צר לי להיות עוכרת נחמות
לא רוצה להוסיף בלבול על בלבולך, אף שנראה לי שבעצם אינך מבולבלת כל כך. את רק לא מקשיבה דייך לתחושות הבטן שלך. הבה נשנה כמה מהנתונים כדי לחשוב ביתר בהירות. נניח שלא מדובר בבת 17 אלא בבת 35. לו זה היה המצב, - איך היית נוהגת? איך היית מגיבה? אני מניחה שהיית עושה כל שביכולתך כדי לגדוע את הקשר, ולהשיב את אישך לגבולותיו. רדי במחשבתך בגיל... מהו הסף? באיזה גיל "זה בסדר", אם זה רק קשר וירטואלי? האם קיים דבר כזה? "רק קשר וירטואלי"? והרי השפעתו הוירטואלית מאד מאד ממשית על חייכם. על חייך. מעבר לזה, דומני שכל המגיבים כאן כבר מנוסים דיים בעולמנו הוירטואלי, על מנת לדעת שבערוץ התקשורת הזה גיל ומראה חיצוני ושאר ירקות מאבדים את משקלם, שההתחברות כאן כל כך בלתי אמצעית, עד כי יתכנו החיבורים (והזיווגים) הכי בלתי מתקבלים על הדעת. אנשים שביום יום ולאור היום לא היו מעלים על דעתם להחליף מילה זה עם זה, יכולים למצוא עצמם מחוברים, (ומסובכים) זה עם זה ללא התר. לא - גילה הצעיר אינו מהווה ביטוח כלשהו, גם לא נימוק ולא הגנה. - במיוחד לא לה עצמה. המשמעות היחידה של גילה הצעיר הינה שאין לה את שיקול הדעת הנחוץ כדי לא להסתבך עם אישך. המשמעות הזו אומרת, שמלבד מלהגן על ביתך, ועל עצמך, עלייך ככל הנראה להגן גם עליה. (גם אם אין זה בראש רשימת הקדימויות שלך). [חישבי רגע כאילו את אמה.] העובדה שהיא התקשרה אליך מעוררת אלפי מנורות אזעקה, הרעיון להתארח אצלכם, יכול לנבוע מכמה וכמה תסריטים, שהמאפיין המרכזי שבהם הינו שהיא נערה במצוקה. אלא שקבלתה בביתך לא תפתור את מצוקתה אלא רק תוסיף עליה. ואדגיש : ישנם מקרים של קשרים סבירים עוד פחות שנוצרו ברשת. את חייבת לחשוב היטב היטב ולשקול את צעדייך - על כל תוצאותיהם האפשריות. לא יודעת לומר לך מה לעשות, מעבר לזה שנחוץ להבהיר לאיש הזה שלך שהוא אינו ברכת אלוהים עלי אדמות עבור הנערה הזו!!! וכל כמה שהקשר הזה מחמיא לו, זהו קשר מזיק וחבלני! אחריותו כאדם מבוגר הינה להרפות ממנה.