איך שכחנו?

אין נחמה בפחד

מוצש הייתי בבית של המורה שלי לביו' 3 שעות, היא בערך עשתה לי את כל הביוטופ. אחרי זה ישבתי לסיים את זה עד 4 בבוקר, וכמובן שלא סיימתי. ראשון קמתי ב8, אני חושבת שאני אחיה על קפה שחור מעתה ועד לסוף היום. אממ בבוקר סגרתי עניינים אחרונים של הספר מחזור, ועודמעט אני עפה לבצפר להגיש את הביוטופ (את מה שיש ממנו?) ולקבל ציון הגשה באינגליש, כי הלו, יש בגרות מחר! מאיפה זה בא בכלל.. שני בטח חרישה מטורפת לביולוגיה, אם לא ידחו את המגן שלישי מגן בביולוגיה, אולי. אם לא, אז ..ללמוד לביולוגיה. רביעיאזרחותאזרחותאזרחות עד המוות. אמאלה, לא למדתי אזרחות בערך 3 חודשים חמישיכנ"ל. וגם יום ירושלים, אבל בגלל שהבצפר הסבבה שלי החליט לתקוע מגן יום למחרת,אז נכזבו תקוותי להגיע לכל החגיגות בי-ם וכאלה. וגם נבצר ממני להגיע ל2 ימי סטודנט ממש שווים, בירושלים ובחיפה. בנות לכו במקומי :[[[ שישיאזרחות. ומשהו שאני מפחדת לכתוב,אז אשתוק :] שבוע מעולההלהלהלהלהלה

../images/Emo72.gif

ראשון:הייתי שעתיים בבצפר וחזרתי כי לא היה לי כח יותר, עכשיו ננוח ונתבטט מול המחשב/טלוויזיה. אחה"צ עבודה באומנות. שני:לקום ב12 ככה.. ברבע לשלוש בגרות באנגלית[מודול E- להביא ווקמן אתן חושבות? מה כדאי?]. אחה"צ לא ידוע ממש שלישי:תשע שעות בבצפר
. אחה"צ נצא קצת לאנשהו כי מלא זמן לא נשמתי אוויר פשוט רביעי:עוד יום ארוך ומזעזע בבצפר]; אחה"צ מת' חמישי:בצפר ומת' שישי:מתמטיקהההההההההההההההההה שבוע ממש מעניין, הא?

לדעתי אין צורך בווקמן../images/Emo3.gif

אצלנו היה פאק והבוחנת שכחה להפעיל תרדיו אז שמעו את זה פעם אחת ברדיו ואז הביאו לנו קלטת ושמענו את זה עוד פעמיים, אז באמת שאין צורך, בכל מקרה לבית ספר תהיה קלטת:$ ובהצלחה

Immortality

New member
פפפצצות

מהזהלא. היום- חופשת בגרות, שיעור נהיגה, בייביסיטר שני- בגרות באנגלית שתופסת לי את כל היום אז באסה לי שלישי- אין שיעור אנגלית יותר לעולם!!!!
מתחילה ב-10, היסטוריה-ספרות-הבעה-ספורט, מבחן עיוני בספורט [
], עבודה בחנות רביעי- בצפר, יש לי הרגשה שיש משהו חשוב ואני לא זוכרת מה, עבודה חמישי- אוקיי. ערב הקרנת סרטי גמר. אעאעאע
ויומולדת לאמא. אחינועם באה לישון שישי- עבודה על הבוקר, בערב הולכים למסעדה כל המשפוחה. >< אוו ויש תכנון גם לערב, אבל רחוק מדי ואני ממש מקווה שיצא לפועל. יוםכתום לכולן!

TiKi PooH

New member
chchchchchangeess

(דיוד בואי ברקע) יום ראשון: היום. אני בבית, יום פנוי לפניי מתכונת, לומדת היסטוריה בעיקר. אה, בצהריים גם יש לי דיאטנית אבל ממש אין לי כוח להתחיל להסחב עכשיו להוד השרון ( שניים-שלושה אוטובוסים ביום טוב) אז אני שוקלת לשכוח בטעות. יום שני: בית ספר (?!)- יש תגבורים בהיסטוריה שחייבים לבוא אליהם. משהו מוזר. יום שלישי: עוד יום פנוי לפניי מתכונת, כי בשני לומדים והם חייבים לתת שניים. אני אלמד להיסטוריה. בלאט. יום רביעי: מתכונת בהיסטוריה, אחריה אני חושבת שאני אברח לי קצת לתל אביב. יום חמישי: אני שנפ"ית. איכס. להיות שנ"פ בימים של מתכונות ובגרויות זה אומר להרים את כל הכסאות בבית ספר. אוף. * התמרמרות שקטה.* יום שישי: אני אפילו לא זוכרת אם אני אצל אבא או אימא..נראה לי שאני אצל אימא. בכל מקרה, אלו ימים שרופים חרף בגרותבמתמטיקה. ]-} ובערב אני אעשה משהו שאני אוהבת, כי כל המערכות שלי בסכנת קריסה מכל הלימודים האלה. המ. וזהו. :)

חחח אוי אופס..

איזה קטע מטורף, שכחתי את הדיאטנית היום. חבל... (זה משעשע, כי אבא באמת שכח, אז עד שאימא תגיע לארצנו התינוקת ארצנו היפה- אף אחד אפילו לא יזכור לנזוף בי על זה.)

OverSharing

New member
יואו../images/Emo103.gif

היום- הייתה מתכונת בהסטוריה!! ישש זה עבר:] היה ממש טוב, אפילו אפשר להגיד ממשטוב + :p שכחתי רק דוגמא לשינוי בחינוך היהודי בארצות האיסלאם, אבל די, כתבתי 5 עמודים, זה מלא. אני מקווה לקבל מעל 90.:< בחמש יש פעולה:| בערב הולכים לבאולינג לכבוד היומולדת של שחר, באיחור של חודש. שני- מסיימת ללמוד בשלוש וחצי:< אח"כ אם אני לא אהיה עצלנית יותר מדי אז ללמוד ללשון. שלישי- יומופעילות. ללמוד ללשון, יש מועד ב' רביעי- מועד' ב' בלשון. אבל זה אומר שמתבטלות כמה שעות:) ממ ללמוד ללשון, בערב פסנתר. חמישי- ללמוד ללשון, אימון בערב. שישי- מתכונת בלשון:< פעולה אחה"צ.

Oo The Gush Oo

New member
"רק אל תגיד לי שהכול בסוף עוברר!!1"

ראשון: עכשיו היה לי שיעור נהיגה בערב אולי לצאת עקרות בית נואשות נשות הכדורגלנים שני: בגרות באנגלית בערב לצאת שלישי: אין לי מושג אין תוכניות לבינתיים רביעי: שיעור נהיגה בערב קצת לצאת חמישי: לסדר ולנקות את החדר The O.c מגרש ביתי לצאת לטרבין שבוע טוב יפווות

אוקיי

היום- לנוווווווח ולעבוד קצת אצל אבא שני- בגרות באנגלית ונראה, אולי גם שיעור נהיגה שלישי- לא ברור רביעי- עבודה בחנות חמישי- יום מגמה סיכום המונולוגים דיאלוגים, ערב הקרנות סרטי גמר של מיכלי בערב ואני ישנה אצלה [[[: שישי-בבוקר ת"א עם דודה ובנות הדודה ואחרי זה אולי ישנה אצל אירית שזאת בת דודה של אמא שלי שגרה בדיזינגוף בת"א.

the cookie girl

New member
הממ

היום-ללמוד מתמטיקה, לבנות פעולה, לעשות איזה אנסין לבגרות מחר, וישיבה למחנה קיץ ב6. שני-בגרות באנגלית, ללמוד הרבה מתמטיקה, ואני ממש רוצה טעם העיר בערב. ומאז ועד יום ראשון, אני פשוט אחרוש למתמטיקה, אגיע לבית ספר אם ידרשו ממני (לא שאני מבינה מה יש לעשות שם כרגע) ואלך לטעם העיר כשיהיה לי עם מי.

>> (שלי כנסי!)

היום: עשיתי מגן חוזר במתמ' 003 והלך מעולה חוץ ממשהו קטן שיורידו לי 1-2 נקודות אבל חפיף כי ציון הגשה 100!! אח"כ הלכנו כמה חרות לאכול בקופי בין ואז הלכתי לגימנסיה כדי לדבר עם ידיד שלי [שלי ראיתי אותך!!!]. עכשיו אני צריכה ללמוד לאנגלית, ויש טלוויזיה איכותית וזהו. שני: בגרות באנגלית בצהריים, וסתם טלוויזיה בערב וזה.. שלישי: הבטחתי לידיד שלי שאני אבוא לראות את הדירה החדשה שלו והוא גר יחסית קרוב אלי, אז אני ועוד 2 חברים באים אליו. ובערב טלוויזיה. רביעי: כלוםםםםםםםםם חמישי: לחזור על החומר במתמ', ובערב טלוויזיה. משעמם אבל קראת?

Lost Lullaby

New member
ווהו[:

היום היה מגן בתנך מחר בגרות באנמגלית [F+G] שלישי תכלס כלום רביעי כנל חמישי מגן בהיסטוריה!!!!11 מה שאומר שמהיום עד רביעי אני צריכה לחרוש:\ אחרי זה הייתי אמורה לנסוע ליבנה [
] אבל התוכניות השתבשו:\ אז אני נוסעת ב4 ישר למפגש בת"א אחכ ביום שישי אני נוסעת ליבנה
אז עדיין לא נורא על חמישי, אני מניחה... ובערב רוקי :)

למעלה