איך לזהות אותי!!!

Hell is beige

New member
איך לזהות אותי!!!

כל אחד מוזמן לעשות כמוני... אוקי, אז אני מכוער... אני לא מתבייש בזה, זה לא הורס לי את החיים, אני חי עם זה... אני מכוער (תשאלו את מיכל). יותר פירוט? יש לי זקן צרפתי (או לפחות מתיימר להיות צרפתי) עם פאות לחיים מגולחות בפס. אני בגובה 170-175 ככה ואני אלבש מכנסי דגמ``ח בצבע חאקי ולא יודע איזה חולצה ורוב הסיכויים (בלי נדר) שעם תפוז ביד. יש לי עיניים חומות ושיער שחור שחור ונטייה לעשות קנאקים בצוואר. ואם זה עוזר במשהו - כל הזמן אומרים לי שאני נראה שמיניסט. אני גבר רגיש, מתחשב וספונטני, בעל חוש הומור שאוהב ילדים. באהבה - החמשוש

אתה לא מכוער,

אתה פסדר. ואתה יודע שאין לי בעיה להגיד מה אני חושבת. יש בחורים יותר יפים, אבל בהחלט אני מכירה מכוערים, הרבה יותר מכוערים, ממך.

mmm

New member
אמא שלך לא אמרה לך!!!...

הצורה החיצונית לא משנה, אלה האופי, כמובן שברוב המיקרים... m שונא אנשים שאומרים על עצמם ``אני מכוער``, הערכה עצמית נמוכה לא עוזרת. תתחיל בכך שתסתכל במראה ותאמר ``אני יפה``, אולי זה יעזור, בפעם הבאה שתקרא לעצמך מכוער m יגיב בחריפות!!!. BY mE

kirk hammet

New member
כשאני מסתכל במראה

אני מתחיל לשיר i`m to sexy for my shirt , to sexy for my shirt , so sexy it hurts ...... (אני מניח שאתם מכירים את השיר של right said fred) אז מה זה אומר עליי !?

אני אני

אני היא, תודה, ואני חושבת שהערכה עצמית היא חשובה, אבל ממש לא כשהיא מופרזת. לדעתי אנחנו צריכים להיות שלמים עם עצמנו, אבל זה יכול להגעיל באיזה שהוא שלב. תודה, אנוכי

kirk hammet

New member
אה , שלום היא !

ואגב ... שאלתי מי אתה , אז זה צריך להיות , אני את .... חוצמזה מה רע בקצת נרקיסיסיזם טוב !? חוצמזה (2) אם אני לא ירגיש ככה טוב עם עצמי , עם הדרך שאחרים גורמים לי להרגיש בקשר לעצמי (גם הילדים פה.. שמתעלמים ממני סדרתית) , אז כבר הייתי ממזמן תלוי מהמנורה בחדר שלי , כשהראש נוטה לצד ... והגוף חיוור ביותר ... וקר .... ומה עוד הסממנים של אדם מת ? עיינים מגולגלות כאלה ! טוב הבנת את הפואנטה אבל מה דעתך על התמונה היפה שלי ? אני חושב שהיא מאוד מוצלחת

איך לזהות אותי ...

אוקיי .. אז אני דיי נמוך ... כן כן .. סתם אמרתי כל הזמן שאני גבוה .. הגובה שלי 157 .. אני לא צומח הרבה .. יש לי שיער ליפה כזה ... ואני רזה מאוד .... אתם תזהו אותי אני חושב ... רק בגלל הליפה ...

mmm

New member
שער ליפה????!!!

``מה זה החרטה הזה``, מה זאת אומרת ``ליפה``, אין כזאת מילה. אם היתה כזאת מילה לכל העולם היה ליפה. ``לזהות רק בגלל הליפה``= ``מה זה החרטה הזאת``?. m לא אוהב את המילה הזאת, הוא רואה בה מילה מעליבה!!!. BY mE

טוב נו ... אז אני חתיך ...

סתם .. אני לא משהו, אני בסדר ומעלה לפי דעתי ... ואל תפרסמי ! לא טוב לפרסם באינטרנט תמונות שלי ! לך לא אכפת .. כל העולם כבר ראה אותך :)

flowr..

New member
יש לך בכלל שיער קצוץ..

אני סתם רוצה להשוויץ שראיתי תמונה שלך :)

flowr..

New member
כל אחד מוזמן לעשות כמוך?

טוב, אני אגיד איך לזהות אותי (ואולי באמת תצליחו לזהות אותי..) בגלל שיכול להיות שאני אתפוס לפתע פחד במה ולא אדבר איתכם ואחכה שתראו את התפוז ביד שלי ותשאלו אותי אם אני מפורום תיכוניסטים ומי אני. טוב... אז יש לי שיער שחור ארוך ועיניים כחולות (לפעמים ירוקות). אני די לבנה (טוב, אני מאוד לבנה, לא לרדת עליי בגלל זה) וסביר להניח שיהיה לי תפוז גדול ובהיר ביד.(זה היחיד שיש לי בבית.) אה, ואני 1.65 בערך... (אני חושבת, לא מדדתי את עצמי כבר הרבה זמן, אבל בשנה שעברה הייתי 1.63 אז אני מניחה שגבהתי קצת.) לא שתמדדו את הגובה שלי או משהו... וקוראים לי שירה. אומרים לי לפעמים שאני נראית טיפה חסרת בטחון ומוזרה, אז אולי זה גם יעזור לכם.. flowr.. נחשפת יתר על המידה.

שירה, מה מס` האייסיקיו שלך?

סתם מעניין אותי לדעת לא בטוחה שיש לי אותך אני זה 66232318

flowr..

New member
:)

אכן, אין לך אותי ברשימה... בין היחידים שנשארו..:) מספרי הוא 102415007 אבל אני כבר מוסיפה אותך לרשימה שלי. דרך אגב, חברי הפורום שעוד אין להם אותי ברשימה (עוד יש כאלו?) מוזמנים להוסיף אותי (אם הם רוצים כמובן). flowr..

איך לזהות אותי?

טוב אז.. המממ... כתבתי את ההודעה הזו כבר והיא דיי נעלמה. כל מקרה, אני נמוכה מאד, מטר וקצת, (58), נעלי אולסטאר כתומות, מכנס צבאי או מכנסי סאנטרופז (מתרחב, בל בוטומס) עם קשקושי כסף עליהם, עדיין לא החלטתי, שרשרת פינק פלויד, שרשרת פיס כחולה ענקית על הצוואר, שיער ארוך עד הישבן כמעט, ומקדימה יש שיער מחומצן ממש קצת, ותפוז, מן הסתם אה ותחתונים לבנים, או משהו think floyd מיכל

Hell is beige

New member
הסימן האולטימטיבי!!! + תגובות לכולם

אני אלבש חולצה שכתוב עליה I`m Shy but I`ve got a big dick. ולתגובות - שירה - תפוז גדול ובהיר הוא בד``כ אשכולית מיכל - אל תשקרי M - אז זהו שאין לי בעיה של הערכה, אני סתם ריאליסטי, ואני יודע שמה שחשוב זה האופי בגלל זה זה לא כל-כך מזיז לי

למעלה