איך נלחמים בזה?

../images/Emo45.gif בדיוק

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר. כמו שהדגשתי כבר מיליון פעמים, המקום של ההגדרה "א-מיני" או "מיני" לא באה בשום צורה לרמז על מקומו או חוסר מקומו של אדם בפורום. רק על ההגדרה אליה הגיוני יותר שהוא שייך. לא אחת אמרתי שכל מי שמזדהה או מרגיש קרוב לנושא, מכל סיבה שהיא, יותר ממוזמן לתרום לפורום ולהיתרם ממנו. לרגע לא רמזתי שזה לא המקום, רק אמרתי שההגדרה [שוב דגש, ברמת ההגדרה ולא ברמת מה בסופו של דבר היחס שלו לנושא] א-מיני אולי לא בדיוק מתאימה לו. זה הכל.

AL212

New member
זה לא עובד ככה

אם רוצים לקבל מישהו לפורום לא אמורים לנסות להגדיר אותו כמיני בכוח. מי שהחליט לכתוב פה כנראה אכל מספיק חרא (סליחה על הביטוי) מהחברה המינית.

inbardaf

New member
אז?

לא יודעת מה היה כאן בעבר כשהגעת ונראה שהרבה מהדברים שאתה כותב נשענים על העבר הזה. אז בא ננסה להתחיל מהתחלה: מה אתה - רק אתה יודע ורק אתה יכול להגדיר. רוצה ומרגיש שנכון לך להגדיר עצמך כא-מיני - סבבה. הלאה.. עכשיו נכנסים לכאן אנשים חדשים (ובזמן האחרון היה מבול
כמובן בכיף ושמחים על כל אחד חדש
זה מעשיר את הפורום) האנשים האלה לפעמים נכנסים לפורום וישר אומרים : אנחנו א-מיניים! לרוב אחרי שקראו את הכתבות והקישורים ואולי גם צפו במשך תקופה בפורום בצורה פסיבית. אבל! נכנסים לכאן גם אנשים שעדיין מלאים בשאלות. חלקם על עצמם חלקם על אחרים (בני זוג וחברים) כשאדם כזה נכנס ומספר את הסיפור שלו ופונה אל חברי הפורום כדי שיעזרו לו להבין מה הוא (הם) עובר - יש מקום ברור ביותר להגדרה. כל מה שאנחנו עושים באותו הרגע זה להגיד: זה שחור - זה לבן. עכשיו תחליט לבד לאן אתה הכי מרגיש קרוב. ומזכירים כאן לא פעם, שיש קשת של גוונים אפורים בין השחור ללבן ואם אתה אפור ברמה כזו שאתה מזדהה יותר עם הלבן אז אתה יכול להגיד שאתה לבן (כמו למשל בעל דחף מיני נמוך, יכול בקלות להזדהות עם מי שאין לו דחף מיני כלל) זה גם מה שקרה בשרשור שהתפרצת אליו. הגיע מישהיא עם שאלה אמיתית. מישהיא שנסתה להבין האם היא א-מיני או שיש לה אולי בעיה אחרת. כל מה שאנשים ניסו כאן לעשות, זה להסביר לה מה זה א-מיני ולמה לדעתם, מתוך דבריה, אפשר לשייך אותה להגדרה זו או לא. בסופו של דבר היא זו שתחליט עד כמה היא מזדהה עם ההגדרה. עכשיו - איך כל זה קשור אליך? האם ההגדרה של הא-מיניות מפריע לך כי אתה לא רואה עצמך תחתיה? כי אף אחד (לפחות מאז שאני בפורום) לא ניסה להגדיר אותך בכוח כמיני. אתה בכלל לא הייתי הנושא כאן. אם כל פעם שמישהוא ינסה להבין את עצמו, אנשים בפורום יסייעו לו באמצעות הגדרות - אתה תעלב, זה יפגע רק בך. למה נועד הפורום, אם לא כדי להסביר מה זה א-מיניות? לשמש בית לאנשים כאלה ולעזור לאנשים מבולבלים להבין מה הם ומכאן לאן הם הולכים? כמו שאמרתי כבר: מי שרע לו עם מיניות (בין אם הוא א-מיני או לא) ימצא עצמו בקלות בפורום זה והוא מתקבל כאן בברכה. זה לא סותר את הגדרת הפורום.

AL212

New member
זה מפריע

כשאומרים דברים, לא משנה למי, כמו "אם יש לך משיכה מינית, אז אתה לא א-מיני". ההגדרות האלה גמישות, וביקשתי לא לחרוץ דיעה ולהבריח אנשים. כרגע זה לא קשור אליי גם כי הבנתי שזכותי להגדיר את עצמי איך שבא לי, וגם כי הפכתי עם הזמן לא-מיני "לפי הספר". זה מפריע לי כי זה יכול ליצור אצל אחרים בלבול מיותר, כשהם סה"כ מחפשים פה הזדהות. לדעת שאתה יכול להיכנס להגדרה בין תבחר בה ובין אם לא, יכול לפעול רק לטובה.

inbardaf

New member
אם מישהוא מחפש הזדהות

הוא לא שואל שאלות. הוא מספר. ואז לרוב מזדהים איתו (מי שמזדהה..) אם מישהוא שואל שאלות - וזה מה שעשתה אותה בחורה - יש בהחלט מקום להגדרות. כתנסה להבין לבד מתוך ההגדרה, האם היא א-מינית או לא. האם זה קשור לגיל הצעיר בו קיימה יחסי מין או לא. אם זה קשור ללחץ, מתח, סמים או סתם שגרה שוחקת או שהיא באמת פשוט א-מינית. כל מה שאנשים ניסו לעשות, זה לעזור לה להבין את עצמה. ילדת הסוכר המרחף, פתחה את דבריה באמירה: את צריכה, בסופו של דבר, לשאול את עצמך. ואח"כ היא נתנה לה שאלות מכוונות. אין בזה שום דבר מבלבל. להיפך. יש כאן נסיון 'לסדר' בלבול שקיים במילא.. בסופו של דבר, זו המטרה העיקרית של הגדרות. לסדר לנו דברים בראש. מטבען הם נוקשים יותר מהחיים וזה דבר שחשוב לזכור. זה עדיין לא מבטל אותן לחלוטין.

inbardaf

New member
ואל תשכח שאתה ההוכחה לכך

שאפשר להפוך לא-מיני. כך שיש לך מקום מכובד וחשוב בפורום.

Berethor

New member
לא צריך ללחם בזה, ואת כן א-מינית

הבעיה עיקרית שלך זה התלות בבעלך ובחיים הקשים שעברת(מין בגיל צעיר,סטוצים,סמים), ונראה שנכנסת לזה גם מתוך אומללות ועכשיו תנסי לאחז ולעשות הכל לא רק בגלל אהבתך ובעלך, אלה בגלל המצב שלך. אני מסכים עם רוב מה שילדת הסוכר המרחף רשמה לך אבל מסתייג מההגדרה המאוד צרה שלה, את יכולה לחוש משיכה כלשהיא ולהנות מהאקט ועדיין להיות א-מינית, העובדה שאין לך חשק ו"צורך" לזה מראה על א-מיניות, מה גם שחשוב לך שבעלך ימשך עליו ולא סיפוק המיני ומין. את כנראה א-מינית סוג ב'. לי את נשמעת מאוד א-מינית למרות החיים המיניים שכפית על עצמך במגיל צעיר, העובדה שאת נהנת מזה נותנת לך תאפשרות לעשות את זה וגם להנות מזה ושלא היה חד צדדי וכו. הרי לא היית מחפשת את זה ללא בעלך, ורוצה מין בשביל מין, למרות שהסטוצים מעלים לי סימן שאלה בנושא. אבל יכול להיות שעשית את זה בגלל בעיה פסיכולוגית. התלהבות תמיד עוברת לאנשים, גם למיניים זה לא סיבה לפרד ממשהו, זה הסיבה שסטוציונרים מחפשים כל פעם קשר חדש, ההתלהבות והתשוקה זה הדבר שנעלם הכי מהר לאנשים, גם מיניים. תפסיקי לברוח מהצל של עצמך ולחפש תרוצים, תפסיקי להיות תלותית ומתפשרת כל כך עם בעלך, גם לבעלך יש בעיה הפוכה, הוא מכור למין, ואפילו יש סדנאות לטיפול בדבר הזה, "סקס כל יומיים" אין מצב שמישהי תעמוד בקצב הזה, ועל אחת כמה וכמה מישהי א-מינית. הפתרון שלך הוא פשוט, לקבל את עצמך ואת הא-מיניות ברמה שלך, להפסיק להיות תלותית והמתפשרת היחידה בזוגיות הזאת, להחליט מה עתיד הקשר הזה בין א-מינית למכור למין. את יכולה להנות מהמין אבל לא "צריכה" וחושקת בו, את צריכה להכיר יתרון של מצבך, את יכולה לקיים את זה כאשר את באמת מסכימה ורוצה וגם להנות, בניגוד למי שלא נהנה או סתם "חייב". את לא חייבת לחשוק ולרצות בזה, שהרצון שלך ימשיך להיות נפשי ולא פיזי. חוץ מזה לך אין בעיה, לבעל המפנק והאוהב שלך יש בעיה הרבה יותר גדולה. בעיה של התמכרות ורצון במין רב, את יכולה עם ובלי, אז למי כאן יש בעיה.

Xylophone

New member
זה לא בסדר מה שהוא אמר

"שרימיתי אותו לפני שהתחתנו ושאם היה יודע, לא בטוח שהיה מתחתן איתי" את לא יכולה לדעת עד כמה זה הגזמה ועד כמה לא. זה אומר חד משמעית שמה שהכי חשוב לו זה סקס. הוא לא מוכן לחיות בלי סקס. וסקס כול יומיים זה ממש ממש מוגזם.

בשביל המיניים סקס כל יומיים זה לא מוגזם

והרבה מעדיפים כל יום עם ימים פה ושם בלי כי עסוקים במשהו אחר. ולגבי התחושה שהוא מרומה, אני מאד מבינה אותו. אילו בעלי היה אומר לי מראש מהם הצרכים המיניים שלו לא הייתי מתחתנת איתו. ועוד יותר אני אמרתי לו מראש שאני אוהבת הרבה הרבה סקס ומחכה בקוצר רוח להתחתן כדי שנוכל לעשות את כל זה. אז למה הוא הינהן בראשו ואמר הו - כן בטח!

Berethor

New member
אז בעלך בפרוש שיקר לך

סקס כל יומיים מוגזם אפילו למיניים, לך זה לא נראה מוזר כי אין לך כמעט סקס, ברגע שהיית מקבלת את מבוקשת התשוקה והרצון הזה היה חולף והופך להרבה פחות גבוה. אני לא יודע איפה את חייה שאת חושבת שאנשים עושים סקס כל יום, אפילו צעירים לא עושים את זה, וככל שיותר מבוגרים וככל שאנשים פחות מיניים או נמאס להם זה הולך ופוחת. ואז הם מחפשים ריגושים, בגידות,משחקים ובולשיט כזה. בקשר לבעלך הוא באמת רימה אותך, במיוחד כי דברתם על זה והוא שיקר לך בעניים, לא משנה מה הוא חשב לעצמו, השקר שלו הוא אותו שקר. אני חושב שגם דתיים צריכים לקבוע שלפחות בשנה הראשונה הם לא רוצים ילדים, ולראות אם זה הולך, נראה שזה כל מה שמחזיק תזוגיות הכושלת הזאת מרגע הראשון. אני מבין אותך, אני מבין שרצית מישהו מיני ושמין כמו שאת רוצה היה חלק מהזוגיות.

אני מכירה מיניים שעושים את זה כל יום

כדבר קבוע לפני שהולכים לישון. בבחינתם זה מאד כיף ללכת לישון אחרי סקס טוב.

inbardaf

New member
ברגע שאת שומרת הילכות נידה

באופן אוטומטי הולך חצי חודש... אז בחצי שנותר, אני מניחה שלאנשים מיניים אין סיבה שלא לנצל כל יום... מאמר החבר'ה: שבועיים פסק זמן, שבועיים כיף כיף..
כמה זמן את חושבת להחזיק את הזוגיות הזו, שאת לא מפסיקה לספר כמה רע לך בה? ואני לגמרי מסכימה עם berethor שחבל שזוגות דתיים לא מחכים איזה שנה לפני שמביאים ילדים. גם כדי לראות שדברים מסתדרים וגם כדי לבנות קצת את הזוגיות לפני שמכניסים 'גורם מפריע' כמו ילד. ילד זה דבר שמקשר, אבל גם דבר שלוקח המון אנרגיה ובסופו של דבר אם הזוגיות לא מספיק יציבה - הוא פוגע בה. קוראים לזה משבר הילד הראשון. וגם זוגות חילונים מגלים לא פעם, אחרי הילד הראשון, שממש לא טוב להם יחד. וחבל. חבל שילדים צריכים להיות בתמונה. מהנסיון הרע שלי, נסיתי להעביר את המסר הזה גם לחברה שלי. הבעיה בציבור הדתי, שאם אין לכם ילד תוך שנה, ישר חושבים שיש לכם בעיה

הבעיה היא שגם בשנה הראשונה הוא לא היה מיני

ואני הייתי חסרת נסיון ותמימה וחשבתי שזה דבר שנלמד במשך הזמן. אוףףףףף אז הגעתי למסקנה שעכשיו נעבוד על הזוגיות ונלמד איך להיות בעל ואשה למופת ואלמד מקצוע מכניס.. ואם שומדבר לא משתנה ניפרד כחברים ונשמור על קשר חברי.

inbardaf

New member
יש ילדים או אין?

לא הצלחתי להבין... אם אין - חבל על הזמן שלך ושלו...

הלומהX

New member
סקס כל יומיים

נשמע לי כמו הרס הגוף והנפש. נשמע לי נוראי ומאזוכיסטי.

למעלה