איך היה כנס חנוכה?!

Noamc3

New member
שיקו- מחזק אותך..

פעם ראשונה שאני פה בפורום
ממש נחמד כאן חחחח אני נועם מש"צ ממחוז ירושלים נעים להכיר יום טוב ושבת שלום

maork2

New member
אתם צריכים--->חייבים לראות

את הפורום של מחוז ירושלים. אין איאפשר לתאר את השמחה והאושר של הילדים האלה בהודעה אחת !! כנסו ותראו.

חחח רציני

כל אחד מספר אחד לשני כמה הוא אוהב אותו... וכמה שהוא תורם יותר ממנו.. חח זה הזוי

maork2

New member
ממש פורום אהבה ותודות!!

מרגש:-* מאוד.... חחח ובלי קשר לפרסומות. אני לא יתחיל לעשות העתק הדבק לכל הפורום שלנו...חחח כנסי פעם אחת לא יקרה כלום.

asafsho135

New member
חחח נכנסתי, ראיתי..

ופאקק!! זה נראה כמו טלנובלה :)) חחחח יותר מדיי אני אוהב אותך בפורום אחד.. הלוואי עלינו

asafsho135

New member
האמת שלא היה כזה מאכזב.. =]

קודם כל, אני חדש פה בפורום.. קוראים לי אסף שושני, אשקלון, כיתה י'. עשיתי קורס למי שמכיר [בנתיים זיהיתי רק את יערה ורון.. מ'מצב?!] אז לת'כלס.. לפי מה שהבנתי לפני הכנס, הייתי בטוח שהכנס הולך להיות הכי לא מאורגן ומבאס שיש! את האשדודים תקעו באיזה חור שיש בו חולות צבעוניים ואת כל השאר במקום אחר, מה שביאס כמעט את כל המשצים. חודש לפני, כל יומיים שינו מסלול ככה שהיה מצב אצלנו בבית ספר שילדים היו צריכים להכין הדרכה שלמה יום לפני הכנס, רק כדי להיות בטוחים שהם עושים על המסלול הנכון... (חח ואפילו לא הזכרתי את העובדה ש-20 פשצים לא יצאו בגלל שהייתה הגבלה .. WTF?! חשבתי שהמטרה היא לגייס כמה שיותר משצים ופשצים, ולא להבריח אותם..) אבל... האמת שהכנס לא היה כל כך נורא, ואפילו די כיף! :] המסלולים היו די סבבה והמקום שישנו בו היה מעולה! (למרות שהאשדודים היו חסרים...) המסיבה שעשו בלילה הייתה הכי כיפית שיכלה להיות, וסה"כ היה סבבה :) ביום השני לקחו אותנו לקניון באילת [עזבו ת'קניון, כולם ברחו לטיילת
...] והיה די נחמד. בקיצור קראתי פה קצת על רעיון להקים איזשהי הנהגה למחוז שתקבע הכל, כי לפי איך שכל המחוז מתנהל עכשיו.. המצב בקרשים.. :| לא יודע אם זה ממש יכול לצאת לפועל, אבל חייבים לעשות קצת בלאגן כדי שייקחו ברצינות את כל הקטע של האירגון.. אני בטוח שבמחוזים אחרים זה לא היה קורה.

Spidi man

New member
בכל מחוז יש פשלות...

השאלה אם לומדים מהם, וכנראה שלא. כנס סוכות: החבר'ה מאילת חצו את כל הארץ. כנס חנוכה: החבר'ה מאשדוד ישנו במקום אחר. כנס פסח: נחכה ונראה... מי שרוצה לחזות את העתיד ולשלוח מעכשיו ניחושים, מוזמן. [יש גם פרסים למנחשים נכונה] הנהגה לא תעזור לנו, המרחקים גדולים מידי, מה שכן, יש רעינות אחרים...

../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח הרגתתתת אותייייייי XD עלק "מי שרוצה לחזות את העתיד ולשלוח מעכשיו ניחושים, מוזמן. [יש גם פרסים למנחשים נכונה] " קורעעעעע........
וואי ירדו לי דמעות

הייייייייייייייייייייייייייייייי!!!

יא גונבת בדיחותתתתתתתתתת!!! לא אסלח ולא אשכח!!!!!!! ואחרי אשקלון, באר שבע P:

עוז

גם הקורסים בזמן האחרון פשלה גדולה (2005 ו2006.. משנה לשנה יורדת הרמה\: ) אז שתוק ואל תדבר רק על הכנסים. במיוחד לא כשאתה יודע שזה עוד לפני מהקורסים עצמם.

Spidi man

New member
קודם כל תרבות דיון..

בלי "שתוק" וכדומה זה לא לעניין. תאמין לי שאני מכיר את המחוז הרבה יותר טוב ממך, ואני יודע בידיוק מה קורה בו.

למעלה