איך זה...

מצוטטת

New member
פוףףףףףףףףףףףףףףףףף

נרגעתי בחיי פם היתה לי חתימה כזו... "מישו שאין בו טיפת טירוף הוא אדם לא שפוי" אז שאני אעיד על עיסתי...שאני
אבל, להרגע אני יכולה על בטוח
ולפרוש עם
לסייאסטה אחללללללה שרשר... אחרי יום נטול מחשב אני לבקשת יותר מ'זה לא יכולה

vered 37

New member
ולפינלה .בא לי גלידה עם אגוזי פקאן!

גלידת ןניל ממונטנה כזה ..יאמי...עפם הרבבה סירופ שוקולד והמון אגוזי פקאן......!!!

ע פ ר ל ה

New member
לך בא גלידה?

ולי מתחשק מאוד שכמה בילתי רצויים יתנדפו לי מזווית הראייה.

מיננה

New member
מה הבעיה תתנעי ומונטנה קרוב

כל מה שתחלמי יכולה את לממש חוץ מאולי בראד.??

מיננה

New member
יש שאומרים..../images/Emo68.gif

שבבית משוגעים שם נמצאים רוב הנורמלים. ואלה המשתייכים מסתובבים להם בחוץ.

ע פ ר ל ה

New member
תשמעי...

אומרת לך בכנות,המקום הזה לאחרונה הפך להיות פיצוציה שכונתית. אומנם הפורום פתוח לכל דיכפין,אבל בעבר רמת האנשים הייתה איכותית יותר,ובעונג רב ניתן היה לנהל דיאלוגים פורים ומלאים. ולאחרונה,צצו כל מיני... אין לי מושג מאיין,שדיי הורסים את המקום הזה. אי אפשר להדחף ולנסות להתקבל בכח,כשיש דחייה צריך לדעת להסתובב וללכת... למקום מתאים יותר. ס'תכלי על השרשור הזה,תראי מה נהיה ממנו?

ע פ ר ל ה

New member
זה נכון קרן אור

אבל את בטח מבינה שכבר היה בילתי אפשרי לשמור בבטן ולספוג את הטמטום היומיומי. לי כבר יש בחילה מזה.ולפעמים אין ברירה אלא לתת סטירת לחי ולהגיד את האמת בפרצוף. פשוט אין ברירה. לא ייתכן שהמקום הזה ייהפך להיות שוק התקווה.

בטח שהבנתי.

אבל אני אגיד לך מה, מהניסיון (הדל) שלי למדתי שלפעמים אפשר לדבר ולדבר ולדבר אבל זה שממולך לא רוצה לשמוע. יש מקרים שחבל על האנרגיות.

ע פ ר ל ה

New member
יקירתי מתוקתי

שוב,נכון מאוד מה שאמרת. ועכשיו,יש לך פתרון יצירתי למיגור התופעה? הרי אני לא היחידה שהתחרפנה מהשרשור הזה היום. יאללה,מה בתרמילך?

יערית

New member
אם מותר לי להגיב

ומותר
חושבת שנעשה כאן עוול לגולש תמים דעים,וזו דעתי שהיא בטח בין הבודדות. על אף שהוא מרגיז אנשים{אותי ממש לא} על אף שהוא כותב הרבה{מי מאיתנו אין לו ימים כאלו?} על אף שהוא מנסה להביע את דעתו, גם אם רמת הניסוח לא מוצאת חן לרבים-לא מוצאת בה משהו פגום{כולנו כאן בכדי להביע את דעתינו. על אף הכל...נמצא שם איש שכל רצונו הוא,לכתוב כמו שיתר הכותבים כותבים,בלי שיאיימו עליו,מבלי שירדו עליו,מבלי שיבטלו את דיעותיו {גם אם הם צורמות לעיניים}מבלי שירמסו אותו...פשוט לקבל או לא לקבל אותו כפי שהוא,אבל בטח שלא לעשות לינץ' פורומי בגלל שהוא "חונק" את שורות הפורום.בכל זאת הגלישה היא על חשבונו בלבד. עוול אמרתי כבר? וזו דעתי בהיסתמך על הימים האחרונים..ועוד דעתי,האיש בכלל לא נמוך,הוא יוצר גלים סביבו אז?עדיין לא ראיתי אותו כותב בצורה אלימה,לא נאותה,פוגע ורומס אחרים,מה שרבים אחרים עושים והם נחשבים כאינטילגנטים ומאפשרים להם כתיבה חופשית בפורום. אגוזי ..לא אוהבת תמיד את דיעותיך,אבל מקבלת אותך כחלק מחברי הפורום ,חושבת שיש לך זכות לגיטימית ביותר לכתוב כאן את הגיגיך,דיעותיך וכו'.

ע פ ר ל ה

New member
אחלה,ומן הראוי להוריד קצת פרופיל

ולא להתלהב ולהציף בלי הכרה. זה חירפן פה את כולם. בן אדם רוצה לכתוב ולהביע עצמו,בכייף... רק לא לשגע ולטמטם פה את כולם 24 שעות כמעט ללא הפסקה.

יערית

New member
מצטערת

לא רואה את הדברים כמוך,כל אחד אחרי שמיצה את הכתיבה האין סופית שלו בפורום{במידה וכך עשה},פתאום רגיש כשאחר תופס את "המרחב האוירי" של הפורום. אם הוא מעייף ומטמטם,פשוט אל תקראי אותו,אל תגיבי,אם את לא מוצאת טעם בלהגיב.אבל לקטול אותו באופן גורף בשל הבעת דיעותיו?נראה לי לינץ' פורומי הלא עוול בכפו. פעם זו הייתי אני אחר כך ההוא אחר כך ההיא וההיא והאחרת כל אחד ואחת בדרכו שלו.. סובלנות כנראה כבר הקיץ השכיח מאיתנו את המושג הזה, וואלה מצרך יקר!

יש תכנון על מינון?

ומי אנחנו שנגיד לו מה וכמה לכתוב? לא מצאתי בשום מקום שהוא התחיל עם מישהו בצורה לא יפה אלא רק אחרים שניסו להכנס בו לרוב במכוון. לרוב אפילו אוהבת את מה שהוא כותב (לפחות מה שאני קראתי). תפסיקו להגיד לאנשים מה לעשות ובטח לא יפה לצאת בשרשור כזה נגד אדם אחד שאפילו אינכם מכירים! מיליון פעם ירשם כאן בפורום משפט כמו "פעם לא היה ככה" וכד' אבל הניגון חוזר שוב ושוב והאבנים ממשיכות לרדת לאן שרק אפשר על מי שרק אפשר!חבל! (לא אישי אליך עפרלה אך מצאתי את עצמי מגיבה כאן)

למעלה