כשאני התקבלתי לעבודה . המנהל שלי הודיע לי בזו לשון ההודעה "ראיינתי 30 נשים למשרה הזו.בחרתי בך בגלל הנסיון שלך , אבל אני חייב לשתף אותך ולומר לך שיש לי חשש אחד גדול והוא : שאת גרושה . והכוונה שלי .. איך תסתדרי עם הילדים? איך תגיעי בזמן ? אם הם יהיו חולים מי יהיה איתם ? אלו הן רק חלק מהשאלות שנשאלתי... כאילו... אשה נשואה שבעלה עובד מבוקר עד ערב ולא יכול להושיט לה עזרה עם הילדים זה בסדר !!! היא תקנית לקבלה לעבודה. וגרושה היא סוג ב'.. קטונתי מלהבין אבל זה מה יש ! אז יש גם כאלה שסטיגמות הן המוטו שלהם בחיים. כמובן שאני לא עושה הכללות ויש מעסיקים שהסטטוס לא מעניין אותם אלא אך ורק כישוריו של העובד. ולך..מר ISRAELV3 אני ממליצה בחום להכנס למנהל שלך.. לשבת מולו עם ראש מורם ואמונה שלימה בעצמך ולומר לו.. אני עומד להתגרש רציתי ליידע אותך.בלה בלה בלה.. לומר לו תודה והמשך יום נעים !!!
בצד הגברי ככל הנראה שונים מגירושיי נשים,בכל מה שקשור לעבודה.בדרך כלל הילדים גדלים אצל האם,ולכן החשש של המעסיק, ולא שאני מצדיקה זאת,אלא להיפך. אצלו המצב שונה,הוא נמצא במסגרת עבודה וחושש מהסטיגמה שתנחת עליו.
לצערי נתקלתי גם בכאלה מקומות עבודה אטומים. אבל יש גם אחרים, אתמול הבוס שלי ביקש שאסע איתו לירושלים במקום לחזור בחמש נתקענו עד תשע משבע הוא כל רגע אומר לי "יו לא נעים לי והילדה מחכה" כשהחזיר אותי הביתה אמר "קחי יום חופש עליי תהיי עם הילדה"
נדירים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לך מושג כמה אנשים מהייטק אני הכרתי שהיו גרושים. מישהו אפילו אמר לי שאצלו בעבודה 90% גרושים. אולי הם מסתירים כמוך?