האמת שלא היה כזה מאכזב.. =]
קודם כל, אני חדש פה בפורום.. קוראים לי אסף שושני, אשקלון, כיתה י'. עשיתי קורס למי שמכיר [בנתיים זיהיתי רק את יערה ורון.. מ'מצב?!] אז לת'כלס.. לפי מה שהבנתי לפני הכנס, הייתי בטוח שהכנס הולך להיות הכי לא מאורגן ומבאס שיש! את האשדודים תקעו באיזה חור שיש בו חולות צבעוניים ואת כל השאר במקום אחר, מה שביאס כמעט את כל המשצים. חודש לפני, כל יומיים שינו מסלול ככה שהיה מצב אצלנו בבית ספר שילדים היו צריכים להכין הדרכה שלמה יום לפני הכנס, רק כדי להיות בטוחים שהם עושים על המסלול הנכון... (חח ואפילו לא הזכרתי את העובדה ש-20 פשצים לא יצאו בגלל שהייתה הגבלה .. WTF?! חשבתי שהמטרה היא לגייס כמה שיותר משצים ופשצים, ולא להבריח אותם..) אבל... האמת שהכנס לא היה כל כך נורא, ואפילו די כיף! :] המסלולים היו די סבבה והמקום שישנו בו היה מעולה! (למרות שהאשדודים היו חסרים...) המסיבה שעשו בלילה הייתה הכי כיפית שיכלה להיות, וסה"כ היה סבבה

ביום השני לקחו אותנו לקניון באילת [עזבו ת'קניון, כולם ברחו לטיילת
...] והיה די נחמד. בקיצור קראתי פה קצת על רעיון להקים איזשהי הנהגה למחוז שתקבע הכל, כי לפי איך שכל המחוז מתנהל עכשיו.. המצב בקרשים.. :| לא יודע אם זה ממש יכול לצאת לפועל, אבל חייבים לעשות קצת בלאגן כדי שייקחו ברצינות את כל הקטע של האירגון.. אני בטוח שבמחוזים אחרים זה לא היה קורה.