איך הזמן

niva99

New member
איך הזמן ../images/Emo1.gif../images/Emo160.gif

כבר סוף אפריל מה שאומר שעוד חודשיים ה"סיוט" מתחיל
Oh mama

MsUnderstood

New member
כן...כבר התחלתי לחשב את הימי לימודים שיש לי

מול הימי עבודה שכנראה אני לא אעבוד בהם... והכי גרוע שבחודשיים האלו יש לי איזה 5-6 עבודות ומבחנים..

niva99

New member
ואני מחשבת את ../images/Emo54.gifקיצי לאחור ........

מי אמר שלמה ארצי ולא קיבל ?

niva99

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo18.gif../images/Emo63.gif../images/Emo16.gif../images/Emo211.gif../images/Emo50.gif

ה-מ-ב-ח-נ-י-ם... עם הרבה לחץ חוסר בשעות שינה מהולים בשוקולד ושאר מתוקים.

amitk80

New member
בהצלחה!

שיהיה לך בהצלחה! יבוא יום ותתגעגעי ליום שבו היית סטודנטית תאמיני לי. מסיפורים שאני שומע מחברים שלי שעובדים זה ממש ככה.

MsUnderstood

New member
את זה אמרו גם על הבצפר

אם תעבוד במה שאתה אוהב/רוצה ואם תרגיש טוב בעבודה לא תתגעגע לשום תקופה...אי אפשר להישאר בעבר ולחשוב שאז היה יותר טוב

amitk80

New member
לא מדויק

בזמן שאתה סטודנט מקבלים מלא הנחות במקומות שונים (מסעדות, מכשיר סלולרי, הופעות) ויש הרבה מסיבות באוניברסיטה ולדעתי נוף מדהים מהאוניברסיטה. זאת תקופה כייפית שאחר כך במקום עבודה לא בהכרח יש אותה. לרוב יש לחץ להספיק משימות ועוד. זכותך לחשוב ככה ותאמיני לי גם אם אני אעבוד במקום עבודה שאני אהנה בו אני אתגעגע לתקופה הזאת. אולי לגביך זה משהו אחר.

MsUnderstood

New member
עוד לא יצא לי כנראה להנות הטבות הסטודנט

חוץ מהפלא אבל זה עוד ההמשך של החייל שהיה לי ככה שזה לא במיוחד לסטודנטים... הופעות מסעדות וזה לא ממש שמעתי שיש הנחות... נוף מדהים יש לא רק מהאוני כמה שהנוף מקסים ממנה, גם הנוף מהגינה שלי מהמם!! עכשיו אין לך לחץ להספיק משימות?אתה כנראה חיי טוב כי כל תרגול שיש לי אני רק מקבלת עוד מבחנים ועבודות אז לחץ לא חסר
חבל להתרפק על זכרונות העבר ולחשוב כמה עכשיו לא טוב,זה לא עוזר בחיים..תאמין לי שהתקופה של התיכון הייתה לי מעולה+ ומירב אולי זוכרת איזה כיף בבצפר למי שמיגור יותר מלכולם אבל זה לא אומר שאני אשב ואתגעגע לתקופה הזאת כמו שאני לא אשב ואגיד אוי כמה טוב היה להיות סטודנט וידוע כבר שיש לנו השקפות שונות על החיים...

../images/Emo127.gif תקופה מלחיצה

אם אשאר בשפיות ובחיים אחרי 26.6, זה יהיה טוב.... אני לא רואה את הסוף, אני רואה רק את העבודות...

מֵירַב

New member
מירב בהחלט זוכרת את הביצפר כמקום כייפי

בכלל, קיבוץ זה כייפי (חוץ מהכובסות, הרכלניות....) אבל אני אשאר עם העיר
אני מתגעגעת להרבה תקופות בחיי, אבל שמחה שהגעתי ויצרתי לי את החיים שלי כמו שהם נראים כיום.

MsUnderstood

New member
קיבוץ זה מעולה

במיוחד שיש מנהל מעצבן שאומר שהמזגן יוצא מהכסף שלו ואני אומרת לו...לא,זה יוצא מהכסף שלי אני מהקיבוץ ואתה לא מהקיבוץ אז שב בשקט ואני באותה דעה כמוך

MsUnderstood

New member
לא...

מישהו אחר שחושב שהוא מנהל המשתלה כבר הצעתי לארגן לו את המסיבת פרידה אבל גם מנהל המשתלה כבר לא אוהב אותי כי אני מתלוננת בצינורות גבוהים על מה שהולך בעבודה... החיים טובים בתור חבר קיבוץ...חחחחח

מֵירַב

New member
כן, הקיבוץ שלך ידוע בחיים הטובים שלו../images/Emo3.gif

גם גבעת ברנר ושפיים - אאל"ט. יש בזה משו?

MsUnderstood

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifהקיבוץ במצב בסיידר+

אנחנו לא מהעשירים אבל לא חסר...

למעלה