איך לזהות אותי!!!

Levinzone

New member
אתם מצחיקים היום, אתם יודעים?

אולי פשוט לא נעשה שום תחרות, וגלעד יכריז על עצמו ככוסון הפורום בכל מקרה?:)

אני טיפש ...

אני הכי טיפש פה. ודיי ... אתם מביכים אותי .. אני לא הכי יפה פה (אני הכי טיפש פה)... אני בסדר ומעלה ... לפי דעתי .. יש לי שאלה חשובה ! ומהותית ! NO ... איך קוראים לך ?!?!?!

אתה לא רק טיפש, אתה גם אידיוט

מפגר ונודניק. סתם אחי, מה קרה לכל הבנים בפורום יש הערכה עצמית נמוכה? בטח זה בגלל הבנות המזגזגות (הסבר בICQ עוד שעה)

Levinzone

New member
נה נה ונה נה

לכולכם! אולי אני יודעת איך קוראים לו? הא.. לעולם לא תדעו!!! מאושרת מעצמי -יעל-

אני אנחש שקוראים לו אסף,

פשוט, מתאים לו להיות אסף. אני תמיד מנחשת שמות גם ניחשתי לבד את השם של בלאונט, על הפעם הראשונה שהתחלנו להתכתב באימייל. הממ מעניין אם הוא יבוא, לדעתי הוא לא, מאילת עד ת``א...

Levinzone

New member
חיחיחיחיחי

NO אני אוסרת עליך לגלות להם! אני רוצה להרגיש קצת עליונות!!!

N0

New member
נראה לך שאני אגלה להם...

את מיוחדת ;-) . אני רק רוצה לדעת איך קורט יודע... N0

Levinzone

New member
אוווו

למה הם לא מפרסמים את ההודעות שלי ?!?!?!!?!?!?!?! אל תגלה להם!!!

N0

New member
מה ?

איך אתה יודע... שיט עכשיו אני אצטרך להרוג את כולכם... דווקא שN0 התחיל לחשוב שאתם נחמדים. N0 :cool:

זה לא מהותי ...

אני פשוט טמבל, אידיוט, נודניק, וכל מה שקורט אמר. אבל אני בכל זאת רוצה לדעת איך קוראים לך, אפשר ? אל תדאג, אני לא מחבל (אני אפילו נגדם) הימור: קוראים לך עידן, או אדי.

N0

New member
אסף עידן או אודי...

תקראו לאחותכם. אם N0 לא היה יודע אחרת (וההודעה הזו הייתה מתפרסמת לפני חמש דקות כמו שצריך ולא עכשיו אחרי שיעל כבר הגיבה.) הוא היה חושב שזה הכל מזימה שלה. מי שיגיע לפגישה אולי ידע את השם של N0... ואולי לא. הוא עוד לא החליט... N0

Levinzone

New member
אני באה, אבל לא יודעת מתי

טוב, התקשרתי עכשיו לבורגר קינג.. אני לא עובדת מחר!!!! ייייייישששששש...:) גלעד, אפשר לקחת 129, אבל הנסיעה ארוכה ממש... טוב עזוב, נדבר באי סי קיו.. -יעל-

למעלה