איך עוברת השבת?

t o m k a

New member
אוקיי עפר

הבדיחה ביאיר לפיד עדיין תקועה לי בראש מה התכונה שאתה הכי אוהב באישה? כריזמה. כן כריזמה זה אחלה אוטו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא הבנאדם הכי מצחיק בעלום

bamp17

New member
טוב חברים זה אני עפר

עד עכשיו זה הייתי אני, ואני מאוד מאוד מצטער. לא התכוונתי לפגוע באף אחד, ואני מקווה שתסלחו לי.

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בוא'נה אנשים חסרי חיים המשתמש רשום במפ ולא במפי בכלל יאללה לך לך יא מתחזה חפש חיים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עידית23

New member
אני לא מאמינה לך!

אתה בטח סתם כתבת את זה עכשיו כדי שיפסיקו לדבר ולטחון את זה

t o m k a

New member
טוב החלטתם לשגע אותי ?!?!

אם אתם שואלים אותי עפר עכשיו עושה בטן גב בים או משהו מה הקטע? כל החיים הבמפי הזה מגיב בעילום שם ומכחיש שהוא עפר ופתאום בשניה החלטת שאתה עפר ?1 טוב אני מצטערת לאכזב..אבל תמצא חיים בנאדם ואם אתה כן עפר. מה שלא ניראלי.. אתה איש מוזר חחחחחחחחח אבל אתה יפה :)

randu

New member
עפר,שאלה אחרונה שלי-

איך קיבלת את הכתובת של הפורום?

מ א י י ק

New member
עפרררררררררררררררר../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

זה מיכאל
מה שלומך?!
תודה שנכנסת לפורום
למרות שעבר פורים,שיהיה פורים שמח ושבת שלום
אתה מלך

RoCkEr BoY

New member
היי עפר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמה "שמח" לי שנכנסת ( לא שאכפת לי כן?
) אם ז ה אתה אז כמה שאלות אמרת שאתה זוכר את ליה מהגישה מיאיר לפיד כן? אז יש לי כמה שאלות
כמה ילדים פגשו אותך שם? ואם אתה יכול לתאר איך הם נראו(תאמין לי קשה לשכוח!) איך חזרתה ובאת לשם? יאלללה תענה!!!!!!!!!!!!!!!!!

t o m k a

New member
אור אתה לא באמת מצפה ממנו לזכור

כל ילד שהוא פגש נכון? אולי הוא זוכר כי רק אתם היתם שם זה לא אומר שהוא זוכר איך אתם נראים וכמה הייתם שם :/

RoCkEr BoY

New member
הוא אמר לליה שהוא זוכר אותה.

וגם למאיק הוא אמר. נראה אם הוא באמת זוכר.

עידית23

New member
יש לי מספר שאלות לעפר..

1. מתי תתארח אצל ליאור שליין?? 2. ראית את האתר שלי?? 3. יש לך אי מייל שאני יכולה לכתוב לך?? 4. אתה מתענין גם בתסריטאות נכון?

RoCkEr BoY

New member
חחחחחחחחחח זה שירשור כ" מצחיק.

נראה לכם שאשכרה עפר שכטר חסר חיים? שיכנס ככה לפורום הזה ויענה לכל אחד פה כמו משועממם. יאאללה ואם כבר הוא היה רושם משו נורמלי בהודעה. זאת לא הודעה של מפורסם בפורום שלו! תראו הודעות של דנקר,מויאל,נינט,סקעת,שירי מימון וכאלה! אבל אם זה הוא אז שמח בשבילכם

t o m k a

New member
מה?

אני באמת לא יודעת אם זה הוא .. אבל גם אם כן לא צריך להיות חסר חיים. הוא לא עובד כל יום ואולי הוא נכנס לראות את הפורום. ולא הודעה כמו של כל המפורסמים? מי החליט מזה הודעה של כל המפורסמים? הוא רשם שבת שלום ושהוא מקווה שהכל טוב :|

למעלה