איך נפרדים לשלום?

כרמית מ.

New member
תודה!

תודה על שהפכת את הפורום הזה למה שהוא. אנחנו מכירות וירטואלית (את אחת הוירטואליות הותיקות הבודדות שלא יצא לי גם לפגוש במציאות, אגב!) כבר המון המון זמן. למדתי ממך המון. וגם אני כבר נמצאת פה פחות מבעבר. שתהיה לך הרבה הצלחה במעשייך, ותבואי לבקר לפעמים
ולאה - המשך ניהול פורום פורה, עכשיו כשאת לבד...

jesie12

New member
נעה..

אני זוכרת אותך עוד מתקופת IOL את לא מזהה כי הייתי בניק אחר הילדים שלי היו יותר קטנים ולקחתי חלק פעיל, זוכרת היטב את המעורבות שלך, זוכרת אותה בברכה, אולי כאן המקום להודות לך על עשיה ברוכה למען הקהילה. קחי את הזמן שלך אני אחכה לך כאן כן.. אני קוראת פאסיבית אבל קוראת.

nonana

New member
ואוווווווו אז באמת עשית את זה|חיבוק

זו התגובה הראשונית שלי. אך אח"כ בא ה-
שאומר שאני שמחה שהחלטת ומאחלת בהצלחה בהמשך. עצוב לי מאד שלא את תנהלי עם לאה, אני זוכרת את הפעמים הראשונות שנכנסתי ואמרתי לכן שלום לפני יותר משלוש שנים- כאילו היה זה היום כולנו עברנו כברת דרך ארוכה של לימוד ותהיות, הרבה הקשבה וגם מה לעשות ויכוחים ומריבות. ממך למדתי המון- ומקווה שתמהרי הלום להופיע. אני מבינה אם תרצי להתנתק, ושתחזרי יהיה זה מהר ומפתיע. שתחזרי אני מקווה שתרגישי כיף לבית לשוב לבית כמו שטיפחת ונתת הרגשה שהוא אהוב (את ולאה מה לעשות מנהלות פורום שכדאי לחקות) כן זה ממש בית קטן עם הורים מודאגים שנכנסים עם תהיות וחוזרים מעודדים. זה בית קטן שלכולן/ם יש רצון לעזור ולתמוך ומנהלות שתמיד מפגינות הבנה והרבה רוך. אני מאחלת לך הרבה הצלחה- בהורות בחיים ובכלל בכל ברכה שנשאר בקשר יציב ורציף שלא תעלמי פתאום בפיף
אלה

אפרתש

New member
../images/Emo140.gif להתראות, והמון תודה ../images/Emo24.gif

נעה - היה נפלא להכיר אותך ולדבר איתך, גם אם רק דרך המחשב. למדתי ממך הרבה. לא רק רעיונות, אלא גם גישה - של קבלה, פתיחות, דרך להסתכל על הילדים שלנו. אז באמת תודה על הכל, והמון המון הצלחה בדרך החדשה. לא נותר לי אלא לקנא באלה שעכשו ירוויחו את זמנך.

הילהל

New member
../images/Emo51.gifחופשה נעימה../images/Emo140.gif

איך נפרדים? כנראה שאת יודעת איך. הודעה מרגשת שנכנסת ללב. שתהיה לה חופשה מהנה ונעימה, מרעננת וממלאת מצברים.

גילי חן

New member
לנעה היקרה../images/Emo140.gif

למרות שאני מרגישה די חדשה כאן אני מאחלת לך את כל הטוב בעולם. חבל שאת עוזבת. הרבה הצלחה ממני ומפורום גננות

ליאת +

New member
הרבה הרבה תודה ../images/Emo141.gif

אני שונאת שינויים... ועוד ביום ראשון בבוקר... הפורום הזה הינו חלק משמעותי מההתמודדות שלי עם האמהות. אני חושבת שעל כל שאלה שאני מעלה כאן יש בערך עשר שאני שומרת לעצמי, אבל חושבת "מה בפורום היו אומרים". בים הגועש של הפורומים באינטרנט הפורום הזה הוא כמו פינה קטנה ומטופחת שאת ולאה שומרות עליה בצורה חכמה, אנושית ורגישה. אני מקווה שתמצאי מקומות חדשים ומאתגרים למצות בהם את הכישורים הרבים שלך. בהצלחה !!!

אמאו3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

אני די חדשה כאן בפורום בעיקר בכתיבה בו. תודה על כל העידוד, התגובות וההתייחסות. תודה על האווירה שאת ולאה משרות כאן. תודה על העניין והמחשבה שהשקעת. למדתי רבות. בהצלחה בהמשך.

עירית ל

New member
נעה תודה

אילולא מצאתי את הפורום הזה חיי היו נראים אחרת. ממש כך! המקום הזה עזר לי להגיע למקומות הכי נכונים בשבילי והמון בזכותך. אני פה כבר מעל שנתיים וצופה בהשתאות (ובקנאה) אחר התהליך שאת עוברת. אני מאחלת לך בהצלחה רבה, בטוחה שתצליחי בעצם. ואת צודקת - את יכולה לעזוב בלב שקט, כי יש לנו את לאה.

נועלה תרשי להיות פולניה כהרגלי.

ולהגיד לך שאני כבר מתגעגעת,הפורום מלמד אותי המון ולך יש חלק משמעותי בכל זה, מאחלת לך הצלחה בכל מעשיך. שלך חנה גונן

נעה היקרה

אני חושבת שאת לא מכירה אותי אבל אני "מכירה" אותך (קצת). שנים של קריאת פורום חינוך לגיל הרך בניהולך תרמו לי המון. עוד בימים שהייתי שקועה עמוק בטיפולי פוריות, דרך ההריון ובשנה ו 9 חודשים שאני אמא לשיר אני לא מפספסת הודעה בפורום ואם השרשורים ארוכים מידי אני מקפידה לקרוא את התגובות של אלו שאני יודעת שאלמד מהן הרבה ובראשן את. פעם, כשהייתי צעירה, אמרו החברות שלי שאני אעמיד את הילדים בכל בוקר למסדר. התפישה שלי על חינוך ילדים היתה מבוססת על העקרון של משמעת מהרגע הראשון. "לשמחתי" עברתי הרבה לפני שנהייתי לאמא ושיניתי לחלוטין את תפישתי הרבה לפני שהייתי צריכה להפעיל אותה על ילד כלשהו. אני רואה בך גורם מכריע בעיצוב דעתי על חינוך ילדים ועל כך אני מודה לך מאוד. שיהיה לך בהצלחה בכל. אני מחכה כבר ליום שבו תחזרי לפה להגיב על שאלות שלי ושל אחרים.

דסי אשר

New member
נעה- את מגשימה משהו שאני רוצה....

לעשות,אבל לא אוכל.. כיף לך. כפי שלמדתי להכיר אותך מהפורום, את בטח כבר מגלגלת פרויקטים בתחום *הגיל הרך* בראש...... למדתי ממך הרבה. תודה שעזרת לי ולגולשי/ות הפורום לאפשר לי להיות בו, לגולשים/ות לקבל אותי- למרות שונותי = לא אמא צעירה, קצת בעלת מקצוע - וחושבת הרבה אחרת. אולי בעתיד אתייעץ איתך בתחום המומחיות בת 6 השנים בניהול פורום- אני בונה עכשיו אתר, בעצמי(תאמיני !!) לעמותה. יהיה בו גם פורום. הרבה תודה, דרך צלחה, ואשמח לשמוע מה את בונה הלאה.... דסי הבדל פעוט(ע"ר) אמא של בן 31+ בת 26.. מפעילת משפחתון.. עובדת סוציאלית.... יזמת ומפעילה של עמותה בנושא משפחתונים פרטיים....

תודה לנועה גל

על ניהול ארוך ומסור של הפורום, אנו מאחלים לה בהצלחה בכל מה שתעשה וללאה, בהצלחה בניהול הפורום מכאן ואילך. לחברי הפורום - המשך גלישה נעימה. צוות הנהלת הפורומים

למעלה