איך מספרים בעבודה?

vered 37

New member
תתפלאו !!!!

כשאני התקבלתי לעבודה . המנהל שלי הודיע לי בזו לשון ההודעה "ראיינתי 30 נשים למשרה הזו.בחרתי בך בגלל הנסיון שלך , אבל אני חייב לשתף אותך ולומר לך שיש לי חשש אחד גדול והוא : שאת גרושה . והכוונה שלי .. איך תסתדרי עם הילדים? איך תגיעי בזמן ? אם הם יהיו חולים מי יהיה איתם ? אלו הן רק חלק מהשאלות שנשאלתי... כאילו... אשה נשואה שבעלה עובד מבוקר עד ערב ולא יכול להושיט לה עזרה עם הילדים זה בסדר !!! היא תקנית לקבלה לעבודה. וגרושה היא סוג ב'.. קטונתי מלהבין אבל זה מה יש ! אז יש גם כאלה שסטיגמות הן המוטו שלהם בחיים. כמובן שאני לא עושה הכללות ויש מעסיקים שהסטטוס לא מעניין אותם אלא אך ורק כישוריו של העובד. ולך..מר ISRAELV3 אני ממליצה בחום להכנס למנהל שלך.. לשבת מולו עם ראש מורם ואמונה שלימה בעצמך ולומר לו.. אני עומד להתגרש רציתי ליידע אותך.בלה בלה בלה.. לומר לו תודה והמשך יום נעים !!!

יערית

New member
זה החשש היחידי שגם אני שומעת

פעם אחר פעם ,ואז אני מרגיעה אותם שיש שירותי ביבי סיטר במיקרה הצורך,גם אם הפכנו חוצנים זה אפשרי!

vered 37

New member
אני לא מרגיעה

אני אומרת זה מה יש ! אני גרושה ואני מסתדרת ! טוב טוב לא לא !

ע פ ר ל ה

New member
גירושין

בצד הגברי ככל הנראה שונים מגירושיי נשים,בכל מה שקשור לעבודה.בדרך כלל הילדים גדלים אצל האם,ולכן החשש של המעסיק, ולא שאני מצדיקה זאת,אלא להיפך. אצלו המצב שונה,הוא נמצא במסגרת עבודה וחושש מהסטיגמה שתנחת עליו.

ל י M ו ר

New member
צודקת

לצערי נתקלתי גם בכאלה מקומות עבודה אטומים. אבל יש גם אחרים, אתמול הבוס שלי ביקש שאסע איתו לירושלים במקום לחזור בחמש נתקענו עד תשע משבע הוא כל רגע אומר לי "יו לא נעים לי והילדה מחכה" כשהחזיר אותי הביתה אמר "קחי יום חופש עליי תהיי עם הילדה"

ע פ ר ל ה

New member
הוא גילה רגישות יוצאת דופן כלפייך

וזה נדיר. אני בטוחה שזה גרם לך להעריך אותו מאוד.

יערית

New member
הגרושים בהייטק נדירים?

ברור,הם עושים הכל בשקט, מאחורי המחשבים
ששששששש שלא ידעו חלילה,עוד יוציאו עליך סטיגמה, כמו שרובינו סוחבים על כתיפנו. בקיצור...מי שישאל יקבל תשובה,מי שלא ישאל, יקבל כבר תשובה מזה ששאל ראשון
{ככה זה בין הח'ברה,חבר מביא חבר}

my sunshine

New member
השתגעת../images/Emo35.gif

לספר
ועוד בתחום שלנו
ישר כולם יקנאו בך
גם ככה כולם מתים לדעת אתה מרוויח, למה נתנו לך מזדה אז שאתה מתגרש

IRAME

New member
הצחקת אותי ,בתחום ההייטק גרושים

נדירים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לך מושג כמה אנשים מהייטק אני הכרתי שהיו גרושים. מישהו אפילו אמר לי שאצלו בעבודה 90% גרושים. אולי הם מסתירים כמוך?

ע פ ר ל ה

New member
90% הייטקים גרושים?../images/Emo12.gif

בחייתתת.... יש לך רשימת כתובות מעודכנות?

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo6.gif ברור שיש תור...

עימדי בשקט אחריי,לא להידחף!!! ישראלית מצויה שכמותך!
מקסימום.... נתחלק בשלל.
הולך?

vered 37

New member
../images/Emo6.gif אבוי לאיש ההייטק שיפול...

לידיים שלנו
הוא יעדיף לחזור לאשתו!

ע פ ר ל ה

New member
זה בסדר ורד

אימון קצר בחדר כושר והוא יקבל שרירים... סבלנות מותק... כל תינוק לומד ליפול ולקום.

למעלה