איך לזהות אותי!!!

flowr..

New member
תפוז גדול ובהיר

קל להתבלבל... אבל מה שיש לי בבית הוא תפוז. גדול ובהיר.

flowr..

New member
דרך אגב... בקשה..

איכפת לכם להמשיך לקרוא לי ``flowr`` או ``פלאוור`` או ``פרח``?... כל החשיפה הזאת קצת מפחידה אותי...:) flowr..

erlich

New member
שירה היקרה :)

אל תילחצי :) יש לך שם מדהים. תאמת (עוד לא דיברנו על זה) אבל שירה, דפנה או תמר אלה השמות שאם תהיה לי בת (למרות שאיימתי על אימא שלי שהיא לא תהיה סבתא) אז ככה אני אקרא לה. בכל אופן, אל ילחצי מהחשיפה שירה. זה לא כל כך נורא. אני זוכר שברגע שקראתי שיש פה מישהי מהבית ספר שלי, אז קצת נילחצתי, מה יקרה אם היא תקרא את ההודעות שלי? למי איכפת? זה לא כזה קריטי. מה היא תעשה? זה כזה טיפשי. כלומר זה כמו שאני מתלבט אם להציע למישהי לצאת, ואז אני חושב, אלוהים, מה כבר יקרה? היא תגיד לא? אחרי זה יהיה איזה שבוע שאני אתבייש לדבר איתה, אחרי שבוע זה יעלם, ואם אם לא נדבר זה אומר שהקשר היה רע מלכתחילה ואם נדבר אז סבבה אגוזים. היא תצחק עלי עם חברות שלה? מה היא כבר תגיד? ``רואות את זה? הוא הציע לי לצאת איתו....`` וואו!!!! אני לא מאמין שהיא אמרה את זה עלי!!!!! אני מרגיש כל כך רע עכשיו. אני הולך לקפוץ. לא אוהב להיות ציני, כי זה לברוח מהמציאות, אבל כאן זה הכרחי, ארז.

Levinzone

New member
איך לזהות או-תי!

הממממ אין לי מושג, סתם רציתי לכתוב הודעה- מזמן לא כתבתי... סתם... אני כנראה אביא תפוז, אם אני אשיג, כי בינתיים אין לי בבית. והמון אנשים פה יודעים איך אני נראית לפי התמונות, לא? אין לי מושג מה אני לובשת, אבל זה יהיה מכנס מתרחב (זה מה שאני לובשת) וחולצה מן הסתם.... ורוב הסיכויים שאם אני אבוא לבד יהיו עלי אוזניות ויהיה לי גם תיק צד כחול. ויהיו לי גם נעליים!!!!!! -יעל-

Levinzone

New member
אה, שכחתי משהו

אוליי אני לא אוכל להיות שם בארבע, אני עדיין לא יודעת. אם אני עובדת, אז יכול להיות שאני אסיים רק בארבע, ואז אני אגיע מאוחר, אתם תחכו לי ,נכון? אבל בגלל שזאת תהיה רק המשמרת השלישית שלי, היא בטח תהיה קצרה יותר, ואולי אני כן אוכל להגיע בארבע!!! לא יודעת -יעל-

2 דברים

לא שלחת לי תמונה שלך!!! :-( ואם את מאחרת, תודיעי למישהו, צלצלי למישהו ותודיעי שתאחרי ויחכו לך

Levinzone

New member
2 דברים

אני שולחת עכשיו:) ואני יודעת... אבל השאלה היא בכמה זמן אני אתעכב אם בכלל...

kirk hammet

New member
באמת !?

יעל גם אני רוצה לראות תמונה (כן, ההורמונים מדברים...) בכלל אני רוצה לראות תמונות של כל מי שאצלי באיייסיקיו... וגם של מי שלא ומי שכל כך נחוץ לו יכול לראות תמונה שלי רק שיבקש יפה

Levinzone

New member
מיכל, הם יראו אותי ביום ראשון

ואז כולם יתאכזבו:) למה סתם לבנות ציפיות?? באמת, אל תקשיבו לה...

כולם לחזור אחריי:

יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית יעל את כוסית :) think floyd מיכל שכתבה הודעה עם המון משמעות עמוקה

kirk hammet

New member
עכשיו כולם לחזור אחריי

גילעד שחר אתה מדהים גילעד שחר גילעד שחר אתה מדהים אתהגילעד שחר אתה מדהים מדהים גילעגילעד שחר אתה מדהים ד שגילעד שחר אתה מדהים חר אתה מדהים גילעד שגילעד שחר אתה מדהיםגילעד שחר אתה מדהים חרגילעד שחר אתה מדהים אתה מדהים גילגילעד שחר אתה מדהים עדגילעד שחר אתה מדהים שחר אתה מדהים גילעד שחר גילעד שחר אתהגילעד שחר אתה מדהים מדהים אתה מדגילעד שחר אתה מדהגילגילעד שחר אתה מדהים עד שגילעד שחר אתה מדהים חר אתה מדהים ים הים גילעד שחר אתה מדהים גילעד שכתב הודעה מוזרה ביותר וחסרת כל היגיון (אף על פי שהחלק הראשון שלה נכוון בהחלט !)

Levinzone

New member
חחח:))

אני שונאת את תפוז.. באמת! נמאס לי שהם לא מפרסמים את ההודעות שאני כותבת!!!

אוקיי ! מה דעתכם על ....(לקרוא!)

תחרות - מלכת היופי של הפורום ? מי שרוצה להתמודד .. צריכה להגיש לי תמונה ... ואני אעשה הצבעה בפורום ... רעיון ענקקק !!!

N0

New member
אולי...

נארגן תחרות כוסון הפורום. כולם יפרסמו תמונות ואז גלעד יכריז על עצמו כזוכה ! 8-P ויעל לפי מה שN0 ראה הם צודקים... N0

למעלה