איך זה...

דמדומים

New member
נראה

לגמרי מסכים,מה שמחזק הטענה שלא כל מה שנראה כך הוא במציאות...האדון עושה עבודה עיקבית להרגיז כל מה שזז,אחר כך להאשים העולם...אז נראה,בהחלט מסכים,אבל כאדי להביט שוב, לפני שאומרים...

אין לי שום כוונה להרגיז ..דימדומים

בסה"כ הכעתי את דעתי..אנני יודע מהיכן שאבת את המסקנה הזו. היא אינה נכונה.

דמדומים

New member
יתכן וזו העובדה

שמופיע אתה בשרשור הזה בלבד שלושים ואחת פעמים והיד עוד נטויה...בעשרים וחמש מתוכם אתה יורד או מלגלג על מישהו לפני שבוכה על הדיקטטורה ששולטת בפורום או מנסה להציל הכדור מעצמו...מיותר לציין,שאחריות על הנקודה בה נמצא לא לוקח אף פעם...מקום אולי יש לכולם,{זה איננו שטח ציבורי,אלא עסק פרטי של תפוז,חי אתה פה כמו כולנו, בחסדו.}אבל התרעומת שמצליח אתה ליצור כלפי עצמיך איננה תוצאה של הסביבה אלא מילותיך בלבד...אישית כבר הבעתי את דעתי על שפיותך,לא מרגיש חיב לעשות זאת כל יום מחדש.אבל במקומך לא היתי מתבלבל,מאתמול לא השתנה הרבה.

דימדו..לא ירדתי על אף אחד

לא פגעתי באף אחד.. אם תקרא טוב..תראה שאני מגיב על מה שנאמר.. אני מכבד דיעות שונות משלי..ולא קוטל או מגרש אנשים שחושבים שונה ממני. מעולם לא פגעתי באף אחד ..אלא אם היה במילותיו מילים ברורות לפגוע בי.

דמדומים

New member
בלי להכנס לאשמתו של מי

איך ולמה התחיל,כך לך צאנס,תתחיל חדש...מכאן והלאה תבליג,ונראה...רוצה להוכיח שמעונין ויכול,הכדור אצלך,ממליץ בו להשתמש...

אין לי ספק..אם תקרא את השרשור

מההתחלה..תבין שזה היה סתם"עליהום" לא פוגע..רק רוצה להשתתף בדיון.. להביע דיעה..לספר מחשבה.. ופה אנשים שותלים לי בפה דברים שלא אמרתי בכלל.

כן..זו הרגשתי גם כן צפור גן עדן

אנשים פה מדכאים כל דיעה שונה משלהם..פשוט לא יאומן.. ועוד קוראים לעצמם נאורים..ומשכילים

שירלי6

New member
רוני

לא שאני מתיימרת אבל גם לאלה שתוקעים יש זכויות, לא?? אנו באנו לבנות ולהבנות.

rony34

New member
../images/Emo140.gif מסכימה

רק שלבנות אין כאן על מה.לא במקרה הזה בכל אופן.וחבל שתפוח אחד מוריד את הרמה לערימה שלמה. ואותך דווקא אוהבת לקרוא

shemesh22

New member
מתיימרת :)

וגם צודקת. פשוט לא יכולתי יותר להתאפק מתנצלת בשם הדמוקרטיה (פרח) ונשיקה לך

זו פלצנות לשמה..רוני

מי שם אותך לקבוע מי נמצא ברמה הראויה לכתוב בפורום ומי לא?

שירלי6

New member
אגוזי באמאשך

מינו אותי לעו"ד אז תן לי לטפל בעניינים. מותק, אני יודעת ת'עבודה שלי.

למעלה