איך בא לי עכשיו !!! אוףףף
M mesoo New member 7/11/09 #3 להכין זה מש לא לקנות ממ האוטו לא כאן ולכן אני צריכה לחכות. יש למקדונלדס שירות שליחים?
D deathcaster New member 7/11/09 #10 תשובה מקדונלד= לא טעים+ לא מצדיק את הכסף+ לא טבעי (הכל עשוי ע"י מכונות אפילו הסלט) = איכסה המבורגר של מקדונלד הוא כמו סוליית הנעליים המפורסמת מהסרט של צ'רלי צ'פלין
תשובה מקדונלד= לא טעים+ לא מצדיק את הכסף+ לא טבעי (הכל עשוי ע"י מכונות אפילו הסלט) = איכסה המבורגר של מקדונלד הוא כמו סוליית הנעליים המפורסמת מהסרט של צ'רלי צ'פלין
ה הכנימה נחמיה New member 8/11/09 #13 ../images/Emo127.gif אם כבר מזמינים עדיף להשקיע עוד כמה שקלים בהמבורגר איכותי ולא בסוליה. ממילא המחיר של מקדונלדס בארץ הוא לא בדיוק מחיר של ג'אנק פוד אלא יקר יותר מדי.
../images/Emo127.gif אם כבר מזמינים עדיף להשקיע עוד כמה שקלים בהמבורגר איכותי ולא בסוליה. ממילא המחיר של מקדונלדס בארץ הוא לא בדיוק מחיר של ג'אנק פוד אלא יקר יותר מדי.
N niva99 New member 8/11/09 #18 לא יודעת איך זה מבחינת האיכות אבל מבחינת הטעם - הבורגרים של בורגראנץ' הרבה יותר טעימים. במיוחד הספרדי עם הרבה
לא יודעת איך זה מבחינת האיכות אבל מבחינת הטעם - הבורגרים של בורגראנץ' הרבה יותר טעימים. במיוחד הספרדי עם הרבה
ה הכנימה נחמיה New member 8/11/09 #19 אני במיוחד אהבתי את של ברגר קינג כי הוא הכי פחות סולייתי. מבחינת צ'יפסים, הצ'יפס המומלח יתר-עד-המידה של מקדונלדס שולט.
אני במיוחד אהבתי את של ברגר קינג כי הוא הכי פחות סולייתי. מבחינת צ'יפסים, הצ'יפס המומלח יתר-עד-המידה של מקדונלדס שולט.
ה הכנימה נחמיה New member 8/11/09 #23 אני מסרבת להודות שהחורף הישראלי הוא רימוע אם היה גשם בשבוע שעבר והפסקת חשמל של שעות, מבחינתי כבר חורף.
אני מסרבת להודות שהחורף הישראלי הוא רימוע אם היה גשם בשבוע שעבר והפסקת חשמל של שעות, מבחינתי כבר חורף.
M mesoo New member 8/11/09 #29 וואי וואי כל זה בגלל שבא לי מקדונלדס אתמול? אכלתי שווארמה והם אפילו הספיקו לצאת (אני מגעילה אני יודעת),אז מה אוכלים היום?
וואי וואי כל זה בגלל שבא לי מקדונלדס אתמול? אכלתי שווארמה והם אפילו הספיקו לצאת (אני מגעילה אני יודעת),אז מה אוכלים היום?