איך מספרים בעבודה?

r e d head

New member
הדרך הנכונה לספר היא

קודם כל לבוס הישיר ... בתיקווה שיבוא לקראתך בימים שיהיה לך קצת קשה. אח"כ לתפוס לפחות שני אנשים הידועים כרכלנים ומקושרים, וללחוש להם בסוד שאתה מתגרש ולהדגיש שאף אחד עוד לא יודע שזה סוד תוך כמה שעות עד ימים בודדים כולם כבר ידעו ואם אתה חתיך ושווה ההצעות יתחילו לזרום. בהצלחה

ואצלי כאשר המנהל ואני התגרשנו...../images/Emo10.gif

כל עובדי המשרד, כולל בני זוגם, אימם וחמותם... ידעו!! ובהתחלה כל כך ניסיתי להסתיר זאת, כל כך התאמצתי אך כניראה שלא הייתה לנו שליטה בזה... נאלצתי לחלק את הסוד עם כולם! וברצינות כעת איש, לדעתי עליך לשתף קודם כל את המנהל הישיר שלך. אני חושבת שחשוב שידע בכדי שיוכל לתמוך בך ולהבין כאשר תיאלץ להעדר מהעבודה שעות או ימים לצורך הסידורים הנידרשים בהליך הגירושין. לגבי שאר החברים בצוות, זה לא מן ההכרח לשתף כעת... הם במילא ידעו בסופו של דבר. מאחלת לך בהצלחה!

naomi8

New member
לספר או לא לספר? זו השאלה!

הי, כאחת שנמצאת כבר אחרי אני יכולה לומר לך שלהישאר עם זה בבטן זה קשה ואף משמין . יש לך חברים טובים בעבודה ספר להם זה לא כזה ביג דיל זה קורה במשפחות הכי טובות והן אפילו נמצאות בתחום ההיטק .אני בטוחה שיש הרבה כמוך רק אתה לא מכיר אותם. לבוס שלך ספר רק עם אתה חייב(בגלל העובדה שאתה צריך להעדר לפעמים מהעבודה בגלל תהליך הגירושין) כך הוא לא יחשוב שאתה אולי מחפש מקום עבודה אחר........... לבסוף גם שתהיה אחרי ספר רק למי שאתה רוצה/חייב. שגרוש יש לך זכויות , אתה יודע!?

israelv3

New member
תודה על כל העצות

עזרתם לי המון. מחא אני הולך לספר לבוס שלי על הבוקר!!!!

הדבר היחיד שהיה גורם לי לא לספר

אלו הם ה"מתחרים" בעבודה שאין להם אלוהים.. אלו שעלולים לעשות שימוש לרעה במידע הזה. דהיינו - להתחיל להפיץ שמועות ש"הראש שלי כבר לא בעבודה", שאני כאילו עובדת לא יעילה ועוד כל מיני דברים שנשמות טובות אוהבות לעשות. מעבר לזה, מדובר בעניין פרטי וזה תלוי עד כמה אתה קרוב לאנשים בעבודה. יש מקומות עבודה שבהם לא מספרים על חתונה אפילו.. קל וחומר לא על גירושין. אין שום חובה "מוסרית" לספר על כך כמו שיש חובה מוסרית לספר על היריון, למעט אולי העובדה שתיאלץ לקחת ימי חופשה מעבר למכסה בשל כך. בכל אופן, אינני רואה כל מניעה לספר על כך לאנשים שאתה קרוב אליהם והם קרובים אליך.

כל עוד הסטטוס לא משתנה...

או שעדיין לא התחלת לשלם מזונות - בקיצור, עד שלא תהיה זכאי להקלה במס, זה לא עניינו של אף אחד. למעט מי שבא לך לשתף בכדי לשתף, לשפוך, להקל - הכוונה לחבר/ה טוב/ה. בהצלחה

SecondOpinion

New member
לא נראה לי שאתה בהיי טק.

אלא אם כן דגירה על האתר והמצאת שמות מזוייפים זה מקצוע שכרוך בטכנולוגיה גבוהה. בהיי טק מתגרשים יותר, ויש לזה סימוכין ממין הצמח. נסה/י שוב. בפעם הבאה לא נקלוט אותך.

יערית

New member
הבחור כנראה

עובד בסטראט אפ,אצלהם כנראה הוא הראשון,רצה להרגיש טוב שהתחום שבו הוא עובד,לא מכירים את המשוג גרושים

ואני לא הייתי

שופטת אותו מהר. גם כשאני הייתי נשואה, או בתהליכי פרידה - היה לי מאוד קשה להודות בזה, ועל אחת כמה וכמה בפני עמיתים לעבודה וחברים. גירושים באותה תקופה בהחלט היו "לא בבית ספרנו", והדבר האחרון שרציתי זה להיות אם חד הורית (ויקי כנפו שיק).

יערית

New member
מצטערת

אבל לא שפטתי אותי,קצת הומור לשירשור.ויקי כנפו צעדה כמה מאות קילומטרים בכדי להצדיק את החד שבה,ומה את עשית עבור זה?

התגרשתי.

זה מה שעשיתי כדי לזכות בתואר "חד הורית". יקירתי, אני עובדת לפרנסתי. אין לזה קשר להיותי חד הורית

במידה ומנחם אותך

גם אם המדינה מתעקשת לראות בך "חד הורית" אני לא...וכל עוד לילדיך יש זוג הורים לא עושה את להם טובה,שכך מכנה את עצמיך.

יערית

New member
מזל

שיש אותך לכתוב את זה בכל פעם...גם אני חושבת בדיוק כמוך, אבל בדיוק,לא מילה אחת פחות!

יערית

New member
גאה בך!

עכשיו מה?גם לי נותר למצוא עבודה בכדי לא לצעוד עד ירושלים... בלי שום קשר,זקוקה לחברה תומכת בהפגנה{מצטרפת?}

../images/Emo25.gif

מוכנה אפילו לעשות טריאתלון למענך. או אולי לרקוד ביחד באיזה מועדון.
בהצלחה במציאת העבודה, ושוב.. צעידות לא ימצאו לך עבודה. חיפוש בעיתונים, שליחת קורות חיים וכו' אולי כן...

יערית

New member
את יודעת

לראשונה בחיי ששולחת כ"כ הרבה קו"ח בכל דרך אפשרית,הולכת לראיונות עבודה{טוב נוסעת},אפילו נבחנת עבורם במכון פילת
ומחכה לתוצאות...מחר עוד ראיון ,שבוע הבא עוד אחד...אני רוצה משרה מלאה יותר ,תודה נשמה על הטריאתלון,האקס עוזר לי בזה גם

למעלה