איך רומזים לידיד..

איך רומזים לידיד..

... שידידות כבר לא מספקת? ... שרוצים קצת יותר? ... שאת בעצם כבר לא רואה בו אח שלך (במקרה שלי, שאף פעם לא ראית..) והוא חזר\הפך להיות אובייקט מיני..?

flowers girl

New member
../images/Emo101.gifאוקי....../images/Emo101.gif

אז ככה... אההמממ.. קודם כלללל אף פעם אי אפשר לרמוז לבנים שומדבר
הם לא מבינים רמזים אלא אם כן הם שרלוק הולמס
(והוא לא-נכון
) אם את צריכה לומר לו- תגידי, אבל בעדינות, ברכות.. אההמממ... נגיד הוא אומר לך- "את הידידה הכי טובה שלי
" תגידי לו-"ידידה
למה ידידה
תמיד אפשר יזיזה...." ותחייכי כזה-
..... זו לדעתי השיטה הכי טובה... כמובןןןןןן וכמובןןן שיש עוד מלאאאןןן שיטות וחלק מהן בטח פי-אלף יותר טובות משלי, אבל השיטה הזאת (NOTTY) תמיד עובדת אצל בנים
במיוחד אם הם לא ביישנים.... גרררר אני שונאת בנים ביישניםםםםםםם
BAD BOY- COME TO MAMA

אני שונא בנות ביישניות!!!

הכרתי מישהי באוטובוס בדרך הביתה, תוך שניה השגתי ממנה מספר טלפון, אבל כל המילים שהצלחתי להוציא ממנה היו: "אולי, לא, כן, ביי, נתראה" ממש מתסכל שאתה צריך להתאמץ ולגרום לה לפתוח תפה. בקשר ל: "אי אפשר לרמוז לבנים שומדבר" וגם "הם לא מבינים רמזים" אני מבקש בשם הזכרים :) טוב לפחות בשמי שחלק נכבד מהבנים שקצת בוגרים 17+ כן מבינים רמזים, בעיה אחרת שלפעמים הם ביישנים ולא מראים שהם הבינו את הרמז. טוב אם יהיה לי כח אני אכתוב שיטה איך להפוך ידידות ליזיזות :) זה עובד על בנות לא יודע בקשר לבנים אבל תנסי. אבל אני ממליץ לך, ישירות לגשת אליו ולגיד: "ישראל אני רוצה אותך במובן המיני של רוצה" וכבר תראי איך הוא יגיב... כמובן לא לשכוח לחייך ואם במקרה היתה פשלה שחקי אותה כאילו שהתלוצצת. בהצלחה.

אבל על מצפונך אחי :)

אוקיי שמעו קצת NLP לא יזיק לאף אחד. כמה הערות: * זהו תירגום מספר באנגלית על נושא NLP. (שיניתי כמה דברים שיתאימו למינטליות הישראלית) * השיטה הזאת יכולה להיות מופעלת במקרים שהייתם הרבה זמן בקשר של ידידות אך האישה לא גילתה שום עיניין מיני. * בקיצור אני קורא לזה "מידיד ליזיזה גירסא א". * המילים שהיו בין כוכביות הם מילות השפעה, ולכן תסתכלו בסרטים איך מהפנטים או פוליטקאים משתמשים בהפסקות ותיזמון בין מילים מסוימות. * השיטה עובדת הכי טוב באוירה נינוחה, ללא לחץ של זמן והפרעת גורמים אחרים(כגון חברים) אני עושה דוגמא פשוט אתם צריכים לזכור בעל פה ולחזור בדיוק על אותו דבר אתה: האם אי פעם התחבקת עם מישהו שלא ממש נמשכת אליו, אבל במקרה מאיזה שהיא סיבה מסתורית את מתחילה לחשוב *על הדברים בצורה אחרת* וראית אותו *באופן שונה לחלוטין* (תצביע על עצמך) אני מתכוון שלפעמים אנחנו ממש לא יודעים מה אנחנו רוצים לפחות במודע... ופתאום המודע שלך *כאילו צולל עמוק* (תעשה תנועה של צלילה להדגשה) לתוך הלא מודע שלך, ואז פתאום (תנוע של עליה מתוך מים להדגשה) *הכל חוזר למעלה למודע כל התשוקות ותמונות ורגשות*. כאילו פעם אחת, שכנה שלי בא אליי לקחה לי את היד (תיקח לה את הידיים ותחזיק, אתם ידידים היא תרשה :) ואמרה: "תאר לעצמך אם היינו מתעלסים ממש כאן ועכשיו בביניין הזה, והיית מנשקת ונוגעת בדיוק איך שאתה אוהב, *והיינו מתחילים להרגיש מחורמנים לאללה* כאלו מחורמנים שתיהיה חייב לקחת אותי?" היית מאמינה שהיא תגיד דבר כזה? אלב אם הייתי רוצה להמשיך לשחק איתה היית עונה משהו כזה: "הא באמת?, מכירה את ההרגשה הזאת בדיוק לפני שאת מקבלת אורגזמה. כשההנאה נבנת וכל גופך רועד? *אם היית יכולה לדמיין את ההרגשה הזאת, היית יכולה להרגיש את הרעידות עכשיו?* (תלחץ את הידיים שלה בזמן שתספר את הקטע הבא) האם את באמת חושבת שכל *התמונות והדמיונות והתשוקות במודע יכולה לחרמן אותך עד לרעידה בגוף?*" טוב כבר עכשיו היא משש מחורמנת וכל מה שנשאר לך לעשות זה להפעיל עוד קצת את התת המודע שלה, ולהפנות את תשומת ליבה עליך. אני אישית מעדיף ללכת לפי תחושת הבטן במקום שאני מדבר עם בחורה אני כבר אחשבו בזמן הדיבור מה להגיד לפעמים לא צריך להגיד כלום כי הם כבר חרמניות ולפעמים צריך להפעיל קצת את התת המודע שלהם לעורר אותו.

המממ, נתחיל מן הבסיס

אתה מכיר מושג NLP או שיטות להחדרת מידע לתת מודע? או תכנות ניורו לוגיסטי?

טוב אני העלה ספר מאוד נחמד

רק שהוא באנגלית, ומצטער בעברית עדיין אין כלום (אולי אני יכתוב) זה פיתוי בנות בעזרת השפעה על התת המודע שלהם.

מתן ב

New member
לפי דעתי... ../images/Emo110.gif

פשוט תגידי לו, אני מחבבת אותך קצת יותר מידיד, מה אתה מרגיש כלפיי? אבל מה שאת לא עושה, אל תגידי לו שהוא אובייקט מיני... אלא אם כן את אומרת לו את זה בצחוק... למרות שאת יכולה לדעת אם הוא יהנה לשמוע את זה או שזה יפחיד אותו וירחיק אתכם...

yaldaofra

New member
גם אני...

גם אני חושבת, שלא צריך להגיד לו בקשר ליזיזות.. צריך לדבר, להסביר את הרגשות, אפילו אם אין לך רגשות אליו בתור "אהוב" אלא בתור מישהו כזה- well you know... אז... תגידי לו... ותראי מה הוא יגיד... אל תצחקי על זה, כי זה מה שאת חושבת באמת... לא...?

טוווב...

אז קודם כל, תודה רבה שעניתן לי
אבל יש לי תחושה (בעצם, אני די בטוחה) שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך.. אני לא רוצה איתו שום קשרי יזיזות.. מ-מ-ש ל-א.. אני מדברת על משהו רציני יותר.. בעצם , אני בכלל לא סגורה על מה אני רוצה, אני רק יודעת שיש לי רגשות כלפיו, ושמיום ליום הם רק מתחזקים... מסכימה עם מי שכתבה שאי אפשר לרמוז לבנים שומדבר.. הם אכן לא קולטים
התקשרתי אליו וביקשתי ממנו עזרה, המצאתי לו סיפור על ידיד אחד שלי שאני רוצה ושאני לא יודעת אם לדבר איתו על זה או לא , ואם כן אז איך.. נכון שזה נשמע הדבר הכי שקוף בעולם שבעצם מדובר בו? אז זהו , שהוא לא קלט את זה! ברמה המאודמאוד כללית הוא אמר לי פשוט ללכת על זה, כי הידיד הזה מן הסתם לא יסרב לי.. אבל זה לא ממש עזר לי.. אני גם לא מתכוונת להגיד לו שבעצם התכוונתי אליו, גם בלי זה אני מרגישה כמו ילדה בכיתה ה´..
מה שכן , אנחנו כנראה הולכים לראות ביום שישי סרט שהבטחתי לו שנראה ביחד.. What should I do ?

GirlFriend

New member
פשוט תגידי לו...../images/Emo98.gif

טוב, זה אומנם לא כזה פשוט, אבל בכל מקרה, אתם ידידים לא?! פשוט תתברי איתו בלי רמזים כי לפי מה שאמרת, הוא לא ממש קלט אותם
בסרט, תתהלכו לכם אחר כך ותגידי לו את זה , שיש לך רגשות כלפיו ואז לפי התגובה שלו, תדעי מה הוא חושב (משום מה...
)

חבל שבמציאות..

.. זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה כשאת כותבת את זה.. אומץ זה לא משהו שיש לי..

GirlFriend

New member
תראי,

´´בינינו´´ גם לי אין אומץ כזה, אבל אני מכירה דרך להוציא הכל והיא במכתב. ככה הבושה של להתמודד מולו פנים מול פנים לא תהיה... יש את התגובה שלו, אם זה כן אז סבבה אבל אם לא, אז לא נורא... לפעמים מקבלים תשובות כאלו גם אם הם קשות....

גילוי קטן...

רוב הבנים לא אוהבים מכתבים (אלא אם כן הם ביישנים, ואתן לא רוצות להיות עם ביישנים תאמינו, תצתרכו לפעול לבד בשביל להשיג אפילו נשיקת שפתיים הכי קטנה, כי הוא יפחד לעשות זאת)

yaldaofra

New member
התקדמנו...

אולי הוא הבין שהתכוונת אליו, והוא התכוון לזה שתעשי משהו בעיניין כי הוא בטוח לא יסרב לך!?!? ואולי לא מצד שני, ואז את צריכה לגרום לו להבין שזה באמת אכן הוא... ולבדוק את כל האפשרויות... וזה שאתם הולכים לסרט זו כבר התקדמות דיי רצינית! סבבה לך! אל תתרגשי יותר מידי...=) תנסי לפחות... ותעשי מה בראש שלך, אפילו אם זה אומר להביא לו במקום את הנשיקה של החיים שלו...

למעלה