איך נלחמים בזה?

לאאא .. לא התכוונתי לחרפן אותך

אני יודעת שזה פירוש לא רצוי. אני מבינה איך ראשך עובד כי יש לי בעל כזה. מצטערת שגרמתי לך ל

inbardaf

New member
עד שהצלחתי לחנך את הגברים שאיתי בעבודה

כמעט כל ארוחת צהריים הקאתי עליהם..
היום הם כבר התחילו להיזהר כשהם מדברים לידי.. לקח הרבה זמן - אבל בסוף הדברים התחילו לחלחל. בעיקר אחרי שיום אחד חטפתי כזה קריז, שהם כנראה לא ישכחו לי לעולם
בין השאר איימתי בתביעה על הטרדה מינית.. אז לפחות את הפורום תשאירי לי כאי של שפיות בעולם שטוף מיניות..

Berethor

New member
בטח שהיא יכולה

את מוזמנת להוכיח בבית משפט שאת לא לסבית..

Berethor

New member
הוכיח לך בשיטה של המיניים

יביא לך א-מיני ואז לא תרצי אותו, ואז כולם ידעו שאת לסבית!

אין פה שום בעיה

אתנפל עליו בנשיקה צרפתית לוהטת ואתחוב ידיים למכנסים והוא יברח ויקיא לפני כולם

Berethor

New member
ככה זה

אפילו את מה שהיא אמרה אפשר לעוות ולהפוך לסאדומאזו. את לא חושבת שלקשור, להשפיל ולהכות אנשים זה 'קצת' כמו אונס. אונס בהסכמה אבל עדיין הכי קרוב שיש. מה הבעיה שתהיה חופשיה.

Xylophone

New member
ובנוסף

לא עברתי חינוך נוקשה או נסיון גרוע. להפך, להורים שלי לא היה אכפת לאן אני הולכת ומתי אני חוזרת. אף פעם לא אסרו עלי לצאת עם בנים או עשו לי הרצאות שסקס זה איכסה. גם את ההפך לא עשו- לא אמרו לי לרוץ לצאת עם בנים. פשוט עזבו אותי לנפשי. החינוך הכי טוב שיכול להיות
ואני לא נגעלת מאוד ממין רגיל, אורתודוקסלי כמו שעינבר אמרה. כול ה"תוספות" וסקס אחר מגעילות אותי. ורמות הכעס שלי וההתעצבנות- זה פשוט כי ככה אני. מתעצבנת על כול דבר קטן ברמות גבוהות. אני צריכה לעבוד על זה.

שואלת מתוך סקרנות אינך חייבת לענות אם לא תרצי

אם היית פוגשת גבר לדוגמא כמו בעלי הוא היה מבקש מסג' בגב שתתני לו, וגם היה רוצה לתת לך אבל לא מתעקש אם לא היית רוצה והיה מבקש סקס פעם בשבוע או פעם בשבועיים (אצלי הוא מבקש יותר כי הוא יודע שאני רוצה יותר) וזה מאד שגרתי בד"כ מסיונרי ותוך דקה דקותיים הכל נגמר. האם היית מוכנה לזוגיות עם גבר כזה? כי בכל זאת קשה למצוא א-מיני לגמרי ויש גברים מיניים חלקית שכך רוצים אז האם היית מוכנה להתפשר על זה אם היית מוצאת אהבה עם גבר כזה?

Berethor

New member
זה פשרה יותר גדולה משלך

בעיקרון זה אותו מצב כמו שלך, לך זה מעט מדיי, לה זה הרבה מדיי. רק שהפשרה למי שלא רוצה סקס בכלל הרבה יותר גדולה ובעייתית משלך. מה שמשותף לכול הא-מיניים, גם אלה שיש להם יצר נמוך וגם אלה שאין להם בכלל, זה שכולם לא 'צריכים' מין, ככה שדווקא הצד השני אם כבר צריך 'לתפשר'. המחשבה שיש הרבה או מעט כאלה וכאלה זה לא מה שצריך לדחוף להחלטה כזאת, במיוחד אם מדובר באדם חזק שיכול לחיות לבד לא פחות טוב. צריך התאמה אפילו בין לא מיניים, זה הכל או כלום.

Xylophone

New member
לא הייתי מתפשרת

בלי סקס! זה החוק!11 ומסאג' משום מה מגעיל אותי

Xylophone

New member
אני לא עברתי התעללות מינית

בעברי. ויש לי זיכרון מעוד טוב.

AL212

New member
חחח

הודעה הורסת :) אם זה כ"כ טעים להם, צריך לייצר להם "מיץ טבעי", שישתו כל בוקר...

למעלה