איך עוברת השבת?

איך עוברת השבת?

מקווה שהכל טוב.. יש לי פה כמה מסרים על במפי, אז אני אענה עליהם כאן במקום לענות אחד אחד לא, אני לא במפי. זהו, רק רציתי לישר את העניין הזה, וכמובן לראות מה שלומכם.. שיהיה שבוע טוב עפר.

עידית23

New member
שבת שלום גם לך..

מאוד נהנתי יום חמישי.. אני שמחתי שאמרת שאהבת את המשלוח מנות.

עידית23

New member
אני רוצה לשאול אותך משהו..

אממממממממממ אני חשבתי על זה הרבה.. אתה באמת אוהב אותי?? או שאתה מתייחס אליי כי אתה נחמד, כי אתה מנומס... אני מקוה שאתה מבין את השאלה שלי.. חשוב לי לדעת מה אתה חושב עליי.. בבקשה תענה לי..

אני חושב שאת ילדה מאוד מיוחדת

ואני מאוד אוהב אותך, לא מתוך נימוס, אלא באמת, אני מרגיש שאנחנו מכירים הרבה זמן, אומנם לא הכרות עמוקה. כשאת לידי זה מאוד נעים.

עידית23

New member
באמת???

אן לך מושג מה עשית לי עכשיו.. אני עם דמעות בעיינים... אני גם מאוד אוהבת אותך (טוב את זה אתה יודע..) תודה רבה! קראת את המכתב?? ששמתי במשלוח מנות..

randu

New member
עפר,אם זה אתה-תיכנס בבקשה. ../images/Emo9.gif

קודם כל, תודה שנכנסת. תדע שכל הפורום פה מת עלייך.. ו..שוב,תודה שנכנסת, ושתהייה שבת מופלאה
רן. :] אגב,אתה מכיר מישהו בשם רפי ימין? (נו,מה אתה רוצה? רק ככה אוכל לדעת אם זה באמת אתה..
)

randu

New member
יעיי,אז זה באמת אתה../images/Emo70.gif תודה..../images/Emo20.gif

randu

New member
*המידה וזה שורשר אליי.../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עפרר את בטוח שאתה לא במפי

דווקא אתמול בפורום הייד פארק הייתה מהומה גדולה סביב הנושא, נודע לשתי משתמשות שבמפי יודע איך הן ניראו ואיפה בדיוק ישבו במועדון לילה, וכששאלו את במפי הוא לא ענה וברח, ועכשיו אתה ניכנס לכאן ומכחיש שאתה במפי... קצת מסריח כל הסיפור לא? עפר באמת, אני חושבת שזה כבר פאתטי להכחיש לפחות תודה, ואם אתה כ"כ בטוח שאתה לא במפי, למה כל פעם שאתה כותב אתה מכחיש את זה? על ראש הגנב בוער הכובע!

זה לא דיי ולא ביייי!

הנושא הזה לא יעבור בשתיקה, עפר/במפי חייב לנו הסבר! הוא פגע במלא אנשים בזה שהוא עבד על כולם!! אתמול הוא ברח, ועכשיו הוא ניכנס שוב להכחיש, אנחנו רוצים הסבר!

רק עפר יכול לדעת איפה הבנות האלה

ישבו ואיך הם ניראותתת, במפי בחיים לא ראה אותם והם לא אותו! זה פשוט נפלט לו בטעות, והוא חשף את עצמו. במפי זה עפר שכטר.

randu

New member
מה זה "חייב הסבר"..!?!?!?!??!

מי אתם בכלל, (בלי לזלזל,כפרות עלייכם..) שהוא חייב לכם הסבר? כאילו,זכותו להיות מי שהוא רוצה, וזכותו של במפי להישאר מסתורי. לא ככה?

בסדר במפי מיסתורי אני מקבלת את זה

אבל אם הוא עשה טעות וחשף פרטים רק שעפר יכול לדעת, זה ברור שזה עפר, אז למה הוא משקר?!?!?!

randu

New member
כי אם את היית מפורסמת

היית רוצה לכתוב בפורום ושכולם יז**** לך את השכל..? אז בואי נעזוב ת'נושא.

t o m k a

New member
אממ לא

1. גם אם זה הוא.. סו פאקינג וואט ?!?!? אפשר לחשוב. ניפחתם את זה יותר ממה שניפחו ת'פרשיית תחת שלו. אתם לא נורמליים.. אף אחד לא יכול להוכיח שזה הוא וגם אם כן וגם אם זה הוא.. הוא רוצה להישאר מסתורי זכותי המלאה. ואם זה עפר והוא מכחיש אז די לנסות ללכת תמיד בכוח ולהיכנס בקיר. אז עליתם עליו אם זה הוא.. יאו גאונים :| ואני חושבת שאם עפר באמת היה רוצה להכחיש כל קשר אל הבמפי הזה אחרי שגילו שזה הוא אז הוא היה מפסיד לכתוב.. וזה שהבמפי הזה ממשיך לכתוב שם ולא שם על אף אחד אומר לדעתי שזה לא הוא. אבל שיהיה .. כמו שרן אמר הוא לא חייב לכם הסברים :|

למעלה