איך מספרים בעבודה?

israelv3

New member
איך מספרים בעבודה?

אני עובד בתחום ההיטק בו גירושין הם ממש נדירים וקשה לי לאזור אומץ ולספר למנהל שליולשאר החברים בצוות על תהליך הגירושים שאני עובר כעת. מה דעתכם? האם כדאי להסתיר או מה הדרך הנכונה לספר?

מצוטטת

New member
בעיה האמת...

אני כבר 5 שנים שומרת בשו-שו בסקטור שבו אני עובדת.... בכלל לא קיים ומוכר המושג הזה.

זו באמת יכולה להיות בעיה בעבודה אם

יודעים שהסטטוס שלך השתנה.. אתה נחשב כאחד שהראש שלו לא בדיוק בעבודה..וכל טעות קטנה תמיד יאמרו שהוא לחוץ מ"אז שהתגרש" עדיף לדעתי לא לספר.

וואלה

יודע מה ישראל, צודק טוטאל, נראה שלעצמך לא סיפרת על העניין. וכשתספר את זה לעצמך תראה שהחברה תקבל את זה הרבה יותר טוב ממה שהפחד שלך חושב. או כמו שהאפרוח מצטט "אין לפחד אלא מהפחד עצמו"

malka3

New member
ממלאים טופס ומקבלים עוד נקודת זיכוי

ממס ההכנסה אגב "אומץ" להתגרש היה לך ??

שלא תעיז לספר!../images/Emo88.gif

יפטרו אותך ינדו אותך ירחמו עליך יצחקו ממך משורה משחרר רק המוות! במקומך הייתי שוקל חזרה לאשתי ברגע זה, ולו רק כדי להופיע ביחד חבוקים במסיבת סוף השנה תוך קריאות 'ממי' ו'פוצי' נלהבות תוך כדי חיבוקי: העלאה מובטחת!

החתולית

New member
אתה רציני ?

ראשית, אין לי מושג מאין שאבת את המידע לגבי גירושין בתחום ההיי-טק ונדירותם. שנית, ממה אתה חושש בדיוק, מה כבר יעשו לך ? יקחו לך את האופציות ? גירושין הם חלק מהחיים שלך, בדיוק כמו נישואים או לידת ילד, למרות שהם לגמריי לא משמחים והתהליך שלהם שונה. ספר למי שקרוב אליך בעבודה, או אם זה עולה בשיחה, וכשתהיה גרוש, אל תשכח לצלם את תעודת הזהות החדשה שלך ולעדכן את מחלקת משאבי אנוש.

navy123

New member
גם אני בהייטק...

וזה לא נדיר בכלל שאנשים בתחום מתגרשים. לא הסתרתי מהמנהלים, העובדים ידעו אבל פחות. אין לך מה להתבייש. זה חלק מהחיים שלך ואין שום סיבה שתפגע מכך. המון בהצלחה.

naama78

New member
הדרך הנכונה...

היא לספר את כל האמת, ורק את האמת! יודע כמה קשה היה לספר למורות?

ואני...

מה אין עליי הרבה חברים ,כידוע... אבל מי שכבר הסכים...שייך לתחום ההייטק... דפקא הם גרושים. ידעתי שיש עליי חברים נדירים

N D R

New member
תספר להם שאתה הולך לעשות אקזיט

תראה איך יתלהבו!

ע פ ר ל ה

New member
מה הבעייה לספר?

יטילו עליך אות קלון? תרגיש מצורע? מנודה? מה העניין הזה.....? גם האקס שלי איש הייטק,הוא ממשיך להתקדם ולהתפתח ללא שום בעייה. לא מבינה את זה...

R a c h e li

New member
ישראל.....

לדעתי ספר שמצאתה בחורה בלונדינית חתיכה ומחליף באישתך..... לזה יש המון רייטינג כולם יקנו...וכולם ירצו ואז כולם יתגרשו..... וזהו נוווווווווו תהייה יצירתי

למעלה