אני אוהב אותה עם בצל וירק.איך אתם אוהבים את...
החביתה שלכם?
אומלטאני אוהב אותה עם בצל וירק.
מטגנים קודם את הבצל, כשהוא כמעט מוכן מוסיפים את הירק לטיגון קצר. מוסיפים לקערית עם שתי ביצים, רבע כוס חלב, מלח + פפ"ש וטורפים הכל היטב.
יוצקים למחבת, מניחים מכסה ומעליו מגבת מקוווצ'צ'ת ומטגנים על גבי הלהבה הכי קטנה כ5 דקות על הצד הראשון, ועוד כ3 דקות על הצד השני.
מקבלים חביתה סופר תפוחה ואורירית.
בפעם הבאה הגירסה המשודרגת עם תפו"א.
ובעברית חביתה.אומלט
לעניות דעתיובעברית חביתה.
לעניות דעתי
חביתה זה ביצים נטו.
ברגע שמוסיפים לביצים משהו, זה אומלט.
אם זה אותו דבר, מדוע על חביתה משלמים 15ש"ח לעומת 35 שח על אומלט?חביתה זו המילה העברית לאומלט כלומר מאפה מטוגן של ביצים שיכול להכיל ביצים בלבד או ביצים עם תוספות.
חביתה בויקיפדיה
חביתה באתר של האקדמיה העברית ללשון
אם זה אותו דבר, מדוע על חביתה משלמים 15ש"ח לעומת 35 שח על אומלט?
הרעיון דומה.אומלט
אכן דומה, כמו שלחביתת עין .מצייניים עין. ולא אומרים רק חביתה.הרעיון דומה.
"אומלט" זו בעצם המילה הצרפתית לחביתה. הרעיון מאוד דומה, רק שלחביתה הזאת מתווספות תוספות מגוונות בשלב העשייה. למשל תוספת שומן כלשהו לבלילה כמו חמאה, שמנת או אפילו חלב. אלו יהפכו אותה לקלילה ואוורירית ולרב לא נהפוך אותה להשחמה משני הצדדים. לדוגמא: טורפים ביצים בקערה עם מעט מלח ומעט שמנת ומעבירים למחבת עם מעט שמן קנולה עד להתגבשות ותחילת השחמה מהצד התחתון. מוסיפים לחצי מהאומלט תוספות לפי בחירה כמו: גבינה, בצל מטוגן, תרד, עגבניות, תירס, ארטישוק, זיתים ובערך כל מה שמתחשק לנו. מקפלים את האומלט לשניים וממשיכים עוד כדקה על אש נמוכה, רק כדי לחמם את התוספת שבפנים ויש לנו אומלט לתפארת
מתכון בלבולי ביצים: מה ההבדלים בין חביתה, אומלט ופריטטה? בערוץ האוכל - החיים הטובים
ערוץ האוכל המוביל בישראל: כל המתכונים התכניות האהובות עליכם, הכתבות, המומחים והשפים במקום אחד. היכנסו לצפות במתכונים ובפרקים ולקבל טיפים לבישול משפים מובילים!www.goodiz.tv
עין משלוש ביצים - להתענג...שרוף בקצוות...אני אוהב אותה עם בצל וירק.
מטגנים קודם את הבצל, כשהוא כמעט מוכן מוסיפים את הירק לטיגון קצר. מוסיפים לקערית עם שתי ביצים, רבע כוס חלב, מלח + פפ"ש וטורפים הכל היטב.
יוצקים למחבת, מניחים מכסה ומעליו מגבת מקוווצ'צ'ת ומטגנים על גבי הלהבה הכי קטנה כ5 דקות על הצד הראשון, ועוד כ3 דקות על הצד השני.
מקבלים חביתה סופר תפוחה ואורירית.
בפעם הבאה הגירסה המשודרגת עם תפו"א.
ואווו עם חלה בתוך החלמון, מעדן.עין משלוש ביצים - להתענג...שרוף בקצוות...
אם כבר עין אז שקשוקה מתובלת היטב.עין משלוש ביצים - להתענג...שרוף בקצוות...
אוהבת מאוד חביתה עם בצל
זה נראה כמו בגאורגיה
לי זה נראה כמו פרו ואולי אפילו בוליביה.זה נראה כמו בגאורגיה
לא קל להגיע לתוצאה האהובה עליךאוהב אותה מטוגנת עד שהיא כהה מבלונד אבל לא שרופה
נכוןלא קל להגיע לתוצאה האהובה עליך
אם מצליחים לרצות אותך. יפה להם.נכון
אבל אני מגיע אליה
ואם אני אוכל במלון אני אומר שם למטגן שיעשה לי וול דאן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.