איך שגלגל מסתובב.

עס טורנס זיך(מסתבר) הבנת את ההבדל?

בין מסתובב בפועל לבין אמרה שהיא לא בפועל,

לא מכירה את המילה

נזכרתי בשיר אברמלה מלמד ליקט אין בט אמי שמייסטם טו טאם ויי (לא זוכרת את הכל) הסיומת שלו זה. די באבע ינטע דריטסך.. משהו כזה.

אשדודית ! האם את משועממת ?

חלאס להציף את הפורום ! מצידי, תפתחי פינה שבה תרכזי את כל הודעותייך

איזה הצפה אתה רואה?

שרשור מס 3 מהבוקר... אתה מתוסכל מהשרשורים. מה הקטע שלך? ולמה אתה מעיר רק לי.? ומה היה לך עם האשדודית הזאת שאתה כ"כ מאוהב בה?

ומה הקטע שלך בהצפת הפורום ?

מה הבעייה שלך לרכז את כל הודעותייך בשרשור אחד ? (מזל שהודעה נוספת הספיקה לידחק לדף השני.) גם 3 הודעות מיתוך 15 שמכיל הדף הראשון, גם זה דיי והותר. דבר המונע הן מהוותיקים והן והחדשים לפתוח נושאים חדשים. אלא א"כ קיבלת על עצמך להרוס ולקעקע את הפורום. למה ומדוע את חושבת שרק לך אני מעיר ? במקום להציף את הפורום, נסי לחפש עוד מציפן שכמותך. ובדקי האם הבלגתי לו ? ואגב, שישו בני מיעי שישו על שאכלתי בכיפור. שאם עם שפה שכזו אחר היום הקדוש נקרא התחזקות, מה לי ולכיפור ?

אינעל נעל נעל טיזי.

איפה אתה רואה הצפה? אני אשמה שיש כאן שרשורים שלי מלפני יומיים? אני לא ראיתי שאתה מעיר לאחרים שכותבים גם כמוני.. או שאולי מפריע לך בכלל שאני כאן? עשיתי לך משהו רע? כתבתי משהו לא בסדר? מה הקטע שלך?

כן. ראיתי את זה מקודם

בוא ניראה כמה שרשורים נכתבו השבוע.. ובכמה נכנסת להעיר. ולמי.... תיהיה רציני.. מה יש לך נגדי?

השאלה היא, כמה פעמים נכנסתי לפורום ?

ואם בכלל ? וזאת בגלל ההצפות. ומה לעשות ? שתמיד אני קולט את ההצפות שלך. בקושי נפטרנו מאשדודית, ואת החלטת להיות המציפה התורנית.

אויש נו.. תיהיה לרגע רציני

אני התורנית? תבדוק גם את אחרים כמה שהם מציפים... 2) אתה קורא לזה שרשורי זבל.. למה? כי הנושא לא מעניין אותך? או כי הכותב לא בראש שלך? זה מה שיש בבטן. ואת זה מוצאים. אם ירצו? ידברו על הנושא.. ואם לא ירצו? אז השרשור ימשיך הלאה.. על מה הצעקה? 3) אתה יודע גם להתווכח עניינית? או רק הצפות מעניינים אותך? 4) מקודם קראת לי אשדודית ועכשיו אני רק כמו אשדודית? 5) אני מוכנה ללכת בראש שלך וכבקשתך ולשרשר הכל בשרשור אחד.. אבל בתנאי שאתה תיהיה ענייני ותתכתב על הנושאים. 6) אם אני לא טועה?! למנהל הפורום יש יכולת לחבר שרשורים ולרכז אותם בשרשור אחד.. אז אם זה מאד מפריע לו. או לך? שיעבוד קצת..

כמדומני

כופר בכל - פטור. ומודה במקצת - חייב. אני כופר בכל. אולם הנך מחרף ומגדף. ודיי באותה תוספת מע"ם על הכתוב.

חחחח

את שולפת מהשרוול או שאת קמה בנץ לחבר סיפורים? אמרת שמאז שהבת שלך נכנסה לכיתה א` את כבר לא נוהגת.

למעלה