איך אתם הייתם נוהגים?

האמת שזו הערה משונה.

יש להם שלושה ילדים והוא אומר שהטעמים לא כמו לפני החתונה? לא נזכר קצת מאוחר?קורה שאני אומרת לאמא שלי על מאכל ספציפי שמשהו בו משונה/שונה - ואז מתברר שהיא, נניח, השתמשה בסוג אחר של שימורים או משהו כזה. אבל באופן כללי להגיד שהאוכל היום לא כמו פעם? זה גם מוזר וגם לא נותן שום אפשרות לשנות - הכל לא בסדר? מה אפשר לעשות עם הערה כזאת?לדעתי, במקומך הייתי מפסיקה לבשל להם תקופה כדי שהם יהרהרו בעניין ויחליטו מה בדיוק לא לטעמם...

wild orchid

New member
נראה שגם הבן שלך מסיבה לא ברורה לא יודע להיות עקר בית.

לא ברור לי למה את האמא של הכלה מבשלות להם. הם ילדים גדולים שכבר בעצמם עשו ילדים, יועילו בטובם וילמדו להסתדר לבד. תצמצמי את הקייטרינג שלך לפעם בשבוע ביום שישי בערב ותראי איך האוכל שלך פתאום יהיה הרבה יותר טוב מאשר לפני החתונה.

ומה עניין כלה לשמיטה?

ומסתבר שלא רק כלתך עקרת בית מחורבנת, גם את לא עשית עבודה מי-יודע-מה עם בנך... העניין הוא בינך לבין בנך ולדעתי את יכולה לענות לו בחיוך שהוא מוזמן לבשל לעצמו בכל עת...

p o o p i

New member
שהמפונקת תגיד לך תודה שאת מבשלת לה

אני, אמא ל3 ילדים שאחד מהם תינוק בן חודשיים.
חזרתי אחרי קיסרי ואף אחד לא עזר לי ולא בישל לי.
חמותי באה פעם בשבוע לשעתיים לשחק עם הילדות וזהו.
אמא שלי חולת סרטן אז אנחנו נוסעים אליה( רחוק ) פעם בשבוע שבועיים רק כדי להראות לה את הילדים וחוזרים.
אין אף אחד שעוזר לי. הכל אני עושה לבד בישול, נקיון, שיעורים.
בעלי יוצא ב6 בבוקר מהבית וחוזר ב19:00 וגם לא עושה יותר מידי.\הייתי מתה שתהיה לי חמות כמוך שעוזרת ומבשלת.
אני לא מתלוננת. בחיי שלא. קשה לי, אבל העיקר שכולם בריאים והכל טוב אבל!!!! ממש חורה לי לשמוע על בחורות כאלה שכולם מבשלים ועוזרים להן והן לא מרוצות. ומתלוננות.
אין דברים האלה....

p o o p i

New member
לא יודעת מי

אולי הכלה לחצה עליו או לא.
אבל אם האנשים לא מכינים אוכל לבד ומקבלים אוכל גם מהאמא ווגם מהחמות שפשוט יגידו תודה וישתקו ואם יש תלונות שיכינו את האוכל לבד.
אולי לחלק זה נראה נורמאלי, אבל מנקודת המבט שלי, מהיכן שאני נמצאת( שהייתי שמחה לטיפה אוכל מבושל אפילו אם הוא לא הכי טעים כי אני מתזזת כל היום והרבה פעמים מסתפקת בחטיפים ועוגיות כדי לא להיות רעבה ) זה נראה לי ככפיות טובה.

למעלה