איך שגלגל מסתובב.

אחחחחחח אשדודית

תתבגרי נשארת עם סיפורייך ההזויים חשבתי משנה ניק משנה מזל

ב"ה בסדר.

לא ראית שמראש הסיפור היה מצחיק? היא כתבה שאסור שיהיה פון רשום על שמה אז יש אחד שהביא לה כרטיס סים ועכשיו הוא לוקח את זה אז היא נאלצת לפרוש. כאילו שאין כרטיס סים של ביגטוק שזה לא על שם אף אחד.

קליט

New member
את כותבת הכי יפה כאן ! .

2‏ שירשורים ליום זה בסדר . ואת השאר תעשי בניק אחר :)

חח אהבתי את הרעיון.

רק שאני לא מבינה למה לעשות את זה? מה מפריע 5 שרשורים ביום?. יש כאן עוד חברים עם כתיבה מאד יפה

קליט

New member
יש לי רעיון יותר טוב

תפתחי שירשור מרכזי 1 ביום לכל הגיגייך הנעימים והמרתקים, וכך יהיה לך הרבה מקום לכתוב ה כ ל . #אז שאלת : למה לא רצוי שיהיה כאן הצפה של שירשורים ? . . כי כל יום נפתחות כאן כ 25 שירשורים . ואחרי איזה 50 שירשורים השירשור נשאר מאחור, ואין כבר אפשרות יותר להקפיץ את השירשור למעלה ולקבל יחס נאות . היה רצוי שכל שירשור יקבל את היחס והתגובות המגיעות לו - וזה לא קורה עקב שירשורי סרק קש וגבבה . ובנוסף לזה שירשורים חשובים נדחקים לאחור ולא רואים אותם . הבנת ?

בקהם1

New member
מדהים!!!!

איך בן אדם יכול לעקוב אחרייך ולגרום לך לשלם על מה שהוא עשה!!!!! ואם היית בנתניה פעם הבאה את מוזמנת לקפוץ לבקר=]

בקהם1

New member
וואלה....

בשביל מה אם אפשר לשאול? ואם לא זה עדיין לא מוריד את ההזמנה=] אחרי לניאדו אפשר להגיע לבית משוגעים? אז את מוזמנת לבית משוגעים הכי רגוע שקיים=]

חחחחח

אחרי שראיתי את התגובה שלה לפני שראיתי מה הגבת לה על זה באתי לרשום אז לכו שניכם לבית משוגעים אבל אני רואה שכבר הזמנת אותה לשם |לשון| בתקוה שעכשיו אין לך קצר בין היד לראש

למעלה