איך נפרדים לשלום?

ענתש

New member
../images/Emo24.gif מדהימה.

אני פה מעט זמן (יחסית) ובכל זאת הספקת לגעת בי, ללמד אותי, להעשיר אותי. תודה על זה, תודה על כל מה שעוד תלמדי אותי פה בהמשך (כי הרי את נשארת - לא ?) ובמיוחד תודה על שסיפרת על ההסבה המקצועית שלך בהודעה הזו (לא ידעתי על זה) גם אני מתכנתת (בין השאר) עם תואר ראשון בביולוגיה
נותן לי כח לדעת שמישהי עשתה הסבה לתחום כל כך זר ושרדה לספר על זה... יאללה, עכשיו אני (אני בכיוון לעבודה סוציאלית דווקא, כן, גם בזכות הפורומים). מאחלת לך דרך צליחה והנאה מרובה בכל מה שתעשי.

michal@gal

Active member
מנהל
המון תודה על הניהול הנעים ../images/Emo140.gif

אנחנו מכירות וירטואלית כבר כ-4 שנים. למדתי הרבה מהפורום. מקוה שנמשיך להחליף כאן דעות.

נפרדים רק מהכחול, לא מנעה!!

נכון נעה? תודה לך על כל הזמן והאנרגיות שהשקעת בפורום, תודה על התגובות הקשובות והרגישות. 4 שנים הן זמן ארוך - קחי לך חופש ומחכים שתשובי!

She Dolphin

New member
תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif נעה

בעיקר קוראת פה ופחות כותבת, אבל רוצה להודות לך, נעה. אני לומדת רבות מהפורום הזה, והרבה מתוך זה תודות לך. דרך צלחה ואני מקווה שנראה אותך פה גם בהמשך
.

MayaShuShu

New member
חבל אהבתי את התגובות שלך בהצלחה

היתי משתפת סמויה אהבתי את הגישה שלך ומה שיש לך להגיד!

danagal

New member
thank you Noa

I am also a silent reader but I learned a lot. Wishing you luck on your new way and hope u'll drop in and share your thoughts. Dana

תודה נעה על הערות מאירות עיניים

גרמת לי לחשוב על דברים באופן שונה. שמחה איתך על דרכך החדשה בחיים. נתגעגע.

ימימה

New member
נועה ../images/Emo39.gif

גם אני כבר 5-6 שנים כאן, קוראת הרבה, לפעמים גם כותבת ומתייעצת, בהתחלה כאם לילדה בת שנתיים, והיום אם לשלושה... בתקופה הזאת התעצבה אצלי כל תפיסת הורות שלי, והגישה החינוכית שלי עברה "חינוך מחדש", הרבה מאד בזכות הפורום הזה והרוח הנושבת ממנו, שחשפו אותי לגישות ולרעיונות שלא הייתי נחשפת אליהם בלעדיו. הרבה מכך בזכותך (ובזכות לאה כמובן), ובזכות החשיבה והניסוח הבהירים והמענינים תמיד שלך. תודה! צפי

michald

New member
נעה- תודה רבה ../images/Emo140.gif

אינני נוהגת לכתוב הרבה, אבל קוראת בפורום באדיקות. כפי שרבות מהאחרות כתבו, הפורום וגישתו משפיעים במישרין על כל צורת החינוך שלי. בנושאים רבים שיניתי דעתי או קיבלתי רעיונות חדשים. אני מודה לך מקרב לב על הקמת הפורום, על הגישה וההבנה שלך, על ניהול נכון ועל כל המאמרים והתגובות שהבאת. חשבת פעם על ההשפעה של עולם הפורומים על העולם ה"אמיתי"? אני חושבת שהנושא עוד יחקר:יש פה השפעה אדירה על ציבור גדול. נראה לי שהשפעת על דרכי החינוך של הילדים ועל אופן החשיבה של ההורים יותר מהרבה גננות ופסיכולוגים ואני מברכת על כך. הרבה הצלחה בהמשך, והלוואי ויהיו עוד רבים כמוך בתחום.

גם אני רוצה להודות לך../images/Emo140.gif

מסכימה עם כל מה שנאמר כאן. אני אמנם כותבת כאן מעט, אבל קוראת הרבה, וגם אני מרגישה שהפורום תרם לי (ואין לי ספק שימשיך לתרום, לפחות כל עוד לאה תמשיך לנהל אותו) ה-מ-ו-ן. מקווה להמשיך "לראות" אותך כאן מידי פעם. אז שוב תודה, ובהצלחה בדרכך החדשה.

מלמלה

New member
תודה והצלחה בהמשך

אכן כמו שנארמר עשית עבודה נפלאה גם בפורומים אחרים הקפדתי לקרוא את ההודעות שהעלית תמיד מענין וקצר אמנם איני פעילה בפורום זה אבל קוראת בו הרבה אני מקווה שגם שרשור זה תקראי כל הודעה ואכן תגיעי לקרוא גם הודעה זו בהצלחה ותודה על ההשקעה

אמאורית

New member
מאחלת לך המון בהצלחה!../images/Emo39.gif

מאוד אהבתי לקרוא את דבריך, אל תעלמי.

dana3111

New member
נעה, מאחלך לך את כל הטוב שבעולם

בהמשך, והרווח שלך מהשנים האלו היה גם הרווח שלנו, למרות שאני צעירה בפורום וגם לא ממש קבועה, השם שלך חרות היטב בזכרוני (שזה גם נדיר אצלי...), ותודה על כל תגובותייך, ועל כל מה שעשית. שיהיה לך בהצלחה דנה

Shellylove

New member
תודה, נעה, מכל הלב ../images/Emo24.gif

שמחה ש"הכרתי" אותך ושנפלה בזכותי הזכות לללמוד ממך ולהעשיר את עולמי האימהי והאנושי בזכותך. שיהיו לך חיים נפלאים מחוץ למדיה ושתמשיכי ליהנות ממשפחתך המופלאה והמודעת.

tovim

New member
אני לא הרבה כאן ובכל זאת

לא יכולתי שלא להתרשם ממך ומעצותייך החכמות. מקווה שתישארי פה בסביבה גם לא כמנהלת על מנת להמשיך לתרום אותן.

טלגל

New member
כהרגלי רק עכשיו אני קוראת הודעה זו

אז נועה המון המון בהצלחה בכל, אני שמחה על ההסבה שעשית כי יש לך המון לתרום לחינוך. גם אני הרגשתי שמיציתי רק אני לא בטוחה בדרכי הלאה, אני שמחה שאת כבר כן. בהצלחה וניפגש בשבילים....

למעלה