איך נהיים עורך דין ?

gabrial9

New member
איך נהיים עורך דין ?

היי חברים מעניין אותי , מהי הדרך המלאה מההתחלה ועד הסוף ליהות עורך דין ? ( כמה שנים צריך ללמוד , מה צריך ללמוד , לאחר סיום הלימודים מה עושים ? ) אשמח לדעת גם , האם בן אדם שאין לו בגרות מלאה ( רק 22 יח' , בגרות מינימלית ) , יוכל להות עורך דין , או שכדי להוציא את זה מהראש ולהפסיק לחשוב על זה ? אני יודע שעם כח רצון ( ועם כסף..) אפשר להשיג כמעט הכל , אבל כמה עורכי דין אתם מכירים ללא בגרות ? או עם בגרות של 22 יח' לימוד . אולי זה יצחיק כמה חבר'ה פה , ואני מבין אותכם . שבן אדם עם 22יח' רוצה ליהות עורך דין.. פשוט אני לא השקעתי בבית הספר, ההיתי ילד מופרע ונגרר אחרי החבר'ה ורק עכשיו התחלתי לחשוב על העתיד שלי . אני מאוד מצטער שהתעוררתי רק עכשיו ( 18 ) ולא לפני כמה שנים . תודה לכם חברים !

אף פעם לא מאוחר מדי

אתה עדיין צעיר וכל האפשרויות פתוחות בפניך. אם אתה באמת רוצה להיות עורך דין, אתה צריך קודם כל להשלים בגרויות, אח"כ לעשות פסיכומטרי, להירשם לאוניברסיטה או למכללה שבה אתה רוצה ללמוד משפטים, ללמוד 3.5 שנים, לעשות התמחות של שנה (או שנתיים, תלוי אם אי פעם יצליחו להעביר את החוק הזה), לעשות בחינות לשכה ואז תהיה עורך דין ותצטרך להתחרות עם עוד 9000000000 עורכי דין וההצפה המטורפת שיש בשוק. בקיצור - שיהיה בהצלחה.

gabrial9

New member
תודה רבה לך !

שיהיה לך המשך יום טוב , חג שמח ( ניגמר עוד מעט
)

למעלה