איך התאפרתי היום?

ספרפור

New member
חחח יש לי צבעים אני פשוט לא משתמשת בהם

שזה אפילו יותר בעייתי

mayoo19

New member
עונה + תשובה ל"מאופרת 50"

ככה התאפרתי היום לעבודה: קונסילר select coverup של מאק מייקאפ סטודיו פיקס נוזלי סומק בלאשבייבי + קצת טנדרלינג שרום על עצם הגבה, איילינר דיפ דאון ומסקרה faux cills של YSL ושפתון סירופ המושלם של מאק. עברתי בעזריאלי ולא התאפקתי (כרגיל) וקניתי את הסומק הרמוני שהתלבטתי לגביו. ניסיתי אותו בערב והוא מושלם ! ממליצה גם לבהירות.. אגב, אני לא מכורה למאק...זה רק נראה ..

תתחדשי בובה

תכננתי מחר ללכת למק אני חייבת מייק אפ וקונסילר אז כנראה שאני ירכוש גם את ההרמוני ורציתי לישאול באיזה צבע השפתון "סירופ" ומה המרקם שלו?

SimplyMaya13

New member
עמדתי לעשות משהו יפה, אבל-

אבא הגיע מוקדם משציפיתי. קונסילר מהפלטה של העשרה קונסילרים של קוסטל סנטס על מה שנשאר מהפצעון האחרון שלי (התזונה הבריאה הזו היא תענוג). קונסילר אפרסנס פוטוג'ניק של לנקום מתחת לעיניים (לא אקנה שוב כמובן, הם מנסים על בע"ח, אבל אני לא אזרוק מוצר יקר כל כך לפני שהוא נגמר). סומק קרמי Tea Rose של NYX (אני מאוהבת בסמקים האלה ♥). עמדתי למרוח מסקרה ולעשות משהו עם הגבות הבהירות שלי, אבל לא הספקתי.

MacabreDoll

New member
היום התאפרתי בקרם לחות

כי אני חולה בבית ובא לי למות. בדרך כלל מדובר בקונסילר+פודרה סטודיו פיקס סומק עדין של רבלון צללית שימר שמפניה, חום בקפל של העין, קייק איילינר ומסקרה לאבלו, וזהו.

Koral440

New member
אני בנייטרלי... :)

פנים: אידיאליסט של אסתי לאודר הלט'י מיקס של בורז'ואה הצללות עם ברונזר מס' 2 של סטילה סומק אחד של ניוואה היילייטר של דה באלם- מרי לומינייזר עיניים: UDPP התאפרתי היום רק מהנייקד (האורגינלית...) סין על כל העפעף נייקד+באק בשקע וקצת טשטוש למעלה להגדרה בשקע ובC החיצוני- דארק הורס אייליינר בלאק טראק גם בתוך העין- למעלה שכחתי איך קוראים לזה... וירג'ין+ההיילייטר של דה באלם בעצם הגבה ובשק הדמעות (ככה אומרים tear duct נכון?) מסקרה לאש סובליים של ג'ייד- מדהימה!!! לשפתיים שמתי את חמאת השפתיים של קורס בwild rose וזהו... זה האיפור שאני עושה כשאני ממהרת...

וואו

אם זה מה שאת עושה כשאת ממהרת, מה את עושה כשאת משקיעה?! כל מה שאת עושה פה נחשב להשקעה אצלי

ענבאך

New member
יום של נסיעות +עייפות=

רק שפתון Fanfare, שבתוספת לעגילים יצר דווקא מראה מאוד מושקע...

irisw2

New member
גם אני אחרי שבוע לא התאפרתי עקב

אז החלטתי להתפנק לקראת סופשבוע, למרות שביומיום אני כן מתאפרת, אבל בגלל מחלה לא התאפרתי והגיעה אליי החבילה שהזמנתי מאסוס. אז הזדמנות לנסות, אז היום שמתי כך: מייקאפ של אילמסקה ה-skin base קונסילר מאק פרולונגוור פריימר לעינים של עפרה צלליות של אינגלוט 402 ו 399 לעצם הגבה 46 מסקרה של קאבר גירל lash blast פודרה מינראלית של מאק עפרון גבות של עפרה בכוונה לא שמתי סומק שבקרוב הולכת לקניון לנסות את הקולקציות החדשות שמגיעות היום לסניפים..
מגיע לי אחרי שבוע מחלה פינוק בשבילי ליום המשפחה

ספרפור

New member
וואי וואי עדכני על הסקין בייס... אני חומדת את

הדבר הזה! האחיות פיקסיוו הארורות הללו

irisw2

New member
אז אכן הגיעו היום 2 קולקציות חדשות

אחד shop cook והשני ורה.. התחדשויות בשרשור הנכון.. רק לצערי אין תמונות

alubash

New member
יפה :)

וורה נראית לי קולקציה חמודה, אני בהחלט אנסה את Flower Fantasy. אבל לא היום

דידו24

New member
אווו מחכה להתחדשויות!

אני אגש היום בצהרייים ערב לכמה דק' חפוזות...

IntoTheAirwaves

New member
איך התאפרתי אתמול

עיניים: צללית קרם של סופט טאץ׳ (החומה, שכחתי את השם...) כבסיס, סאטין טאופ על כל גלגל העין, במרכז גלגל העין צללית מוגבלת של מאק בשם קלו, בשקע סטאר ויולט וקצת האוקס של מאק, וכהארה על עצם הגיבה ובפינה הפנימית של העין ג׳סט, גם של מאק... ליינר שחור מבריק של לוריאל ובמעקה העין עיפרון של מאק בשם ארת׳ליין. מסקרה אייז טו קיל של ארמני... פנים: קולורסטיי אהובי, הצללות עם סומק מינרלי של מאק, אמבר משהו
סומק של קרליין מהסדרה החדשה בגוון פיץ׳. ויתרתי על שפתון ושמתי רק באלם כי השפתיים במצב מזעזע
וזהו
סורי שהכל בעברית, יותר נוח לי ככה...

למעלה