איך הכרתם את אביתר?

אכן יש לך טעם מוזר בכתיבת מילים.

קצת כועסת אבל מבינה לא נעלמת לי בכוונה פשוט שבינתיים כאן כל-כך הרבה קרה עכשיו אתה חוזר בחזרה אממממ..... זה לא קיטצ'י ודביק? "לא נעלמת לי בכוונה, פשוט שבינתיים כ"כ הרבה קרה, עכשיו אתה חוזר בחזרה"? אני לא מצליח למצוא את הגאונות פה. מצטער. אם תוכל לתת לנו את הפירוש שלך לשיר אני אשמח!
שמעתי את השיר גם, לא יודע, לא מצאתי בו שום דבר גאוני. החל מהליין באס, דרך תפקידי הקלידים והכינורות, וכלה בתפקיד של התופים. מירי מסיקה יודעת לשיר מעולה, אבל הקול שלה לא מדבר אליי. בכל מקרה אני מוצא עניין הרבה יותר גדול בשירים של אביתר בנאי, ובשירים של הדג נחש, ובשירים של מאיר אריאל.

oz18oz

New member
טעם טוב :)

אני שמח שלפחות יש עוד מישהו שאהב את אביתר בנאי ואת אריק..

מאיר אריאל? שלומי שבן?

הבילויים? דני הדר? אפשר להמשיך בניימדרופינג הזה לעד, והשם 'אריק ברמן' לא יכנס לשם אף-פעם. מילים מתוחכמות? בקוסמופוליטן הישראלי יש יותר פנינים-שנונות מאשר בדיסק שלו[ויסלחו לי כל הבנות 13 שמחכות לאריק ברמן ליד התחנה ברחוב קינג ג'ורג' 24, בפינה אין תחנה, והמונית כבר לא עונה. מתוך 'שטוזים לגיל הרך'].

TEENAGER1

New member
אז מפה כל זה התחיל

חברה', תשמעו, זה נורא משמח שאתם ככה מתדיינים ופעילים, אבל הרשו לי לבקש מכם להציץ רגע בראש הפורום, או פשוט לגלות לכם שכתוב שם "אביתר בנאי", לא "אריק ברמן", לא "הדג נחש", לא "היהודים" ואפילו לא "רוק ישראלי"... או בקיצור, אני מבקשת שוב להחזיר את הדיון הזה לנושא הפורום.

0mroosh

New member
היה זה יום סתווי. רוח צפון-מערבית נשבה בעורפי

והניפה תלתלי אל-על. בדיוק הכנסתי ידי כדי להוציא פינצטה לשם הסרת שערות הנחיריים שגדלו עקב הזנחה עונתית, והוא חלף, וביקש שאשאיר לו פיסות DNA אלו. הרוח המשיכה סוערת, מבטינו נפגשו. הוא הזמין אותי לגלידה, ביקשתי קפה הפוך. השאר, היסטוריה. [פעם, מכרו את האלבום הראשון ב19 ש"ח, בקנייה מעל 100 ש"ח בטאוור רקורדס, ואני חושב שקניתי אותו יחד עם אחד האלבומים של בריטני ודסטניז צ'יילד, כשהייתי ילדה מפגרת בן 11
].

הממ.. *דמיינו בועת פלאשבק*

אני מאמינה שאת אביתר שמעתי לראשונה במתי נתנשק, לפני המון המון שנים (נו, מתי שהוציאו אותי לרדיו אני מניחה). מעבר לזה לא שמעתי אותו עד לפני שנה בערך. אז נכנסתי לתקופת הברוש שלי. דודים שלי שומעים אותו גם כן - והם השמיעו את עומד על נייר כשהתארחנו אצלם - ונדלקתי על הסגנון. נכנסתי לאתר שלו, ואז התחלתי לשמוע בהיסטריה את ברוש. לפני כמה חודשים התחלתי לשמוע אותו יותר ברצינות, וזהו פחות או יותר :)

תמיד הכרתי אותו מסינגלים ברדיו

בעיקר את תחרות כלבים. אבל לא יותר מדי. ואז התחלתי להתעניין יותר במוזיקה וביקשתי בפורום של אהוד המלצות על דיסק חדש ועדי המליצה לי על הראשון של אביתר אז קניתי אותו ולא התאכזבתי ואפילו הרבה יותר מלא התאכזבתי
לאט לאט אני אקנה גם את הדיסקים האחרים שלו.

אהלן,

פעם ראשונה שלי פה בפורום [נעים מאוד :], מכיר את אביתר כבר לא מעט שנים. זה התחיל עם "מתי נתנשק" (- ששנאתי כבר משמיעה ראשונה
) ועם "יש לי סיכוי", בתקופה שבה שניהם נטחנו ברדיו. ל"יש לי סיכוי" התחברתי מאוד, לדעתי הוא אחד השירים היפים ביותר בעברית. לא קניתי את הדיסק שלו או משהו, התחלתי להתעניין בו ברצינות רק בתקופה האחרונה. יצא לי לאחרונה לשמוע כמה שירים מ"עומד על נייר" וגם מהראשון, והם עשו לי משהו שמזמן לא הרגשתי כששמעתי שיר. פתחו לי מקומות נעולים בנפש, פתאום הרגשתי מחובר יותר לעצמי, כאילו מישהו בא ותירגם את כל התחושות והמערבולות שבתוכי למילים. קניתי את "עומד על נייר", והשאר היסטוריה.. :) עוד שיר שלו שמאוד נגע בי, הוא "משיב הרוח", שכתב מירון ח. אייזקסון. למישו יש מושג איפה אפשר להשיג אותו?

טוב ../images/Emo9.gif

אבישי חורי, בין 15.5 מבאר-שבע. אוהב לצייר, לכתוב, לקרוא, לשמוע מוזיקה, לרכוב על סוסים ולשחק באולינג. שומע היהודים, אביב גפן, בנאים לדורותיהם, כנסיית השכל, קרן פלס, יהודה פוליקר, אפרת גוש, ברי סחרוף, מוניקה סקס, רמי וריטה, שלמה ארצי, עברי לידר, רונה קינן, יהודית רביץ, קורין אלאל, מטאליקה, נירוונה, פינק פלויד, נייטוויש, אוונסנס, אואזיס, אלאניס מוריסט, גאנז אנד רוזס, לד זפלין, מיי כמיקל רומאנס, קווין ואין לי כוח לכתוב עוד. וזהו. :)

אתה אומר לרכוב! ../images/Emo99.gif

אז אני בכל זאת לא הצדיקה היחידה שהייתה בשיעור הלשון הזה! תבורך! כולם מתקנים אותי כל הזמן..

אויי, איזה כיף, הקטנים משתלטים על הפורום ../images/Emo6.gif

יום הדין קרב ובא |מואהאהאהאה| אתה שומע מוזיקה טובה, ידידי

למעלה