איך זה...

ע פ ר ל ה

New member
בואי נשאיר את הבמה גם לאחרים

אני את דעתי אמרתי בקול רם ללא סייג. אני בטוחה שיש לאחרים גם כן מה לומר בנדון והבמה לרשותם. הכי חשוב בעיניי כרגע,שאותו אחד שגרר אחריו תגובות כל כך לא נעימות,ישאל את עצמו שאלות. ההתנפלות שהייתה עליו היום לא קרתה רק בגלל "היום".זו הצטברות של חוסר סבלנות שנאגרה כלפיו,והיום הטיחו עליו את הכל בבת אחת. לא נעים כלל,אבל בהחלט דורש שאלות אישיות.

יעלילה1

New member
לפעמים עדיף לשתוק ולא להגיב.

זה אני אומרת גם לעצמי. לעצור רגע לפני שמגיבים ולחשוב קצת. ולקרוא עוד פעם מה שמי שרוצים להגיב אליו כתב. ולחשוב על מה שרצית לכתוב. ולפעמים באמת עדיף לשתוק. יש אמרה שאני מצטטת אותה גרוע, אבל היא במובן הזה: אם אין לך משהו טוב להגיד, יותר טוב לא להגיד כלום. ושוב, אני אומרת את זה גם לעצמי לא פעם, לפעמים אפילו אחרי שכבר הגבתי.. וחושבת שגם, אם זה לא היה וירטואלי, אנשים היו שמים הרבה יותר סייגים לעצמם.

שמתי לב שיש כאן הרבה פסיכולוגים

תגובות לא נגרמות תגובות רק מעידות לא מעט על הכותב. גם את ממשיכה לשפוט אותו ולהגיד שהוא לא בסדר. קראתי חלק ממה שכתב בימים האחרונים חלק ענין אותי וחלק לא. גם מה שאת כותבת לא תמיד נתפס על ידי כל אחד כנכון מענין או עניני. כולנו בני אדם! הצטברות? הטחות? תראו לאן את מגיעים בגלל שמישהו כותב מה שמרגיש לו מה שנראה לו וכמה שבא לו.

ליערית וילדה עם אופי

אחלה הגנה הצגתן כאן רק אתן שוכחות דבר אחד כשהיתה דיעה שלא היתה לרוחו הוא זה שהחל בגידופים וכל מיני דברים די מגעילים וכל זה נמצא בהודעות המחוקות אצל דינה.

מה לעשות כנראה שגם אתה

היית לא מעט זמן יחד איתו כאן. בזמן שאחרים לא היו בפורום. לא לא ראיתי מה גידף ואני בטוחה (מה לעשות מספיק ותיקה כאן) שגידפו אותו לפני והרבה. והנה בא לעיר עכבר שיודע לשיר (אתם לא חייבים לצעוק לו בחזרה שאתם יודעים לשיר גם בלעדיו)..

גם אם הייתי הרבה

או שלא..... זה לא העניין בכלל לא אני לא מאלה שיושבים ועושים כאילו הם לא כאן... כשאני קורה ורוצה להגיב אז מגיב. ואולי לא ראית אבל ראו הרבה אחרים ובתור אחד שמעיד על עצמו כחדש הוא מכיר את רוב הליכלוך...

אז אתה אומר שממך מפחדים?

לא יעירו לך שאתה מציף (כשאתה מציף) והוא שחדש ויודע/הבחין בלכלוך (ובעצמך משתמש במילה) צריך להרגיש לא בסדר? ואם הוא ותיק שהגיע כחדש.איפה אתה רואה בעצם בעיה? או קשר? מה שנראה מהתגובות שאתה אפילו לא יודע מה מפריע לך יותר. זה שהוא חדש ולא פחדן ? או זה שהוא פחדן כי הוא לא חדש?

לא יודע איפה קראת

אבל בטח לא קראת את התגובה שלי.... ואם אני קורא את דברייך נכון אז תני לי דוגמא אחת שהצפתי. לי לא מפריע חדש ופחדן או לא ומי שמפחד ממני בעיה שלו כמו שאת בודאי יודעת אף פעם לא הרבצתי לאף לא אחד ויתרה מזאת עוד עזרתי (אבל זה את יודעת!) ועוד דבר אני התיחסתי אליו מאוד יפה ואפילו העברנו כמה מסרים חביבים עד שהשאלות לא התאימו לי יותר והפסקתי להגיב. נב את בטח קראת אותי פה ושם בשנים האחרונות ואת יודעת שמבחינתי פחד הוא דבר חיובי...

לא להתעסבן מרוקו ../images/Emo13.gif

קח דוגמא (למילה הצפה) כשאתה פותח שרשור מלא בדיחות או שאני פותחת שרשור מלא שירה מה זה משנה באמת? מהצד לאחרים זה יכל להיות משעמם או נחמד או סתם עוד שרשור. כבר כתבנו בעבר ובטוחה שגם אתה השתמשת במשפט "אפשר לא להגיב" "אפשר רק לחייך" "מותר לא להסכים" ובטח "מותר לאחרים גם לטעות". אף פעם אינך יודע מה עובר על כותב אחר. ואתה בטח יודע שאנשים נמצאים כאן אז יש להם סיבה לכך. מי אנחנו שנשפוט ונחרוץ? יכל לשבת טיפש חולה נפש בצד השני ויכל לשבת שם אדם חשוך יום ושמחה. אז כתב מה ביג פקין ..לא חשוב

../images/Emo13.gif

וסתם בא לי להגיד שהיום קראתי את החתימות שלך והתרשמתי מכמה שלא הכרתי לרגע עלה לי משפט שכזה "אם היא רב מכר אני הוצאה לאור" ולא בציניות מסכימה לתגובתך. מילים הן רק מילים החוכמה לנהוג בהתאם! ואני אוהבת את המשפט "אל תדון את חברך לפני שהיית במקומו" (אפשר לתקן לי אם טעות במשפט)

../images/Emo51.gif על המחמאות ../images/Emo25.gif...

לא אהייה קטנונית עם המשפט... לי הוא ברור דיו
לגבי החתימות,אסביר לך...ברצינות... אני מתה על צ'רצ'יל ועל אמירותיו החכמות,אבל... אוהבת יותר את של חבריי...כאלו לא מפורסמים...אבל קרובים ל

אני לא רואה סטירה

כשיש שירשור OFF אז אין לי בעיה שיגיע ל789 תגובות מפגרות אינפנטליות אבל כשיש שירשור רציני עם הרבה תובנות של אנשים שדיברו עם המון חוכמת חיים ותסתכלי בחלק העליון אז כן חבל לי ואת יודעת שאלת שאלה "מי אנחנו שנחרוץ" אני עונה כך: אנחנו כולם פה אנחנו הכותבים אנחנו קובעים את פני הפורום

יווווווווווווווווווו../images/Emo12.gif

הזכרת לי תגובה דומה שמישי פתחה בפרק ב'... משו על שפיטה,ביקורת וחריצה. בעצם...אולי אני מתבלבלת
...בטח בגלל הגיל.

אל תערבבי חלב בגדי

(אני עדין שומרת) יש הבדל בין לא לנסח דעה נכון ובין לחרוץ (ובטח אי אפשר לחרוץ כשאתה קטן מול אריות
) שדרי יש לי מצב רוח בכל מקרה אני ..מוציאה לאור

יערית

New member
המשפט הוא

"אל תאכל גדי בחלב אמו",את האינטרפרטציה לחלב ובשר, עשו זיקני העם.

למעלה