איך התאפרתי היום?

איך התאפרתי היום?

בוקר טוב לכל חברות הפורום. זוהי פינה חדשה שבה כל אחת מכן מתארת איך היא התאפרה היום. כאן זה המקום להתלהב איך יצא האייליינר, להתלבט האם שילוב הצלליות הזה מתאים לך ולקבל הערות אחת מהשניה. ניתן ואף רצוי להעלות תמונה. מקווה שהשרשור הזה יפרח בהרבה תיאורים ותמונות שלכן

אז שאני אתחיל?

היום התאפרתי בקטנה כזה, די טבעי. לא שמתי מייקאפ, שמתי רק מעט קונסילר (של וואו) כדי לטשטש את חוסר שעות השינה. השתמשתי גם בצללית קרם של וואו, וגם בסט צלליות טבעי של וואו. שמתי גם מעט ברונזר של קרליין, ולסיום לובלו דובדבן. תמונה אין לי כי עדיין לא מצאתי מיקום אופטימלי לצילום, מבחינת האור לפחות. השתמשתי בהרבה וואו היום כדי לבדוק את מה שקניתי אתמול-התוצאות בשרשור המלצות והשמצות .

איך הסט של וואו?

הוא הייה נראה ממש חמוד אבל לא הייה טסטר =( הצלליות פיגמנטיות? (את מדברת על הסט באריזה בצורת ריבוע עם צלליות עגולות דיי קטנות? הייה עוד סט כזה של צלליות צבעוניות עם צללית אדומה שעשתה לי עיניים)

כנראה שלא

אני מדברת על סט בצורת מלבן, עם 5 צלליות. הסט בצורת ריבוע לא היה נראה לי מספיק פיגמנטי. עדיין אין לי דעה עליו כי הוא לא היה די עמיד על צללית הקרם של וואו. אני אנסה על הפיינט של מאק ואז נראה מה התוצאות.

אני כבר אוהבת את הפינה הזאת

היום התאפרתי בזווית החיצונית במוקפינו של א"מ ובקפל בכאמל, ועל גלגל העין צללית מינרלית של מינרלז בשם I C COOKIES (חומה בהירה מנצנצת מאוד) ועל עצם הגבה צללית שמנת מאט של ביוטיקייר מתוך סט צלליות מס' 11. אני מנסה לצלם את עצמי אבל זה יוצא מכוער ולא משקף את איך שזה יצא.. אולי בפעם הבאה

RUTHIE1

New member
אני היום בירוק...

בא לי הבוקר להשתמש ברביעיה ירוקה שקיבלתי מפרושופ, ועשיתי זאת. הבסיס היה פיינפוט גרינסטוק של מאק. על גלגל העין השניה בכהותה (לא הכי בהירה , זו שאחריה - מקווה שברור), בחלק החיצוני של העין הכהה יותר ובזוית החיצונית הכהה ביותר. בעצם הגבה ירוק חיוור מאוד מהרביעיה. איליינר - מאד מינרלס (לא זוכרת את השם אבל ירוק כהה מאט), תיחום תחתון בעפרון ירוק של מדינה מילאנו. מסקרה ירוק זית של קרליין. מייקאפ אברלסטינג של קלרינס, סומק קרם מייבלין ואורגזם של נארס. בלוט של מאק לקיבוע. למרות שנשמע כאילו יותר מדי ירוק, יצא יפה לדעתי.

אני ורדרדה

איפור עיניים בהיר ו"פוקח": פיינפוט Vintage Selection מקולקציית שמפייל של מאק על כל העפעף, וצללית ורודה-כהה של מאד מינרלז בגוון Chantily ב-Crease (מה המילה לזה בעברית?). איליינר סגול של NYX, ומסקרה שחורה. על הפנים: פריימר של לאורה מרסייר קולורסטיי של רבלון (כבר המון זמן לא השתמשתי אך פתאום התחשק לי) הצללה עם "הרמוני" של מאק" וסומק We Go Together של מינרלז. והיום בלי שפתון |בלונדינית| לא מצליחה לצלם את עצמי יפה! אשמח לשרשור טיפים בעניין...

טיפים בעניין הצילום

לא ימצאו אצלי. נמצאת באותה בעיה של צילום יפה. אולי אחת (או כמה) מהבלוגריות המנוסות יקחו את המושכות לידיים?

hollypop girl

New member
אני כחולה

הרוב מקליניק: מייק אפ מקליניק, ואחריו גם פודרה מייקאפ של אנה לוטן (בצבע יחסית כהה מהעור שלי, כדי להיראות פחות חיוורת) רול מעורר לעיינים של לוריאל. מסקרה של שסידו (אני לא אוהבת אותה אבל היא הייתה יקרה אז חבל לזרוק) וצלליות בגוונים כחולים של קליניק. אודם אדום של קליניק. וכל זה בשביל יציאה לסופר ולקופת חולים.

irisw2

New member
או איזה מתוקי בשעה טובה מזל טוב

המון נחת אושר וביראות
ושמו בישראל?

irisw2

New member
שם יפה ותתחדשי גם על האוצר

ודרך אגב איך הכלבה קיבלה אותו בבית שהגיע פעם ראשונה, אצלי אני זוכרת שמאי הגדולה באה הבייתה בפעם ראשונה לא הבינה מה הגיע ומאי שהתחילה לבכות הכלבה בכתה יחד איתה והתחילה לרוץ להביא צעצועים שלה על מנת לה להריגע אותה.. איזה זיכרונות מאז עברו 9 שנים פששש.. הזמן טס.

יו... איזו מתיקות מרוכזת

בשעה טובה עדי! שיהיה לכם המון מזל-טוב, בריאות ונחת

דידו24

New member
תודה!

אולי זה מסביר את השעות ההזויות שאני כותבת פה בזמן האחרון

למעלה