איך מספרים בעבודה?

יש משפט שאומר:

"יגעת, מצאת - תאמין" חכי ותראי - בסוף תמצאי. ו.. תחכי בנתיים עם הצעידה וההתפשטות (למרות שאני בטוחה שכמה מגברברי הפורום לא היו מתנגדים).

יערית

New member
לחכות

לא ממש עושה,עובדת במה שיש כרגע...ודיי נמאס מזה, אבל מאמינה שבסופו של תקופה תימצא העבודה המתאימה לי. יום שישי את יודעת...בא לך? יש עמוד צר,גלמוד ובודד, לא רוצה להשאיר אותו לבד השבת...עפרלה תשמח להיצטרף. {גברברי הפורום?קרן....את עוד תכירי אותי
}

אחרי שראיתי

אותך אני בטוחה שגברברי הפורום לא יתנגדו. בעיני אין עבודה שאינה מכבדת את בעליה. תעבדי במה שיש כדי לפרנס את ילדיך (ואז גם לא יהיה לך זמן פנוי לצעוד ולהקים אוהלים מול הכנסת - למרות שזה יכול להיות אחלה סופ"ש עם ילדים).

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo4.gif גם אני באותו מצב...

שולחת ערימות של קורות חיים,מדדה את עצמי לראיונות.... וממתינה... אם יש דבר שבוער בי לאחרונה,זה עבודה!!!

יערית

New member
עפרההההההההההה

שוב פעם משרשרת עם עצמך?
...חשבתי שכבר למדנו בטלפתיה, משרשרים רק תחת התגובה שאת רוצה להגיב,גם לעצמך מותר
קובעת לשישי...מי שרוצה מוזמן לבוא

ע פ ר ל ה

New member
מה איכפת לי איפה שירשרתי

העיקר שאת קוראת ומבינה אותי. בא לי לצרוחחחחחחחחחח שנמאס לי !!!
לא יכולה להמשיך כך... לא יכולה לעזאזל !!

יערית

New member
מבינה אותך

עד לערב הפורקן האמיתי
תחזיקי מעמד,עוד נמצא את מקומינו בשוק העובדים
{וגם אהבה אולי תצמח לך במקביל...}

ע פ ר ל ה

New member
אמן אמן אמן !!!

נשמה,כשיש עבודה,יש את הכל! הדלתות נפתחות,הלב נפתח,החיוך שב... הבסיס להצלחה היא עבודה.

טובלס51

New member
,תגובה

היי אני כרגע בקטע של פרודה, לדעתי גירושים הם כמו הריון בסוף זה מתגלה. אז עדיף דקה אחת קודם כיון שאין לדעת באיזו צורה זה יתחיל ויגמר. תזרוק את ההודעה לאחד\ת שבודאות יעביר את זה הלאה. רק לידיעתך היום חמישים אחוז גרושים והחמישים הנותרים ממשיכים לריב. בקיצור לא כל מה שאתה רואה אצל אחרים זה בגדר של אידיליה זו סתם פסדה. בהצלחה אם תרצה חיזוקים [email protected]

ואני חושבת שזה שלב.

כמו כל תהליך - בהתחלה בהכחשה (לא.. זה לא קורה לי, אסור שאף אחד מהחברים/משפחה/עבודה ידע), אח"כ מודים בכישלון (כן, נכשלתי, הנישואין האלו היו כישלון גדול) ומתמודדים עם האובדן, ואז... אז מתחילים את תהליך השיקום. כשתרגיש מוכן לספר, תספר. אני מבטיחה לך שבסוף זה יקרה.

בישראל האינקיזיציה חוגגת

זה לא העסק של אף אחד בעבודה אם אתה מתחתן, מתגרש או נוסע לחלל. בישראל עדיין לא הפנימו מה זה המונח "פרטיות" - למה ? כי ישראל מאוכלסת ברובה בכפריים חשוכים, שלא מבינים שאסור להם להכניס את האף שלהם לחיים הפרטיים של הזולת. בעבודה אין "חברים", יש רק עמיתים לעבודה וזהו. לא באים לעבודה להזדיין עם ה"חברים" אלא לעבוד עם העמיתים. לא יותר מזה , ומי שאומר אחרת משקר. תפנימו כבר כפריים שכמותכם : פרטיות זו פרטיות זו פטרטיות.

למעלה