אפשר מקדונדלס אבל אני ממליץ ללכת על ארוחת מק צי'קן. השניצל שלהם כלל לא רע.
A amitk80 New member 8/11/09 #30 אפשר מקדונדלס אבל אני ממליץ ללכת על ארוחת מק צי'קן. השניצל שלהם כלל לא רע.
M mesoo New member 8/11/09 #37 בשבילי מקדונלדס זה רק מק רויאל חריף עם בלי עגבניה ואקסטרא בצל וירק בדיוק דיברתי עם אמא על זה שאצלי תמיד יש מקום לעוד משהו טעים ללא קשר למה אכלתי באותו יום
בשבילי מקדונלדס זה רק מק רויאל חריף עם בלי עגבניה ואקסטרא בצל וירק בדיוק דיברתי עם אמא על זה שאצלי תמיד יש מקום לעוד משהו טעים ללא קשר למה אכלתי באותו יום
A amitk80 New member 8/11/09 #39 מעניין כמה זה עולה באוניברסיטה. אני חוץ משניצל לא נוגע בשאר ההמבורגרים שלהם. האמת שאני מאד אוהב את הווק ואת הג'אפניקה.
מעניין כמה זה עולה באוניברסיטה. אני חוץ משניצל לא נוגע בשאר ההמבורגרים שלהם. האמת שאני מאד אוהב את הווק ואת הג'אפניקה.
B berta84 New member 8/11/09 #31 אל תשלי את עצמך, זה לא "הם" שיצאו הם דווקא סרבני פינוי ומיטיבים להתיישב בצמיגוני המותניים ו/ או בצלוליטיס בישבן
אל תשלי את עצמך, זה לא "הם" שיצאו הם דווקא סרבני פינוי ומיטיבים להתיישב בצמיגוני המותניים ו/ או בצלוליטיס בישבן
מ מֵירַב New member 8/11/09 #38 גם השרשור הזה מתדרדר מרגע לדודלי../images/Emo4.gif בלעכס. מגעילים שכמותכם!
S stkachov New member 8/11/09 #12 מה נסגר פה אתכם פיצות, המבורגרים... מה עם איזה סלט עלים ירוק? אוכל בריא??
B berta84 New member 8/11/09 #33 מאיזו בחינה? אמא שלי מכינה את הבצק בלי ביצים אבל אני לא סגורה על זה וגם הבשר בעצם מוכנס לתוכו כשהוא טרי ככה שהבשר הוא רק מבושל אבל ניראה שיש גם ורסיות בהן מוסיפים בשר מטוגן
מאיזו בחינה? אמא שלי מכינה את הבצק בלי ביצים אבל אני לא סגורה על זה וגם הבשר בעצם מוכנס לתוכו כשהוא טרי ככה שהבשר הוא רק מבושל אבל ניראה שיש גם ורסיות בהן מוסיפים בשר מטוגן
N niva99 New member 9/11/09 #41 הבשר נא עם בצל עסיסי ופלפל שחור גרוס עבה. ולבסוף מכינים מין מטבל כזה מחומץ רווי בפלפל...