תודה וגם שלך מדהימה!!
פ פינקילושה New member 24/4/02 #22 *המומה*../images/Emo12.gif *מבואסת* איך...איך...איך... איך לעזאזל אתן מצליחות לעשות כל - כךךךךךךך יפה של כוווולןןןןןןןןןן מ-ה-מ-ם ד"א - חזרתי לפורום אחרי בערך 200 שנה שלא הייתי פה.... כרמל
*המומה*../images/Emo12.gif *מבואסת* איך...איך...איך... איך לעזאזל אתן מצליחות לעשות כל - כךךךךךךך יפה של כוווולןןןןןןןןןן מ-ה-מ-ם ד"א - חזרתי לפורום אחרי בערך 200 שנה שלא הייתי פה.... כרמל
Y your-destiny... New member 24/4/02 #23 WB הופ הופ...../images/Emo105.gif הנה הדולי החדשה שלי לבינתיים
ש שבלולינה New member 24/4/02 #29 אתה........בן........???????? ברוך הבא הדולי שלך יצאה מאוד מאוד יפה, יחסית לדולי ראשונה, (ולזה שאתה בן .....סתם, לא) יומטוסט ענת
אתה........בן........???????? ברוך הבא הדולי שלך יצאה מאוד מאוד יפה, יחסית לדולי ראשונה, (ולזה שאתה בן .....סתם, לא) יומטוסט ענת
M Mooa-Numi New member 24/4/02 #43 אתה לא חדש../images/Emo70.gif../images/Emo14.gif <<<-- -->>אולי כדאי שאני יפסיק עם זה? ואני זוכרת אותך! אז... לגלות או אל לגלות?
אתה לא חדש../images/Emo70.gif../images/Emo14.gif <<<-- -->>אולי כדאי שאני יפסיק עם זה? ואני זוכרת אותך! אז... לגלות או אל לגלות?
פ פינקילושה New member 24/4/02 #28 היא דומה קצת ל.... לאלישה קיז...... או איך שלא רושמים את זה........ היא מאוד יפה ד"א - עשיתי בובה חדשה.... מה דעתכן........ כרמל
היא דומה קצת ל.... לאלישה קיז...... או איך שלא רושמים את זה........ היא מאוד יפה ד"א - עשיתי בובה חדשה.... מה דעתכן........ כרמל
M Mooa-Numi New member 24/4/02 #32 אלישיה קיז? אז איף... ../images/Emo14.gif אבל אם ניסית לעשות ראסטות יצא מגניב... וברוכה השווה כרמל
פ פינקילושה New member 24/4/02 #30 היא דומה קצת ל.... לאלישה קיז...... או איך שלא רושמים את זה........ היא מאוד יפה ד"א - עשיתי בובה חדשה.... מה דעתכן........ כרמל
היא דומה קצת ל.... לאלישה קיז...... או איך שלא רושמים את זה........ היא מאוד יפה ד"א - עשיתי בובה חדשה.... מה דעתכן........ כרמל