איך שכחנו?

אני מתמוטטת../images/Emo4.gif

ראשון: בי"ס,ביטלתי שעור גיטרה בשביל שיהיה לי זמן לנוח קצת...אבל יכול להיות שבסוף אני אסע עם ידיד לת"א
שעור פרטי במתמטיקה+ללמוד למתמטיקה בערב. שני: מתכונת חוזרת במתמטיקה בבי"ס [למרות שאני לא מבינה מה הקטע אם קיבלתי 105?] עבודה. שלישי: בי"ס,עבודה. רביעי: בי"ס עבודה. חמישי: אני ממש לא יודעת,אני רק רוצה לישון. שישי: עבודה. שבת: עבודה. וזה שלא ישנתי שבועיים,וזה שעכשיו יש לי עיניים נפוחות שחזיה מידה D תתאים להן מצוין,ואני לא מצליחה להירדם כבר מאז 8. רק הופך את העיניין ליותר מתסכל. פאק,למה אני עובדת למה
אה שיט,זה לא שרשור קיטורים.

אבל אפשרי:/

בוקר -בי"ס צהריים-עבודה לילה-ללמוד מה שהשאיר לי שעה-שעתיים בלילה.

PennyLaneM

New member
כלום

ראשון - כלום שני - בגרות באנגלית מסתבר שלישי -כלום רביעי - כלום חמישי - כלום אוף תעשו שזה יגמר

GoOni

New member
איכס, מוקדם מידי.

ועוד התעוררתי לבד! עצוב קצת. יום ראשון- מתכונת במתמטיקה. יוצאים עם המגמה לראות סרטי סטודנטים בסינמטק, אבל אין לי כוח. אני לא חושבת שאני אלך, גם כי אסור לי לפספס את הפסיכולוגית ב17:00 [מה שקרה בשבוע שעבר] וגם כי אין לי כוח. אם אני לא אלמד להיסטוריה אני אלך לדבר עם חברה שלא דיברנו ממש המון זמן. יום שני- בית ספר. בבית ב15:00 כנראה, ואז לומדת היסטוריה. יום שלישי- יום חופשי ללמידה להיסטוריה. לומדת כל היום, ואז בערב\אחה"צ נוסעת לחברה ברחובות ונבחן אחת את השנייה. יום רביעי- עוד יום חופשי להיסטוריה, ואני חושבת שאני איאלץ להתחיל לעשות עבודה בקולנוע עיוני. אני כזאת דפוקה שהשארתי לעצמי את זה לעכשיו. יום חמישי- מתכונת בהיסטוריה! אמאל'ה! ואז הולכת לטעם העיר עם ידיד שלי. יום שישי- איכ, יש בית ספר. אבל בערב אני אהיה בת"א.:]

THE ronch

New member
אני מתחילה מאתמול ../images/Emo3.gif

שבת- ליידי מקבת' בהופעה חגיגית לציון 9 שנים. הייתה ההופעה הכי טובה שהייתי בה אולי אי פעם. וואו, כל כך הרבה זמן לא נהניתי ככה. מי שלא הגיעה ותכננה- הפסידה. מאוד. היום- להתעורר שעה לפני ולהיות מוכנה ב7 וחצי ולשכוח שאני מתחילה ב9, אחרי שחזרתי אתמול ב2 בלילה
, בי"ס, בוחן בגאומטריה, אגאדיר+יוצאת לצלם עם אשר. מחר- בי"ס, נראה לי קפה עם שרוני.. אין לי מושג מאיפה זה בא לי אבל יש לי הרגשה שקבענו/שתכננתי להגיד לה את זה. שלישי- בי"ס, בוחן באלגברה, שיעור גיטרה סביר להניח
רביעי- בי"ס, אין תכניות חמישי- בי"ס, אין תכניות שישי- כנל

natasha89

New member
:)

היום-מתכונת במתמטיקה מחר-בגרות באנגלית יום שלישי- רגיל..למרות שניראה לי שיהייה לי רק שעתיים לשון יום רביעי-בוחן בפיזיקה, בערב אתגרים יום חמישי-בוחן בפיזיקה, בערב תגבור במתמטיקה

אני אתחיל מאתמול גם../images/Emo3.gif

שבת: בהיתי בטלוויזיה, התקשרו אליי אמרו לי שהמליצו להם עליי בתור מורה פרטית [מי שהתקשרה זו מישי שאני מכירה] ולימדתי את הבת שלה 3 שעות והיא רוצה שנמשיך עם זה, נפלא. אחכ הלכתי אל סבא וסבתא שלי, בשביל לקחת פקקים, וכמובן שזה לא נגמר רק בזה וישבתי שם איזה שעה. אחכ באתי הבייתה, אירגנתי כמה דברים, ובהיתי בטלויזיה עד איזה שלוש כי לא נרדמתי
ראשון: לא לומדת, אולי אצטרך ללכת לקחת תמתכונת שלי בספרות אבל אלכס בבית ספר היום וביקשתי שתדבר עם המורה שיביא את שלי לה.. ויש לי כמה סידורים עם אמא שלי לעשות, ובערב אני יוצאת, ואולי גם עבודה היום נראה.. שני: לא לומדת, עבודה במקום אחד, אחכ במקום אחר, ואחכ במקום אחר
[למרות שהשנים האחרונים במרחק של חמש דקות הליכה], ואחכ מועצת נוער ואז אצא שלישי: 3 שעות אזרחות, אולי עבודה, יוצאת בערב רביעי: תגבור באזרחות[ אבל לא בטוח, תלוי במצב רוח של המורה ביום שלישי] ואז עבודה במקום אחד, ועוד אחת במקום אחר, ובערב יוצאת חמישי: שוטפת תבית, סידורים עם אבא שלי, יוצאת בערב. שבוע טוב?

יאללה כאילו שאני יודעת בדיוק את

הזמנים.. היום- עוד כמה דק' להתקלח וככה להתעורר....לעבוד על מצגת לטקס סיום..לסיים אותה ללכת למקיף להראות אותה לרכזת מ-13:00 עד 18:00 חזרה להפקה{כן כן אני משתתפת לא אומרת כלום אבל משתתפת בתור שומרת ראש..חחח כמה מתאים לי..}ובערב כנראה שינויים אחרונים למצגת. מחר-בוקר פנוי עד כמה שידוע לי...בצהריים בגרות באנגלית ואחר כך חזרה לתוך השעות הקטנות של הלילה... יום שלישי- יש כבר במה בחוץ!!!!זה אומר שעושים חזרה עליה לפני הגנרלית ובערב הגנרלית.. יום רביעי- אין לימודים בגלל שיש חזרות למה בערב הצגה ראשונה בפני תמלידי המקיף...ואני...גם אם יתפוצץ העולם ב-11 במספרה. יום חמישי- היום הגדול הגיע!!!רק חבל היום הזה יסתיים במקיף כי המקיף הקמצן הזה לא לוקח אותנו לשום מועדון...ס'עמק!! ויום שישי-עבודה כמו גדולים!

למעלה