איך הזמן

מֵירַב

New member
כשהייתי בי"א (נדמה לי) הפריטו אתכם,

או לפחות חדר האוכל הופרט. היינו מקבלים תלושי אוכל לחד"א בימים שלמדנו עד 3. אחרי כמה חודשים הפסיקו עם זה וזה היה בתשלום.

MsUnderstood

New member
תני לי רגע לחשב...חחח

זה היה כשאני הייתי בכיתה ג'... אז כן...לך בי"א...חחחחחח בחיי שספרתי רגע שנים...חחחחח כן,עוד בזמנים שלי ביומארוך קנו כרטיסיות אוכל...אבל עכשיו בחדש יש קפיטריה כבר לא הולכים לחד"א המהולל שלנו שבגללו כל הקיבוץ חשב שיש לי חבר 2..חחחחח

מֵירַב

New member
אחחחחחח, כמה ביליתי כילדה בקיבוץ..

יחד עם הנכדות של המטפלת שלך
שרצנו בבריכה, בלסנו בחדר אוכל, התנדנדו בנדנדות שלידו, טיילנו שם המון..

MsUnderstood

New member
אין על הקיבוץ שלי!!

ולצערי הרב הגן עם הנדנדות שליד החד"א שופץ ונקרא היום על שם מישהו מהשכבה שלך אני חייבת להכניס משהו דיכאוני

מֵירַב

New member
../images/Emo7.gif אני עדיין מסרבת להאמין שהוא יישאר צעיר

לנצח. אגב, באוטובוס מהאוניברסיטה הביתה, השבוע, ראיתי מישהו מה זה דומה לו... כמעט השתבצתי.

MsUnderstood

New member
יותר מוזר לראות וידאו שלו או תמונות במפתיע

אבל דיי עם הדיכי

מֵירַב

New member
קלטת הוידאו של סוף י"ב, של ההופעה..

עדיין קיימת. לא מעזה להציץ. יאללה, נחליף נושא... איך היה מזג האוויר באוניברסיטה?

אם כבר דיונים על קיבוץ

אולי מישהו כאן היה בלינה משותפת עד גיל 10 לפחות ומוכן לענות לי על שאלון קצר לעבודה סמינריונית? מובטחת תרומה למדע, תהילת עולם ותודתי הנצחית.

MsUnderstood

New member
נראה לי שאנחנו צעירים פה בשביל זה

פה הפסיקו את זה לפני איזה 25-26 שנה אז להיות בן 10 לפחות.... אבל אולי אבא שלי יסכים לענות...

MsUnderstood

New member
את בטח בקיבוץ של שמוצ..

כמה שזכור לי אח שלי הגיע לקיבוץ בגיל 3 ואולי ישן שנה בלינה המשותפת..

זיהוי נכון...

רגע, אז את קיבוצניקית שכל כולה מלינה משפחתית? אם כן, גם את יכולה לענות לי על השאלון! עוד הידד!

MsUnderstood

New member
אני אענה וגם אחותי..

אמרתי לדוד ודודה שלי שגם היו בלינה המשותפת..אני אראה אם אני אוכל להביא להם את השאלון שיענו..

אין צורך ללכת רחוק מדי

אנחנו צריכים בסך הכל 10 לינה משותפת ו-10 משפחתית, ויש עוד שניים חוץ ממני שמעבירים שאלונים... אבל אני ממש ממש מעריכה את העזרה והנכונות.

MsUnderstood

New member
חשבתי שיותר...

אם יום אחד תצטרכי הרבה... יש קיבוץ ליד האוני עם המוווווון אנשים...חחחח

מֵירַב

New member
שאלתי את אמא שלי, היא מסכימה, אבל../images/Emo26.gif

היא ילידת 1956, כך ששהתה בלינה משותפת מ1956 עד 1969. אם זה עוזר לך, תודיעי

למעלה