איך יוצאים מהבלגן?

יין, נרות,פרחים ושפת ים ושפנים

יש כמה שבלונות שחוזרות כל שבועיים כשמישהו תוהה מה לעשות עם התרחקות בזוגיות שלו. ויש עוד פתרון קסם מהכובע וזה לא שפן, תשבו ותשוחחו אחד עם השני, תחלקו את המחשבות שלכם, אז הכל יסתדר. צר לי אני, לדעתי האישיתלא מקבלת את הגישה הזו. הבעל , מנהל תקשורת וירטואלית עזה עם אישה צעירה בת 17 קודם היה קשר דומה (?) עם אישה צעירה אחרת בת 25. הוא פורח בוירטואליה. היא חוששת להתרחקות ואולי גם לבגידה אפשרית תיאורטית (לא מדברים על זה בכלל). ולכן לקחת בקבוק יין שמיכת פיקה וגבינה ולרדת לים,זה בדיוק הפתרון . אה...? וכן, אני יודעת שלא הצעת את הפתרון הבנלי הנ"ל אבל התשובה שלך החוזרת על עצמה - שתפו אחד את השני בכל הפרטים של חייכם, שבי לידו כשהוא מתכתב, היי שותפה שלו לחיי הצבא שלו(לאחרת) וכן הלאה. רחוקה מדעתי. באמת הפתרון הוא למצוא ספרים לרגעים רומנטיים. אישית, די נמאס לי מהתיאוריה הזו. ולך- יש לך בעיה. תתמודדי עם הבעיה. מולה ולא בדרכים עוקפות.תסתכלי לעצמך בלבן של העיניים, מה הבעיה, מה מטריד אותך, כמה, ולמה, על מה זה מאיים,מה בדיוק מאיים "שם". או שתקחי בקבוק יין וספר לרעיונות רומנטיים. בחירה שלך.

בדיוק זה העניין

אני לא זקוקה לרעיונות איך לחיות חיים רומנטיים עם בן זוגי. אני יכולה לכתוב על זה ספר בעצמי, וגם עושה זאת ומתנסה בכך לא מעט. זו לא הנקודה. כשטוב לנו ביחד, טוב לנו ביחד עד הסוף. אנחנו כן מדברים (כבר אמרתי זאת) על המוווון דברים, כולל על מה שקורה בינינו (זה לא הים אשר בינינו...) אני גם מסתכלת לעצמי בלבן של העיניים (לא רק בעניין הזה...) ושואלת את כל השאלות החכמות ששאלת... עד כאן יופי. הבעייה שאני לא יודעת את התשובות, ומסתובבת סביב עצמי, והיות שבן זוגי בעניין הזה מעורב ("על ספסל הנאשמים" יענו...) הוא לא יכול להיות פרטנר בדיון הזה. מקווה שאני ברורה לך, כי לעצמי... לא כל כך...

גם וגם...

אבל לפעמים כששואלים את השאלות הנכונות - התשובות כבר שם. אז אולי אני לא יודעת לשאול אותן.

edi58

New member
למבולבלת אחת

עלייך להבין כי בעלך כנראה סובל זה זמן רב מהזנחה רגשית הגורמת לו להתכתב עם ילדה קטנה אין זה אומר בהכרח כי האשמה היא בך אלא במערכת היחסים ביניכם הגורמת לו למצוא את הטעינה הרגשית שלו אצל ילדה קטנה כבת גילו של בנכם. הדרך לצאת מכך אינו להמשיך ללחוץ אלא להטעין את הסוללה הרגשית מחדש בפעילויות שבוודאי הינך מכירה את בן זוגך ובכך בעלך יכול להוריד את זמן ההתכתבויות שלו עד שיפסיק זאת שיהיה לך בהצלחה

CluBeRiT

New member
אני בת 16, בבקשה קראי את ההודעה

אני בת 16, ובעבר שוחחתי עם אדם מבוגר ממני בשנים. בן 50+ גם כן. רק שהוא דיבר איתי רבות על בנו, הם גרים בקיבוץ ואני בעיר, והיו הבדלים רבים. הוא רצה שבנו יתחיל לצאת עם בנות ולאחר שקרא את המידע עליי באיי סי קיו שלי, החליט שאני אוכל לעזור לו בסוגיה. משם זה נמשך לעוד ועוד דברים, רובם ככולם על ההבדלים בחיינו. אך, החלפתי מספר ואיבדתי עימו קשר. ושוב, לא היה דבר מיני בשיחותינו, {מלבד הצעות שלי כיצד בנו צריך להפתח אל בנות.} וכעת, אני מדברת עם גבר גם בגילו של קודמו. והוא יודע על דברים שעשיתי ושלא. אך כמובן אין שם ולא היה שם שום קשר מיני. הוא מתעניין בבעיות שלי, ואני מקבלת ממנו עצות. אני מניחה שאת צריכה לרדת מהרעיון שהיא יותר חשובה ממך. כי לעולם היא לא תהיה, ואני כן אומר לך, שכל מה שאת צריכה לעשות, זה לדבר איתו על זה, להסביר לו את הפחדים שלך והכל יסתדר, לא ללכת מסביב ולא לנסות הפוכה. תאמרי לו אם את מרגישה מאויימת, למה את מתגעגעת והוא יתחשב. אם הוא לא יתחשב, הבעיה שלך היא כבר לא ההתכתבות שלו עם ילדונת בגילי.

viginender

New member
בת ה-16 הכי חכמה

מדהים. קראתי את כל התכתובת והילדה הזאת נתנה את התשובה הכי חכמה. מדהים שהיא יכולה ללמד אותך (מבולבלת) דברים. לפי דעתי ההתכתבות של בעלך נובעת מחוסר מיצוי של קשרים עם בנות כשהיה נער ולכן הילד שבו מנסה לפצות את עצמו על אותם החמצות בשנים עברו ולכן אין סיכוי שהוא יפסיק את הקשר ולא משנה אם הוא בעל אופי מיני או לא. אני מציע לך לרדת ממנו וגם עם הוא ירצה לקיים איתה קשר מיני אז מה. אני פילוסוף ופסיכולוג בן 35

CluBeRiT

New member
אני מבינה שהזלזול

נובע מאיך שהוא התייחס להודעה שכתבתי? כי אם כן... נעלבתי ....

בהחלט לא להודעה שלך!!!!

לתגובה אליה. ולא בשל ההערכה האישיותית שלך אלא הפסקנות לנתוח אלעק פסיכולוגי של הבעל של מישהי שכותבת חמישה משפטים על בעלה.. ועוד התהדרות בכאילו איצטלה מקצוענית.

ELI105

New member
../images/Emo45.gif לקלברית -אין חכם כבעל הנסיון-

אגב,אני בן 30...כאילו רוצה להתכתב איתי?.!!! סתםםם D-:

למעלה