עשית לנו שעטנז צ'מעי. עשית לנו פה דאגה ורטואלית.
ל לירי לא שרה New member 23/12/13 #9 אם חשבתי? בחיאת איזה בחורה לא חושבת על זה.. פעם ביום לפחות נו בטח שחשבתי, אני גם עובדת על זה.
ב ביזיון ברשת New member 23/12/13 #19 חצי ספל בבוקר כשאני מתארגנת לעבודה בלחץ של חיי. עוד אחד כשאני מגיעה לעבודה. ועוד אחד כדי להרגיע את הבטן שעה לפני ארוחת צהריים. חשוב לציין שאני לא מנשנשת עוגיות בין לבין - אז זה בסדר.
חצי ספל בבוקר כשאני מתארגנת לעבודה בלחץ של חיי. עוד אחד כשאני מגיעה לעבודה. ועוד אחד כדי להרגיע את הבטן שעה לפני ארוחת צהריים. חשוב לציין שאני לא מנשנשת עוגיות בין לבין - אז זה בסדר.
ל לירי לא שרה New member 23/12/13 #20 ועד הצהריים שום נשנוש? איך אפשר לחשוב על בטן ריקה? לי מחכה ארוחת בוקר קטנה כל בוקר במשרד.
ב ביזיון ברשת New member 23/12/13 #21 מדי פעם אני מכינה את הדבר האהוב עליך - מרק של קנור. ללא מונסודיום גלוטמט!
ב ביזיון ברשת New member 23/12/13 #23 מבינה מה הבעיה שלי עם מרק? זה בעצם אוכל נוזלי. איחלת לי לרוויה ולא בתיאבון. עד לפני זמן מה הייתה לי בעיה ללגום מרק בדיוק בגלל הדבר הזה. זה אוכל, זה שתייה - מה זה?!
מבינה מה הבעיה שלי עם מרק? זה בעצם אוכל נוזלי. איחלת לי לרוויה ולא בתיאבון. עד לפני זמן מה הייתה לי בעיה ללגום מרק בדיוק בגלל הדבר הזה. זה אוכל, זה שתייה - מה זה?!