איך זה...

rony34

New member
עם לקוח כזה

העסק אבוד מראש

ועכשיו משהו בנימה רצינית:

להיות אדם יצירתי זה אומר לחשוב בצורה לא קונבנציונלית. זה לא מחייב שהאדם יהיה מיוסר, אאוט-סיידר, יתאבד או יתאשפז בבית משוגעים. פשוט... חושב בצורה שונה. היצרתיות יכולה להתבטא בצורות שונות - באומנות, בעבודה, במחקר, בטיפול בילדים ועוד. אין פן אחד ליצירתיות.

דמדומים

New member
אלו שני שאלות שונות

ולכל אחת מהן כוון משלו...מדוע מרבית האומנים להם זיק מסוים של שיגעון זה די קל,די פשוט,אפלו קצת משעמם.קשור לבילוגיה כימיה ומה זה שאנו כחברה,בוחרים להעריך,להלל,ולמסגר...למה זה שמוצאת אותם מושכים כבר משהו אחר ותשובה אמיתית,הכרות איתך דורשת,משהו שבטח לא יקרה בהתחשב בעובדה שאינני משורר...

shemesh22

New member
לא חייב להיות משורר

סתם משוגע או חורג מהנורמות גם בסדר.

גם אני אוהבת

אנשים שצורת החשיבה שלהם לא קונבנציונלית. הם מעניניים יותר, ואפשר ללמוד מהם המון. אין ספק שהם מרתקים.

דמדומים

New member
היו לי נירות

אבל חושב יערית לקחה אותם,תצתרכי לסמוך לי על המילה.בהחלט סתם משוגע... נפגש לקפה?

חנתי

New member
אנסה ממקום של יוצר

אכן אנשים שיוצרים נחשבים לכאלה בגלל דחף פנימי לגעת באמת "אבסולוטית" והיא יכולה להיות פנימית אישית והכי חשוב שתהיה אוניברסלית וזה לרוב מה שיהפוך אותה ליצירת מופת בתנאים מסוימים, מה שקורה לעתים נדירות גם ליוצרים מוכשרים (מי יותר ומי פחות). הנסיון לגעת באותה אמת פנימית כרוך בהליכים נפשיים ומנטליים ומחויבים לצאת מקבעונות מחשבתיים שמאפיינים את רוב האוכלוסיה "הנורמאלית" - נסיון חציית הגבולות לעתים מרחיק לכת ותלוי מאוד באישיות ועדו פרמטרים רבים שהשילוב ביניהם הוא זה שגורם ליוצרים מסוימים להשתגע ולהתאבד, אבל לא לטעות, אלה חריגים ועליהם מאוד אוהבים לכתוב כדי ליצור אטרקטיביות מה שלעתים הופך אותם למעניינים וכפי שכבר כתבו, טוב שהם היו ויהיו והם אלה שמעזים במחיר יקר להראות ולגעת בנשמות שלנו דרך הרוח ולא החומר (החומר הוא רק כלי).

old friend

New member
תכלס

אחרי שירשור כזה נשאר רק לקפוץ מהחלון רק יש בעיה אחת רהע גר קומת קרקע

חנתי

New member
אגוז פקאן צודק - מאורת זאבים...

ממש לא עושה חשק למרות שלפני שעה רציתי לציין שהיום היו כמה שירשורים ראויים ל ט ע מ י. אמנם לא המשכתי לקרוא את כל ההשתלחויות, אבל עד איפה שכן קראתי היום אגוזי התעלה מעל עצמו ושלא ישכח להיות מחר עוד יותר טוב:)

יערית

New member
ממש אין בעיה

פותחת את הבור מתחת לחלון...אין תחתית במיקרה הזה.

למעלה