יש הבדל גדול בין לא רוצים ללא יכולים, חוץ מזה זה לא שאת לא מוותרת הרבה, פשוט את לא שמה לב לזה. ללא יכולים יש רק משמעות אחת, תרצי או לא, וכולם יכולים, רק חלק לא רוצים. וזה לא שיש לנו בעיה עם זה, פשוט תשימי דברים על דיוקם ותפסיקי לומר שלא יכולים או להשוות לאוכל.
יש לי מוטו בחיים שאומר (ואני אומרת אותו גם ללקוחות שאני עובדת איתם על פרוייקטים ויש להם בקשות כאלה ואחרות והם שואלים אותי אם זה אפשרי): הכל אפשרי. השאלה היא תמיד! רק שאלה של מחיר... אם את לא רוצה ולא רואה סיבה לשלם את המחיר - אז אל תשלמי. זה לא שאת פוגעת במישהוא... רק תזכרי שזה לא אומר שזה לא אפשרי. אנשים מיניים עם מוסר, משלמים מחיר כשהם מתחתנים ומתחייבים להיות נאמנים אחד לשני ולא ללכת עם אחרים. להרבה אנשים זה קשה. לכל בחירה שלנו בחיים יש מחיר. לכל דבר שאנחנו עושים. אין דבר בלתי אפשרי.. תפרידי בין השניים. אנשים אומרים בלתי אפשרי על מחירים שהם לא רוצים לשלם, במקום להיות כנים ולומר - לא רוצה לשלם את המחיר. טוב לי ככה / מעדיף ככה. טוב לך ככה? מעדיפה ככה? תהני. אל תבלבלי בין אפשרי ללא אפשרי..
כל אחד והטעם שלו. ובכלל אצלינו מתייחסים לאברי מין כלדברים מהנים ולא כלדברים מלוכלכים. ומובן שלא עושים אוראלי אם היא או הוא לא נקיים. יש גם רתיעה אם לא נקי!
מה ההנאה בזה בכלל? מה, זה טעים או משהו? ממממממ לזין הזה יש טעם של שוקולד יאמי
לא כול דבר צריך להכניס לפה! תינוקות מכניסים כול דבר לפה! אז גם הם צריכים?!?!?! הם אנשים בוגרים דאמיט
למה הם לא יכולים להתנהג כמו בוגרים ולדחוף כול דבר לפה?! ועוד האנשים האלו הם מנהלי חברות ומשלמי המשכורת שלנו. מגעיל אותי לחשוב שאני "נשלטת" ע"י אדם כול כך שפל
-זהו, צריך לעשות להודעה הזאת קופי פייסט ולשים בפורום סקס
אני חושבת שהם נהנים בעיקר מזה שמבצעים בהם מין אורלי. הצד השני שמבצע נהנה (אם בכלל) מההנאה של השני.. או משהו כזה. אין קשר לבגרות ולמוסריות של אדם. זה נראה לי קצת הסחפות. מדובר בהנאה מינית לגיטימית, גם אם אותך היא דוחה ברמות. את לא צריכה לחשוב על האנשים ששולטים בך המושגים כאלה, כי אם הייתי יודעת מה כל אחד עושה בחדר המיטות שלו - במקרה שלך, נראה לי שהיית מתאבדת
אולי עברו התעללות מינית בעברם בעיקר בגיל שלא זוכרים. אמנם לא זוכרים אבל התוצאות ההרסניות נשארות לכל החיים. וזה עצוב מאד מאד. מה שקורה עם מיניים שמתחרמנים כהוגן 'גועל' זה הדבר האחרון ברשימת השיקולים... זה פשוט קורה
כדי להגעל מזה. אם אין לך חשק מיני, כל מה שנשאר, זה איברים אינטימיים מאוד שמה לעשות, יש להם הפרשות כאלו ואחרות. לא בדיוק הדבר הכי אסתטי שיש. ועוד להכניס את זה לפה?
ולא נזקקים לזה. אבל בגלל שמעולם לא חוויתם רמות חרמנות גבוהות לא תבינו את זה. אבל רמות של כעס ואנטי למין, ויחס לזה כאל דבר מגעיל ומלוכלך בד"כ אנשים שעברו חינוך נוקשה או נסיון גרוע הם מרגישים כך.
אני לא נגעלת ברמות שלה. אני מסוגלת לקיים יחסי מין. אבל אני יכולה להבין את הגועל ומבחינתי עם כבר יחסי מין - אז הכי מיסיונרי שיש... בלי ידיים, בלי שפתיים במקומות לא להם....
זו הבעיה איתכם.. הדמיון שלכם מצליח לחרפן אותי כל פעם מחדש....
חשבתי שמסוכן לדבר רק ליד גברים חרמנים, אני מבינה שזה לא משנה עם זה גבר או אישה...
פעם הבאה תחסכי ממני... ואל תעשי מטעמים ממה שאני כותבת. תני לי לפחות פה בפורום להרגיש חופשי לכתוב, בלי להזהר בכל דבר שאני אומרת שיהיה לו פירוש לא רצוי...