איך התאפרתי היום?

noa y be normal

New member
אה, קרוב
תודה.

vanillasky3010

New member
רעיון מעולה לפינה! ותשובה:

היום השתעשעתי עם צלליות ה - SMH החדשות שלי. שמתי צללית בסיס בצבע שמפניה ומעליה צלליות חומות ואפורות בגוונים שונים. בצילום משום מה זה נראה קצת ירוק, לא ברור למה
אפשר לראות כאן - http://youtu.be/ysgwiuDfHGM אני מאוד ממליצה על המוצרים שלהם. לצלליות יש פיגמנט מצוין, יש מבחר גדול של צבעים והאיכות מעולה לדעתי. אפשר לראות סווטצ'ים כאן - http://karlasugar.net/category/swatches/brand-swatches/stars-makeup-haven/ אני רכשתי אותן מהאתר הנפלא הזה - http://www.suite7beauty.com/
זה ממכר

תודה רבה באמת...

אני מבינה שזה אתר "בן" של ACW הזכור לרע, אחרי שהוא העלה את מחיר המשלוחה לארץ. כמה עולה כאן המשלוח?

vanillasky3010

New member
בבקשה תותי

פשוט חבל על הזמן. אני יכולה להתקע באתר הזה ימים שלמים. הסחורה משתנה כל הזמן אז אף פעם לא משעמם שם... המשלוח לא זול, כמו ב - ACW, והוא עומד על 20 ומשהו $$, סליחה מראש כי אני לא זוכרת בדיוק. אני משכנעת את עצמי שזה מתקזז עם המחירים המאוד זולים של צלליות סופר איכותיות וגם קיבלתי מתנה שווה - גלוס של SMH בצבע מקסים. המשלוח היה מהיר והגיע כעבור שבוע וקצת.

Chappi

New member
היום התאפרתי משעמם

מראה שאני עושה כשאני ממהרת ואין לי הרבה זמן ו/או חשק להשקיע: קונסילר סטודיו פיקס של מאק, פודרה לקיבוע הקונסילר של בנפיט צללית של מאק sweet satisfaction על כל העפעף וניילון של מאק בזווית הפנימית להארה, עיפרון של מאק seasonally spicy לאורך קו הריסים יוצא קצת החוצה כדי להקנות קצת מראה חתולי. מיאו. פריימר לריסים של מאק, מסקרה לאש ארכיטקט של לוריאל מייקאפ הלטי מיקס של בורז'ואה לגונה ברונזר של נארס, סומק מלבה של מאק, הארות עם פרל CCB של מאק אודם של מאק the faerie glen שאני הכי אוהבת בעולם והוא כבר נגמר לי
שמישהו יגיד לי איפה אפשר למצוא אותו! וזהו

Chappi

New member
חחח תודה

בדר"כ אני אוהבת לשחק יותר עם איפור העיניים אבל לפעמים בבוקר זה פשוט מתיש

lichlich

New member
גם אני התמכרתי ל- sweet satisfaction...

היא מהממת ומאוד מוצלחת מבחינת מרקם ועמידות...

Nightmare19

New member
אפרפר..כמו המזג אויר

הבסיס כרגיל (טיינט מירקל+קונסילר של וואו+צללית גבות של ביוטיקר) פיינטפוט פיינטרלי, מעליו הצללית סין בשילוב עם דארק דיווין של מאק, קצת צללית חומה כהה בשקע, הארה עדינה בעצם הגבה איילנר ממש עדין ודק שילוב של טנדרלינג עם הסומק הורוד-סגול של מאק ועל השפתיים קרים קאפ של מאק

לא ממש התאפרתי... הייתי כל היום בבית

אז רק בסיס - מייקאפ דאבלוור, קונסילר של לנקום, פידור במינרלי של מאד מינרלז. סומק "פמרגרנט" של סליק, ובאלם של לבלו. בצהריים הגיעה החבילה מאיביי
ואז הוספתי: מסקרה קיפודית של לוריאל (מדהימה) סומק קרמי של מייבליין ליפ באטר של רבלון, בגוון ורוד-סגלגל. אני מאוהבת בהכל! אחת הקניות הראויות...

ספרפור

New member
דווקא לא אהבתי את המסקרה הזו... ישבה אצלי

חצי שנה עם ותק של שני שימושים, זרקתי לפח ושמרתי רק את המברשת כי היא מעולה... הפורמולה רטובה מדי בשבילי. איך הליפ באטרס? שווה את ההייפ?

זו גירסה חדשה לדעתי...

הפורמולה מצויינת לדעתי, והיא עושה לריסים שלי משהו שלא ראיתי קודם... פתאום גיליתי ריסים שלא ידעתי שיש לי
הליפ באטר מדהים... כל-כך נעים על השפתיים, והגוון שאני קניתי ממש יפה (שוגר פלאם, 085)

ספרפור

New member
שתהיו לי בריאות.. איזו יצירתיות כך ביום רגיל!

אני בדרך כלל לא מתאפרת ביום יום אבל אם כן אז לעולם לא תהיה שם יותר מצללית אחת וגם היא תהיה בלתי נראית
כיף לכן שאתן יכולות ככה להתפרע עם האיפור, אני מרגישה מוזר לצאת ביום יום עם צלליות ועיניים דרמטיות

למעלה