איך היה כנס חנוכה?!

ניצניזם

New member
מעולה! מחוז ירושלים -אריות ונמרים!!

היה פשוט כיףףףףף לאנורמלי!!!!!!!!! :) אוהבת אותכם הכי בעולם! שניצה!

אכן...

מחוז ירושליים היה כנס מדהייים!!!!!! מחוז ירושליים----> מתה עליכם!! ורון... כשכתבת את ההודעה.. אנחנו היינו אי שם בעיצומו של הכנס :p

נראה לי שאת אוהבת לעוות לי את השם

P: פעם שניה או שלישית P: אממ.. טוף שמחה שנהנתם =] לי היה... חחח היה כיף ברמות מטורפות אני חולה על הבאר שבעים =]

yara derei

New member
מגעילללללללל

גועלל נפשש!! מבאססס!! דוחהההה!!! נהנתיי אבל לא כמו בכנסים אחרים..=\ לתקוע את האשדודים בתמנע לבד.??? מי חשב על זה?!? אוףף היה כ"כ מבאססס ציפיתי להרבה יותר..=\ וגם הפש"צים - היו טובים והיו כאלו שהיה בא לי להדביק להם כאפהה ואנשים באו לי לכנס מ"שצים עם חולצות של צופיםםםם בעעעעע זה הגעיל אותיייי נהנתיי לראות את כולם, אני לא ישקר..באמת שנהנתי=] והמסלולללל איזה מדהיםם הואאאאאאאאאאא היינו בהרי אילתתתתתתת וואאיי וכל הנוףף הזהה של הים מול ההרים וכל העיר בכלל וואייי אייןן המסלולל ממש תענוגג למרות שהיה טיפה קשה במסלול היה יפההההה כ"כ!!!! לסיכום: היה נחמד פלוס מינוס לא יותר מיזה - ויש הרבה מקום לשיפור מכנס לכנס אנחנו מדרדרים וזה ממש לא טוב אוצים שינויייייייייי חחחחחחח

P:

אממ... טוף אמרתי כבר שלא ציפיתי? P: פעם קודמת, האילתיים נדפקו, ונדפקו חזק. הפעם תורם של האשדודים... פעם הבאה... לכי תדעי P: לפחות ראינו את האשדודים ביום השני =] תתנחמי בזה חחחח לא ראיתי אף משצ עם חולצת צופה >< רצינית היה דבר כזה?! בושה... ( P: ) היה כיף במסלול... זה אין על מה לדבר אבל הוא היה קללללללללללללללללללללללללללל מידי לא יודעת... כולם היו איטיים כאלה... תכלס אם הייתי עושה את המסלול לבד, הייתי מסיימת בפחות מחצי מהמזמן שכולם עשו אבל היה כיף לעזור לאישתי מאחורה =] אחח... המדהימה הזאת =] ואני גאה בה על זה שהיא הצליחה את המסלול!!! ורד-------> אני 3> אותך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! הכנס היה לא מאורגן בגרוש אבל למדתי לא לצפות ולא להתאכזב... לקחתי את הדברים הטובים שהיו, ובזה נגמר הסיפור =] והיה ממש כיף לדעתי היה ממש ממש ממש כיף אני נהנתי המון יאללה... נראה איך ילך בכנס פסח P: למרות שרוב הסיכויים שבפסח אני לא באה... תהנו אתם =] לכו תדעו... אולי דברים ישתנו P: והכנס יהיה מאורגן ומושלם ב100%... חחחח

Spidi man

New member
אם הכנסים כל כך חשובים לכם...

אולי תתחילו לעשות שינוי. אתם מחכים בשילוב ידיים לכל כנס ולא מביעים את דעתכם במקומות הנכונים, במקומות שבהם אולי תוכלו לעשות שינוי ולשפר את הכנסים במחוז. אני חושב שאם אתם רוצים להגיד כמה "גועל נפש", "מבאס", "דוחה", היה הכנס אז הגיע הזמן שתעשו משהו. קחו קצת יוזמה, זה לא הורג.

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

אני חושב שאם את אומרת דבר כזה, את כבר יודעת שאת (לפחות), לא מסוגלת לעשות את השינוי ולקחת את היוזמה. אתם קובעים לעצמכם את השם - לא ההפך. אם את מגיעה בגישה שאת לא יכולה לשנות ולקחת יוזמה ורושמת "תיהיו כמו הצופים", אז כנראה שבאמת יש הבדל בנינו לבניהם (למרות שלא אמור להיות).

../images/Emo2.gif

אני בשוק, אני בהלם, אני המומה! (במילים אחרות, אני ב"שית טיפוסית P:) אני אמרתי מה שאמרתי, כי זה מה שאתה כל הזמן חופר לי בראש ---> שהצופים הם היוזמים ושאנחנו לא. ולא אמרתי את זה כי אני לא מסוגלת ל... כל מה שאמרת. ואם אתה באמת אמרת שאני לא יוזמת ולא מסוגלת לעשות שינוי... אז יש לי חדשות בשבילך.

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

לא יודע בכלל מאיפה הכנסת את הצופים. אני לא רשמתי מילה אחת שקשורה אליהם בהודעתי הראשונה. כמו שאמרתי, אתם קובעים לעצמכם את השם, ואין שום קשר לצופים או לתנועה אחרת, אלא רק אליכם - משצים. אני מבין את בעית הכנסים אצלנו מקרוב, וכל מה שיערה ואחרים רשמו זה נכון, ובצדק, אבל אתם צריכים לחשוב מה אפשר לעשות כדי לשנות את זה, ולא לשבת ולחכות לכנס הבא מבלי לתת את דעתכם. זה הכל.

אצלנו למשל...

במחוז ירושליים יש הנהגה, אין לי מושג אם במחוזות אחרים יש. אצלנו ההנהגה בעצם מורכבת מנציג מכל בית ספר והיא באה למען המשצים עצמם! מתוך ההנהגה קמה וועדת חנוכה ושותפו בה אנשים נוספים שלא מתוכה, והיא קבעה את סדר היום, את המסלולים, כמעט את הכל! אם קיימת אצלכם הנהגה זה התפקיד שלה וכדאי להביא אליה את התלונות, ואם לא.... אולי יש צורך להקים אותה? אם תרצו יותר פרטים בקשר להנהגה.. תשאלו... אני אשמח לענות ממה שאני י ודעת, וסיון היאבין המקימים של ההנגה אצלנו אז אני משערת שגם היא תוכל לענות...!

yara derei

New member
תשמעי..

אצלנו במחוז זאת בעיה ממש גדולה!! יש לנו מחוז גדול!! זה מאילת עד אשדוד!! תחשבי על כמה המחוז גדול!! אילת, ב"ש, כל המגזר הבדואי, דימונה, ק. גת, אשקלון, אשדוד, מיתר, עומר זה מלא ישובים!!לעומת זאת מחוז ירושליים..זה רק ירושליים והישובים שבאזור..ותקני אותי אם לא.. אז קל לכם יותר להפגש ולהזיז את הדברים במהירות...לנו זה ממש קשה.. ועכשיו שאין לנו אתר אז זה בכלל קשה..אין לנו מקום שנוכל אפילו לפתח דיון על איך כמה איפה ולמה.. קיצור לא יודעת...אני חושבת כמוך האמת.. ועכשיו דברתי עם רון בפרטי ואני חושבת שכן יצא משהו מהדבר הזה שנקרא "הנהגה".. אגב, הייתה הנהגה היא לא עשתה הרבה בת'כלס והיא נפלה איכשהו.. לא יודעת..רון אמרה לי..חח
שבת שלום ויום טוב..

Spidi man

New member
לא היית הנהגה במחוז.

לפחות מאז 2001. היה נסיון להקים הנהגה, שלא קמה בסוף, ככה שהיא לא נפלה (כי היא גם לא קמה). לא צריך הנהגה בשביל הדברים האלה, אפשר לפעול בהמון דרכים, רעיונות יש בשפע, צריך מי שיקח את הפיקוד.

חחח בדיוק

יערה לא אמרתי שהיתה הנהגה, אלא שניסו לעשות אחת כזאת, וזה פשוט לא הצליח. ירדו מזה מהר מידי. לא היה בכלל צ'אנס להפעיל את זה---> וזה חבל.

לא יודע

מאיפה הכנסתי את הצופים...?! להזכיר לך שיחות שלנו על המשצים של מחוז דרום, ועל כך שאתה הבנאדם שנשאר הכי הרבה במשצים, ועל ההצעה שהילדים, נכדים ונינים שלך ימשיכו את המסורת שלך במשצים...?! ובמקום זה, כתגובה, אמרת לי משהו שאני מעדיפה לא להגיד פה... אחרת כולם ירמסו אותך, וחבל P: זה היה כלכך מעליבבב...!!! (את המשציםםם!!!) אמרת, שבמקום למשצים, תמליץ לילדים, לנכדים ולנינים שלך ללכת למקום אחר... ואותו אני לא אגיד. קיצר, אחרי שהבנת למה התכוונתי, זה בטח עונה לך על השאלה ששאלת מקודם.

למעלה