום: היה גיטרה וזה, לומדת לספרות. שני: באה מחר לבי"ס מישהו שאנ'לא ממש מחבבת, חפיף. אחה"צ יש לי עבודה! יהה. שיעורים פרטיים לילד של העוזרת שלנו. שלישי: אממ כלום? רביעי: כנ"ל חמישי: אממ בעיקרון יש תכנון ללכת לת"א לטעם האוכל, ויש יום הולדת לידיד שלי בישובי גדרות אבל יום אחרי יש לי מיני מד"צים ואני מתה לנסוע
טוב נראה אולי ישמצב. שישישבת: מיני מד"צים! ווהו. יהיה טוב[נו יהיה
א שסתם אגלה שאין לי חיים וחברים כי יש לי מחסור חמור בגלידה ולאף אחד אכפת
וסעמק האייסיקיו שלי לא מתפקד. אני לא רואה מה כותבים לי יום א': בבוקר הלכתי להצטלם לדרכון [אני כן נוסעת לפולין בסוף]. יצא מזעזע, טובתודה. למדתי לתנ"ך קשקשתי קצת שטויות עם איזה מישהו מהוט בטלפון [היתה תקלה ואח"כ סתם היה מצחיק לדבר איתו
], הייתי עם אבא בבנק וסתם התתבטטתי יום ב': יש לאימא יומולדת והיא כבר אמרה לי שהיא בונה על זה שאני אכין לה עוגה. אימא שלי היא כמו ילדה קטנה שצריך לעשות לה דברים וזה מהזה לא בא בטוב עם זה שאני הבת הכי לא משקיענית והבנאדם הכי לא משפחתי בעולם
[רק עם האחים שלי ואיתם זה יותר כמו חברים מאשר אחרים בד"כ] יום ג': מכון ואז דה וינצ'י קוד עם ניר [בתקווה שעליתי כדי שיהיה לפחות שמח קצת. למרות שקצת שיחקתי עם התפריט השבוע וזה לא טוב בכלל :\] יום ד': כנראה נפגשת עם שיר יום ה': אלוהים גדול איפשהו באמצע צריך לשים גם את טעם העיר וללכת לתאכול גלידה! כוסעמק בימים הכי גרועים שלי השנה לא קרה שלא אכלתי גלידה שבוע ושלושה ימים