איך עושים אנימצייה<?

greeneye

New member
איך עושים אנימצייה<?

כאילו......איך עושים שהדולי תזוז??

chatenoire

New member
אנימציה

תורידי תכנה בשם ANIMAGIC (תריצי חיפוש באינטנרט). זו תכנה קטנה ופשוטה - ובעיקר, חינם - ליצירת אנימציה. את יכולה לקרוא את ההוראות בתכנה עצמה, אבל בקיצור: יש לך בובה. את רוצה שהיא תזוז. בואי נגיד - תמצמץ בעיניים. את יכולה לעשות את זה בשניים-שלושה פריימים, כשהראשון הוא של הבובה עם עיניים פתוחות והשני של אותה הבובה בעיניים עצומות (הפריים השלישי יכול לבוא באמצע, עיניים חצי פתוחות אם את רוצה שזה יהיה קצת ריאליסטי יותר. כל פריים נוסף באמצע יעשה את התנועה זורמת יותר, אבל גם איטית יותר). עכשיו, משיש לך את שני הפריימים האלה שמורים, את פותחת את התכנה. תבחרי Open File ואז תסמני את שני הקבצים האלה (בשביל לבחור יותר מקובץ אחד תלחצי על מקש CTRL ואז תקליקי על הקבצים). הם ייפתחו לך בצורת קובץ אנימציה (אחד אחרי השני) על המסך, כשאת יכולה לשנות את הסדר של הפריימים, לבחור צבע שקוף, לשנות מהירות וכו´. בשביל לשמור, פשוט תבחרי Save. מקווה שעזרתי.

Black Cat15

New member
מנצלת את השירשור... ../images/Emo41.gif ../images/Emo8.gif

להראות 3 אמו קיס חדשות טריות טריות מהצייר!!!!! תגידו מה דעתכם...

Black Cat15

New member
מנצלת את השירשור... ../images/Emo41.gif ../images/Emo8.gif

לטובת 3 אמו קיס חדשות טריות טריות מהצייר!! תגידו מה דעתכן...

victorya

New member
הן ממש מקסימות!../images/Emo97.gif

אהבתי במיוחד את הרשאדונה, שלדעתי ראיתי אותה כבר. כבר שמת אותה? אבל בכל זאת, אהבתי את כולן!

Black Cat15

New member
מקפיצה!

תגיבו לי על הדולי החדשה שלי...

Hugs a Kisses

New member
כולן אבל כולן.....

מדהימות!!!! :) ואיך אני לא אנצל את השרשור לדולי חדשה שעשיתי היום? תגיבו בבקשה! שלכן רותי

היא פשוט מגניבה../images/Emo70.gif

אהבתי ת´בגדים!!! ואם כבר אני אנצל ת´הודעה לדולי שלקח לי ש-נ-י-ם להכין אותה (טוב לא שנים אבל מ-ל-א זמן
) yours
מירב
אה כן ושיניתי את הסמל למשהו בסגנון של MTV כי זה פשוט נראה לי יותר יפה ככה

../images/Emo118.gifשלום לכולם../images/Emo70.gif

קוראים לי שירי ואני חדשה בפורום נכנסתי הנה פעם אחת ופשוט התמכרתי לדוליז שלכן כי הם פשוט מ-ה-מ-מ-ו-ת!!! אני מקווה להשתלב בפורום ולהצליח לעשות כאלה דוליז מהממות כמו שאתן עושות!!! אני כבר יודעת שאתן לא אוהבות שמשרשרים הודעה חדשה ושאת הדוליז עושים לבד בצייר ולדעתי זה יותר כיף ככה אני מקווה להשתלב פה מהר שלכן
שירי

צו צאנג

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo68.gif!

ואייי לא הייתי כאן המוןןן זמן, ורותי הבובה שלך ממש מקסמיה, וה- מ ו- נ אצלי בקושי עובדות אז אם הן חסרות בממשפט תתעלמו!! לאב יו!~ דליה
- יש לי בעוד יומיים יום הולדת!!!

Hugs a Kisses

New member
תודה רבה רבה רבה לכולכן!!!! ושירי

תודה רבה רבה רבה וברוכים הבאים שירי!

יפה מאוד ארונית......./images/Emo13.gif

אבל למה אין הצללה בחצאית?? הנה הדולי החדשה שלי
לקח לי ש-נ-י-ם לעבוד על הקוקו........איך יצא?

Hugs a Kisses

New member
והנה חדשה שלי!!!

ענת- בובה יפה מאוד- כרגיל!!!!!! איך אתא ומרת: "ריל ריל רילי יפה!" חחחחחח ואיך הבובה החדשה שלי?

למעלה