איך רומזים לידיד..

מממ..

הוא לא יגיד אח"כ שכפיתי את עצמי עליו או משו.. ?
(חולני , אני יודעת..)

חחח,

אני זוכר שבנות היו עושות לי את זה "שחר אתה יכול לבוא ולעזור לי ב..." וזה כזה ברור שהיא רוצה שאני יבוא ובלי קשר לעזרה, כי יש לה חברות ממש יותר חכמות ותמצאות במקצעות (במקרה הפרטי שהיה לי) אז עניתי לה: "אם בא לך פעם הבא להפגש, תגידי ישירות ..." משהו בסגנון ובנים כן מבינים רמזים, פשוט הבנים שהיית איתם ביישנים!!!!

יכול להיות

אם לא, מצטער להעליב הוא דפוק לא נורמלי, או ביישין לאללה, פעם היה דיון למה בנים מתרחקים מבנות שהם חושקים בהם או יש להם רגשות כלפיהם או לא רוצים להתקרב קרוב מידי זה גם מתקשר איכשהו.

זה בהחלט מתקשר....

אבל בכלל לא מעודד..
הוא לא דפוק, בכלל לא.. מקווה שהוא גם לא קשה קליטה.. אבל אם הוא הבין ולא אמר כלום זה אומר שהוא לא מעוניין?

או שביישין

לפעמים גם אדישות, אבל את צריכה להכיר אותו יותר טוב ממני/מאיתנו נכון? איך הוא בד"כ עם הבנות אחרות בעל ביטחון עצמי או לא? ובקיצור את יכולה לקבל את זה איך שיותר קל לך להקל.

yaldaofra

New member
לאו דווקא...

זה יכול מאוד גם להגיד שהוא מחכה שבאמת תעשי משהו, שיוכיח לו שהרמז שהוא קלט ממך, זה לא סתם שהוא חושב, אלא זה באמת ככה....

yaldaofra

New member
אני שמחה...

שאת חושבת ככה... מקווה שעזרתי איכשהו... את לא תשכחי לעדכן מה היה בסרט נכון!?!?!

Guess what..

דחינו את הסרט לסופשבוע הבא.. (ולא ביוזמתי, אוף קורס..) שוב לספור את הימים..
אז נכון שיש לו תירוץ לא רע בכלל - חבר ממש טוב שלו מופיע באיזשהו מקום הופעת בכורה או וואטאבר - והוא אפילו הזמין אותי לבוא איתו.. אבל עדיין.. באסההה.. מצד שני.. כשהתלבטנו בין שני סרטים הוא אמר שלא ממש משנה לו לאיזה סרט נלך, העיקר שזה יהיה ביחד.. זה טוב.. לא? (תגידו שכןןןןן)

למעלה