איך הכרתם את אביתר?

Saffron

New member
"משיב הרוח" נמצא באלבום המצוין "סימנים",

משירי מירון ח. איזקסון. יש שם שיר נוסף שאביתר הלחין ומבצע ("דברים מסוכנים"), וחוץ ממנו משתתפים באלבום יוני רכטר, אפרת בן צור, אלון אולארצ'יק, אלי מגן ועוד.

תודה!

פעם הייתי בסדנת כתיבה עם מירון ח. איזקסון, הוא בנאדם ממש מדהים... מוכשר לאללה. אני אשקול עכשיו ברצינות לקנות את "סימנים."

Shir FGS

New member
ממש ממש מזמן,

כשהייתי בת סביבות העשר, דרך השיר 'כלום לא עצוב'. המ. מתי התחלתי לשמוע את זה הדחקתי. אני לא זוכרת. את הדיסק [הראשון] קניתי....לפני שנה או שנתיים. כנראה שם התחלתי לשמוע אות שוב, אבל שמו היה מוכר לי מאז ומתמיד. :) אגב, חזרתי מחמישה ימים מחוץ לבית :) צפון+כנרת זה אחלה.

../images/Emo9.gif

דרך אנשים, אי-שם בכיתה ח'[שזה יוצא ב2002, 2001?]. התגלגל לכל הופעה אפשרית בירושלים של הסיבוב הקודם['גיטרה ופסנתר' ?]. הפסקתי להכיר אותו מתישהו במרץ אשתקד, וחזרתי להכיר אותו אחרי ש'שיר טיול' התנגן לי באמפי באופן אקראי:)

poomiki f

New member
אחת שמביטה מהצד...

היי לכולם, מקריאת השירשור הזה אני מבינה שאני בין הבודדים שמכירים את אביתר מתחילת הדרך שלו... אז אני הכרתי את אביתר ב- 1997, קצת אחרי שהדיסק הראשון יצא. הייתי בעצרת הזיכרון ליצחק רבין ואביתר הופיע שם עם "יש לי סיכוי". שבוע אחרי בערך, נסעתי עם להקת המחול שרקדתי בה ליום כיף ואחד מהחבר'ה הביא לי לשמוע את מה שהיה בדיסק מן שלו ופתאום נתקלתי בשיר וגיליתי שזה הדיסק שלו. אז לקחתי את הדיסק וצרבתי (כי הייתי ילדה קטנה שלא מבינה כלום... לימים, קניתי את הדיסק במחיר מלא) והתאהבתי (זוכרת שבערך 4 שנים אחרי, נסעתי לבלות עם חברות וכאשר נכנסתי לאוטו הדיסק של אביתר התנגן לו בקול. כששאלתי לפשר העניין, הן ענו לי ש"הוא פשוט מדהים". כאילו... זה מה שאני אומרת לכן כבר 4 שנים, לא???
). אגב, בזכות אביתר למדתי לאהוב את מתי כספי, שמסיבה הזויה ולא ברורה לא אהבתי בצעירותי. אבל זכיתי להיות במקרה במופע של אביתר בנאי וחברים שרים מתי כספי, בפסטיבל ערד, וכך גם מתי כספי זכה לעדנה מחודשת. ב"שיר טיול" זכיתי במבצע באינטרנט כאשר הוא יצא. הדיסק שכב לו 4 שנים במגירה עד שבתורנות שבת אחת בבסיס החלטתי להעניק לו הזדמנות... והתאהבתי שוב. כשהסינגל של "תחרות כלבים" יצא לרדיו התרגשתי לשמוע שמגיע דיסק חדש, אך בדיוק טסתי לחו"ל ונשארתי באפלה. למזלי הרב, הדיסק יצא שבוע לאחר שחזרתי לארץ וכמובן נקנה ביום הראשון שהופיע בחנויות... וכך יהיה גם בדיסק הרביעי, החמישי, השישי....................

TEENAGER1

New member
שלום../images/Emo13.gif

רק רציתי לציין שהפורום הוא ממש לא מייצג של הקהל של אביתר... בהרבה הופעות, לדוגמא, ממש שומעים שיש קהל של האלבום הראשון. וברוכה הבאה.

למעלה