איך עוברת השבת?

שוב עם ההתחזות הזאת??

אתם עדי כך מאמינים??עם כןן..אז זה לא הוא..!!אין לו דיבור כזה בכלל אין לו בכלל זמן לדבר איתכם יש לו דברים אחרים שזה האלופה שזה עוד שבועיים בערך מתחיל..ובטח בשבת הוא לומד טקסקטים או משהו אחר..וחוץ מזה נראה לכם שעפר יגיד "וחבל שאני גמד"מזה השטויות האלה?"חבל שאני גמד"?כמה פיגור יש בילד שאומר את זה!אל תאמינו אף פעם לילדים הם מנסים לשגע אותכם כדי שתאמינו בזמן האחרון הרבה מתחזים לעפר אז על 100% שזה לא הוא!!!..אז תפסיקו להאמין זה ילד שמשעמם לו בחיים ויש לו פיגור אז בא לו לשגע אותכם!ואתם הולכים עם הראש בקיר..אז ילד לך חפש חייםם קצת היגיון אל תאמינו ישר לכל אחד נראה לכם שעפר יגיד "וחבל שאני גמד" ועוד על עצמו?נוו באמת..תפסיקו עם השטויות האלה וגם ההתחזויות..זה עבר כבר כל גבול!כמה אפשר להתחזות?טוב..אני כבר חפרתי..מקווה שנקלטת לכם למוח שזה לא עפר!

daphnef

New member
אני לא יודעת אם זה הוא או לא..

אני יודעת שבמפי זה לא הוא.. אבל עפר אקזיט אין לי מושג... אבל בכל מקרה כתבתי..

esterosh

New member
../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

daphnef

New member
זה במפי כתב!!

לא?!

yarden2222

New member
חחחחחחח

פדני איזה מותק!... חחחח :) גם אני חושבת שזה במפי.... אין סיכויי שהוא יגיד שהוא גמד... למרות שבמועדון לילה הוא צחק על עצמו... אז אולי... לא יודעת....

lior k25

New member
שמת לב..חחח

כנראה..חחחח הכל בהשפעה שלך
יא פאקינג דפני חח

yarden2222

New member
קיפי קיפ!!!!

לא ידעתי שאת בפורום הזה גם ... חחח עכשיו אנחנו 3 מהכיתה... חחח את ממש מותק אני אוהבת אותך!!! :) |4u|

lior k25

New member
ירדניטה

חחח איזה חמודה את ירדניטה שלי ועכשיו שאת תרשמי לשל הראל אנחנו נהייה 4 מהכיתה שם חחחח
אוהבת אותך

daphnef

New member
אהה נכון.. אז רגע..

מה הכינוי של עפר-האמיתי (אם לא עפר אקזיט) הוא כבר נכנס לפה פעם???

yarden2222

New member
פדני....

לפי מה שאני הבנתי... יש מלא עפרים.. חח כל פעם... מישו משנה את השם משתמש ואומר שהוא עפר... או שסתם אנשים מחליטים שזה הוא.... בכל מקרה... אי אפשר כל כך לדעת... כאילו רק מי שרואה את עפר פנים מול פנים ושואל אותו יכול לדעת אם זה באמת הוא..... אז זה קצת בעייה לדעת אם עובדים עליינו או לא...

ירדנוש את הכינוי האמיתי של עפר כי

כל אחד בטח נכנס לפה רואה את הכינוי האמיתי של עפר ואז יכנס בכינוי הזה ואז תאמינו!כמו שקרה עם "עפר אקזיט" וזה לא בכוונה להעליב אני רק אומרת לךך!!

מעיין1001

New member
אם אתה עפר אז השמועה על הורדה במשקל

לסרט נכונה. אבל לא נראה לי שאתה עפר למרות שעידית אמרה שכן. אולי היא סתם אומרת

למעלה